آرایش و زیباییدنیای مد

۱۱ علت قرمزی پوست که باید جدی بگیرید!

علت قرمزی پوست: پس از قرار گرفتن در معرض نور خورشید برای تفریح ​​و تولید ویتامین D، حتما متوجه شده اید که پوست شما کمی قرمز شده است. حتی آکنه، یک بیماری التهابی مزمن پوستی، می تواند باعث قرمزی صورت شما شود. قرار گرفتن در معرض آفتاب و آکنه تنها دلایل قرمزی پوست نیستند. این تغییر رنگ پوست ممکن است نشانه ای از بیماری هایی مانند روزاسه و پسوریازیس باشد که نیاز به توجه شما دارند. شناخت علت مهم است تا بتوانید درمان بیماری خاص را شروع کنید. نمی دانید چه چیزی باعث قرمزی پوست شما می شود؟ ادامه این مطلب دنیای مد را بخوانید تا متوجه علت قرمزی. پوست شوید.

دلایل قرمزی پوست چیست؟

دکتر شیفا یاداو، متخصص پوست می‌گوید: «قرمزی یا قرمزی پوست می‌تواند به دلیل انواع بیماری‌ها ایجاد شود که هر کدام ویژگی‌های مشخصی دارند. در اینجا برخی از علل وجود دارد:

۱. آکنه

این یک بیماری مزمن پوستی است که زمانی رخ می دهد که فولیکول های مو با چربی همراه با سلول های مرده پوست مسدود می شوند. این متخصص می گوید: در مورد آکنه، قرمزی بیشتر روی صورت ظاهر می شود. به ویژه در پیشانی، گونه ها، بینی و چانه دیده می شود.

علت قرمزی پوست

۲. روزاسه

یکی دیگر از بیماری های پوستی است که باعث برافروختگی یا قرمزی طولانی مدت پوست، به خصوص صورت می شود. اگر روزاسه دارید، گونه ها، بینی و پیشانی شما ممکن است قرمز شود. دکتر Yadav می‌گوید: «تغییر رنگ ممکن است با رگ‌های خونی قابل مشاهده و جوش‌ها یا تاول‌های کوچک پر از چرک همراه باشد.

۳. اگزما

علت قرمزی پوست، این بیماری که به آن درماتیت آتوپیک نیز گفته می شود، باعث خشکی، خارش و برآمدگی پوست می شود. این متخصص در مورد این نوع درماتیت که گروهی از شرایط شناخته شده برای تحریک پوست است، می گوید: «همچنین متوجه پوست قرمز و ملتهب می شوید که اغلب روی صورت، دست ها و پشت زانوها ظاهر می شود.

۴. پسوریازیس

این یک بیماری خودایمنی رایج است که می تواند باعث التهاب پوست شود. این متخصص می گوید: در پسوریازیس، لکه های قرمز پوشیده شده با فلس های نقره ای اغلب روی آرنج، زانو و همچنین پوست سر ظاهر می شود. خارش و ضخیم شدن پوست نیز می تواند در صورت ابتلا به این بیماری وجود داشته باشد.

۵. درماتیت تماسی

گاهی اوقات، پوست شما به یک آلرژن یا محرک مانند عطرها، صابون ها و پاک کننده ها واکنش نشان می دهد. به عنوان بخشی از واکنش، قرمزی ممکن است در محل تماس با آلرژن یا محرک ایجاد شود. این متخصص می گوید: قرمزی پوست اغلب با خارش یا تورم همراه است.

۶. آفتاب سوختگی

علت قرمزی پوست، دلیلی وجود دارد که چرا همه بر روی استفاده از کرم ضد آفتاب با فاکتور محافظت در برابر آفتاب (SPF) 30 تاکید می کنند، به خصوص قبل از بیرون رفتن. دکتر یداو می گوید: پوست قرمز و دردناک، به طور معمول در نواحی در معرض نور خورشید مانند صورت، شانه ها، گردن، بازوها یا پشت در افرادی که دچار آفتاب سوختگی هستند دیده می شود.

۷. بثورات حرارتی

قرمزی و برجستگی های ریز در صورت بثورات حرارتی در مناطقی که عرق به دام می افتد ظاهر می شود. این بدان معناست که می توانید قرمزی پوست را در نواحی مانند قفسه سینه، پشت یا گردن مشاهده کنید. طبق تحقیقات منتشر شده در StatPearls در سال 2024، عرق کردن شایع ترین عامل خطر است که شرایط گرم یا چسبنده را به ویژه با ایجاد راش گرمایی مرتبط می کند.

۸. کهیر

کهیر که به آن کهیر نیز می‌گویند، باعث ایجاد جوش‌های قرمز بر روی پوست می‌شود. آنها اغلب خارش دارند و می توانند کمی گزش کنند. این متخصص می گوید: “آنها می توانند در هر نقطه از بدن به دلیل واکنش های آلرژیک به چیزی که مصرف کرده اید یا با آن برخورد کرده اید ظاهر شوند. ممکن است به دلیل دارو یا غذا باشد.”

۹. لوپوس

علت قرمزی پوست، اگر مبتلا به لوپوس هستید، یک جوش قرمز پروانه ای شکل روی بینی و گونه های شما ظاهر می شود. طبق تحقیقات منتشر شده در مجله روماتولوژی در سال 2023، پوست اغلب در لوپوس اریتماتوز سیستمیک، که شایع‌ترین نوع لوپوس است، تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

علت قرمزی پوست

۱۰. عفونت ها

عفونت باکتریایی، ویروسی یا قارچی می تواند باعث قرمزی محل عفونت شود. این متخصص می‌گوید: «به عنوان مثال، می‌توانید لکه‌های قرمز رنگ را در قسمت‌های بدن مانند پا، کشاله ران یا زیر بغل مشاهده کنید. عفونت اغلب با تورم همراه است

۱۱.درماتیت سبورئیک

درماتیت سبورئیک یک بیماری پوستی کاملاً شایع است. به گفته آکادمی پوست آمریکا، این باعث ایجاد بثورات قرمز می شود که معمولاً روی صورت ظاهر می شود. لکه های قرمز و پوسته پوسته روی پوست سر و گاهی در ناحیه قفسه سینه نیز دیده می شود.

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

علت قرمزی پوست، این متخصص می‌گوید: «اگر قرمزی پوست بیش از چند روز ادامه داشت، بدتر شد یا با علائم دیگری همراه شد، باید از پزشک کمک بگیرید.» باید به پزشک مراجعه کنید اگر:

علائم عفونت مانند تورم، گرما، درد یا چرک در محل قرمزی وجود دارد.
قرمزی پوست با علائم دیگری مانند تب، لرز یا خستگی همراه است.
این بیماری پس از قرار گرفتن در معرض یک دارو یا ماده جدید رخ می دهد که نشان دهنده یک واکنش آلرژیک احتمالی است.
شما در حال تجربه سایر تغییرات سلامتی مانند درد مفاصل، کاهش وزن یا ریزش مو هستید که می تواند نشان دهنده مشکلی مانند لوپوس یا بیماری خودایمنی باشد.

چگونه از شر قرمزی پوست خلاص شویم؟

درمان بستگی به علت قرمزی پوست دارد:

آکنه: درمان های بدون نسخه با بنزوئیل پراکسید یا اسید سالیسیلیک می تواند به خلاص شدن از شر آکنه کمک کند.

روزاسه: کرم ها و لوسیون هایی برای کنترل علائم این بیماری وجود دارد. این متخصص می گوید: درمان های موضعی مانند مترونیدازول، آزلائیک اسید یا آنتی بیوتیک های خوراکی می توانند قرمزی و التهاب را کاهش دهند.

اگزما: مرطوب کننده ها و استروئیدهای موضعی ممکن است به کاهش التهاب و خشکی پوست کمک کنند. این متخصص می گوید: «آنتی هیستامین ها ممکن است به خارش کمک کنند، که در افراد مبتلا به اگزما رایج است.

پسوریازیس: برای مقابله با این وضعیت سلامتی، باید از محصولات خاصی استفاده کنید. دکتر Yadav می‌گوید: «درمان‌های موضعی مانند استروئیدها، فتوتراپی یا داروهایی مانند سرکوب‌کننده‌های ایمنی می‌توانند کمک کنند.

علت قرمزی پوست

درماتیت تماسی: مشخص کنید و سپس از محرک ایجاد کننده درماتیت تماسی اجتناب کنید. این متخصص می گوید: از کرم های کورتیکواستروئیدی یا آنتی هیستامین ها برای کاهش خارش ناشی از آن استفاده کنید.

آفتاب سوختگی: حمام های خنک بگیرید و از آلوئه ورا برای از بین بردن آفتاب سوختگی استفاده کنید. این متخصص می گوید: کرم های هیدروکورتیزون و مسکن های خوراکی نیز می توانند پوست آفتاب سوخته را تسکین دهند.

بثورات حرارتی: اگر نمی خواهید راش حرارتی شما را آزار دهد، خنک و خشک نگه داشتن پوست مهم است. همچنین از لوسیون کالامین استفاده کنید و لباس های گشاد بپوشید.

کهیر:علت قرمزی پوست، معمولاً آنتی هیستامین ها و کورتیکواستروئیدها برای خلاص شدن از شر کهیر تجویز می شود.

لوپوس: داروهای ضد مالاریا، کورتیکواستروئیدها و داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی می توانند به مدیریت علائم از جمله قرمزی پوست کمک کنند.

عفونت ها: بسته به علت ایجاد آن، ممکن است کرم های ضد قارچ، ضد ویروسی یا آنتی بیوتیک ها برای درمان عفونت داده شود.

درماتیت سبورئیک: شامپوهای دارویی، کرم های ضد قارچ و استروئیدهای موضعی برای کاهش التهاب و پوسته پوسته شدن وجود دارد.

قرمزی پوست می تواند ناشی از عوامل متعددی از جمله آکنه و پسوریازیس باشد. مهم است که با یک پزشک تماس بگیرید، که می تواند در یافتن علت و سپس تعیین مناسب ترین درمان برای بیماری شما کمک کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =

دکمه بازگشت به بالا