;
آرایش و زیبایی

با این ترکیب گیاهی موهای زائد صورت و بدن را به طور کامل رفع کنید+نحوه تهیه و مصرف

رفع موهای زائد: در این روش از یک خمیر زردچوبه، آب، شکر و آرد برای رفع موهای زائد استفاده می‌شود. این روش به دلیل استفاده از مواد طبیعی، درد کمتری نسبت به روش‌های دیگر دارد و می‌تواند به مرور زمان باعث کاهش رشد موهای زائد شود.

بیشتر بخوانید: ۴ ترفند ساده برای رقیق کردن ریمل غلیظ شده

جالب است: رازهایی که هر خانمی برای جذابیت بیشتر باید بدانه!

رفع موهای زائد با کمک ترکیب زردچوبه و شکر

در ادامه این مطلب بخش آرایش و زیبایی مجله خبری چشمک با مطلب رفع موهای زائد با کمک ترکیب شکر و زردچوبه همراه باشید.

مواد لازم:

  • 2 قاشق غذاخوری زردچوبه
  • 4 قاشق غذاخوری آب یا شیر
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 قاشق غذاخوری آرد

طرز تهیه:

  1. زردچوبه و آب یا شیر را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
  2. مخلوط را روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.
  3. اجازه دهید خمیر خنک شود.
  4. شکر و آرد را به خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

رفع موهای زائد

روش استفاده:

ابتدا مقداری آرد ذرت را به مناطقی که می خواهید پاکسازی کنید بزنید ، سپس لایه ای نازک از خمیر را در جهت رشد  مو روی قسمت مورد نظر پخش کنید ، و آن را با یک تکه پارچه تمیز بپوشانید بعد از 15 دقیقه خمیر جذب پوست می شود سپس پارچه را بردارید و پوست  را با آب گرم بشویید این روش را 2 بار در هفته تکرار کنید تا زودتر به نتیجه موردنظر برسید. این روش معمولا در هند استفاده می شود که یک اثر عالی در حذف موهای زائد دارد بر خلاف دیگر روش ها می توانید 1 بار از این روش هندی استفاده کنید و شاهد درد کمتر و نتیجه بهتر باشید.

  1. قبل از استفاده از خمیر، پوست را با آب گرم بشویید.
  2. یک لایه نازک از خمیر را در جهت رشد مو روی پوست بمالید.
  3. خمیر را با یک تکه پارچه تمیز بپوشانید.
  4. 15 دقیقه صبر کنید.
  5. پارچه را بردارید و پوست را با آب گرم بشویید.

نکات:

  • برای جلوگیری از خشک شدن خمیر، می‌توانید آن را در یخچال نگهداری کنید.
  • اگر پوست حساسی دارید، قبل از استفاده از خمیر، مقدار کمی از آن را روی قسمت کوچکی از پوست خود امتحان کنید.
  • این روش را هفته‌ای 2 بار تکرار کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.

اثرات مفید خمیر زردچوبه

  • زردچوبه دارای خاصیت ضدالتهابی و ضدباکتریایی است که می‌تواند به کاهش درد و التهاب ناشی از اپیلاسیون کمک کند.
  • زردچوبه همچنین می‌تواند به روشن شدن پوست کمک کند.
  • شکر موجود در خمیر می‌تواند به پاکسازی پوست کمک کند.
  • آرد موجود در خمیر می‌تواند به جذب خمیر به پوست کمک کند.

عوارض جانبی

  • در برخی موارد ممکن است استفاده از این روش باعث بروز واکنش‌های آلرژیک مانند قرمزی، خارش و سوزش پوست شود.
  • اگر پوست حساسی دارید، قبل از استفاده از این روش، با پزشک خود مشورت کنید.

زردچوبه برای کدام نوع از پوست مناسب است؟

زردچوبه را می‌توان برای انواع پوست استفاده کرد، اما این محصول برای پوست‌های کدر، ملتهب و حساس عالی است. شما می‌توانید این ماده را در انواع غذاها استفاده کرده و از فواید آن برای پوستتان بهره ببرید. همچنین یک راه استفاده از این محصول، موضعی است. البته قبل از این که زردچوبه را مستقیم روی پوست صورتتان بگذارید، باید از این که نسبت به آن حساسیت ندارید، مطمئن شوید. برای این کار کافی است روی آرنج یا پشت گوشتان را برای آزمون امتحان کنید.

زردچوبه چه فوایدی برای پوست دارد؟

زردچوبه چه خواصی دارد؟ خواص زردچوبه از جمله موضوعاتی است که امروزه نمی‌توانیم از آن چشم پوشی کنیم. زردچوبه، این گیاه گرمسیری با ریشه‌ای زرد رنگ، نه تنها به عنوان ادویه ای معروف استفاده می‌شود، بلکه خواص بی‌شماری در حفظ سلامتی دارد. از قدیم‌الایام تاکنون، زردچوبه به عنوان یک راه حل طبیعی و سنتی برای مشکلات مختلف بهداشتی شناخته شده است. این ماده با وجود فعالیت‌های ضد التهابی، آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی خود، به عنوان یکی از قوی‌ترین ترکیبات گیاهی معرفی شده است.

زهمچنین رد چوبه خواص متعددی برای پوست دارد که در این مطلب این فواید را بررسی خواهیم کرد. تا پایان مقاله با ما همراه باشید و آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. برخی از مهمترین فواید زردچوبه برای سلامت پوست عبارتند از:

فواید زردچوبه

کاهش التهاب پوست

تحقیقات انجام شده در خصوص زرد چوبه نشان می‌دهد کورکومینوئیدها ترکیبات فعالی در زردچوبه هستند که می‌توانند برای کاهش التهاب پوست و درمان بیماری‌های التهابی پوست مانند پسوریازیس مفید باشند.

خاصیت آنتی‌باکتریال زردچوبه برای پوست

زردچوبه می‌تواند از فعالیت‌های باکتریایی پوست که ممکن است به آکنه و یا عفونت‌های استافیلوکوکوس تبدیل شوند جلوگیری کند. خاصیت ضد التهابی زردچوبه می‌تواند در کاهش التهابات پوست مانند جوش، آکنه و التهابات پوستی دیگر مفید باشد. این گیاه می‌تواند به تسکین قرمزی و تورم پوست کمک کند و بهبودی را تسریع بدهد. همچنین زردچوبه دارای خاصیت ضد باکتریایی است که می‌تواند در درمان عفونت‌های پوستی ناشی از باکتری‌ها مؤثر باشد. در ضمن، خواص ضد قارچی زردچوبه می‌تواند در کاهش عفونت‌های قارچی پوستی مانند قارچ پا و قارچ ناخن کمک کند.

درمان آکنه

پتانسیل ضدباکتریایی پوست می تواند باعث شود زردچوبه به ماده‌ای موثر برای پیشگیری از بروز انواع آکنه و جوش و همچنین درمان آن‌ها تبدیل شود.

درمان اسکار آکنه و جای زخم

کورکومین موجود در زردچوبه می تواند با کاهش التهاب و اکسیداسیون به بهبود زخم‌ها کمک کند. مطالعات نشان داده‌اند که زردچوبه می‌تواند بر بافت و کلاژن نیز تأثیر مثبت بگذارد. مجله‌ی Life Sciences استفاده از کورکومین را به عنوان یک فرمول بهینه برای بهترین اثر بر روی زخم‌های پوستی توصیه می‌کند. این خاصیت سبب می‌شود مصرف موضعی زردچوبه بتواند در درمان جای زخم و همچنین اسکارهای آکنه موثر باشد.

خاصیت آنتی‌اکسیدانی زردچوبه برای پوست

زردچوبه سرشار از آنتی‌اکسیدان است و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند به جلوگیری از تخریب سلول‌های سالم توسط رادیکال‌های آزاد کمک کنند. همین امر باعث می‌شود زردچوبه بتواند با پیری و دیگر آسیب‌های پوستی مبارزه کند. همچنین تحقیقات جدید نشان می‌دهند که زردچوبه می‌تواند به صورت مصرف خوراکی از سرطان پوست جلوگیری کند.

زردچوبه می‌تواند به بهبود لکه‌های پوستی نیز کمک کند. خواص ضد اکسیدانی آن می‌تواند در مقابله با آسیب‌های ناشی از اکسیداسیون پوست و کاهش تولید ملانین (پیگمانتاسیون) موثر باشد. این خاصیت می‌تواند در کاهش لکه‌های تیره، لکه‌های خورشیدی و علائم پیری پوست کمک کند. ماسک‌ها و پوشش‌های پوستی حاوی زردچوبه نیز می‌توانند در بهبود تنظیم چربی پوست، تقویت مروگردانی خون، و روشن‌کردن و رفع تیرگی‌های پوست موثر باشند.

رفع موهای زائد

کاهش هایپرپیگمنتیشن

اگر بخش‌هایی از بدن شما تیره‌تر از دیگر بخش‌هاست، یعنی شما در آن نواحی هایپرپیگمنتیشن دارید. این عارضه زمانی رخ می دهد که رنگدانه‌های پوستی در برخی نقاط متمرکز می‌شوند. تحقیقات جدید نشان می‌دهد که محصولات فرموله شده با زردچونه می‌توانند به مرور زمان در کاهش هیپرپیگمانتاسیون موثر باشند.

درمان چین و چروک

منابع مطالعاتی معتبری وجود دارند که زردچوبه را به دلیل خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی‌اش به عنوان منبعی امن برای مبارزه با پیری و چین و چروک معرفی کرده‌اند. مصرف موضعی زردچوبه به شکل مستمر می‌تواند در کاهش چین و چروک‌ها و خطوط ریز روی صورت موثر باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + یازده =

دکمه بازگشت به بالا