عکس و فیلم

مونالیسا و سایر نقاشی های معروف به سبک جیبلی

نقاشی های معروف، علاقه‌مندانی از سراسر دنیا دارند. برخی از این آثار هنری، به‌قدری اسرارآمیز هستند که با یک نگاه، یک عمر ذهن متخصصان و مردم عادی را درگیر می‌کنند. در ادامه این مطلب با طراحی تابلوهای معروف به سبک جیبلی همراه خواهید بود.

طراحی تابلوهای معروف به سبک جیبلی

شبکه‌های اجتماعی پر شده از تصاویری که به طرز شگفت‌انگیزی یادآور انیمیشن‌های استودیو جیبلی هستند، اما با یک تفاوت اساسی، این تصاویر نقاشی‌های دستی نیستند! بلکه با استفاده از هوش مصنوعی ساخته شده‌اند. در ادامه با طراحی تابلوهای معروف به سبک جیبلی همراه باشید.

مونالیزا (Mona Lisa)

احتمال اینکه شخصی را پیدا کنید که لئوناردو داوینچی را نشناسد یا نقاشی معروف مونالیزای او را ندیده باشد، نزدیک به صفر است. به‌جرئت می‌توان گفت که مونالیزا یا همان لبخند ژکوند، از اسرارآمیزترین و معروف ترین نقاشی های جهان محسوب می‌شود که در وصف و تحلیل آن هزاران صفحه نوشته شده است.

 

طراحی تابلوهای معروف به سبک جیبلی

با‌این‌حال، هیچ‌یک از نقد‌هایی که درباره نقاشی مونالیزا نوشته شده، به‌طور کامل، اسرار آن را برملا نمی‌کند. تاریخ خلق این نقاشی قدیمی را، نیمه اول قرن شانزدهم تخمین زده‌اند و ابعاد دقیق آن 53×77 سانتی‌متر است. نقاشی مونالیزا یکی از نوآوری‌های مهم در تاریخ نقاشی بود؛ زیرا در این اثر برای اولین بار، پرتره یک انسان در یک فضای خیالی ترسیم شد.

شام آخر ( The Last Supper)

داوینچی در اواخر قرن نوزدهم، کشیدن تصویری را شروع کرد که امروزه در لیست نقاشی های معروف جایگاه ویژه‌ای دارد. شام آخر بیش از اینکه یک نقاشی باشد، یک تفسیر تصویری از واقعه‌ای مهم در آیین مسیحیت است. جزئیات این نقاشی به‌قدری موشکافانه طراحی شده‌ که بسیاری از مفسران آثار هنری، خود را در کشف همه نشانه‌هایش ناکام می‌دانند.

 

طراحی تابلوهای معروف به سبک جیبلی

از رومیزی گره‌خورده در تصویر گرفته تا هارمونی رنگ لباس مسیح و کسی که در کنارش نشسته است یا حتی نحوه قرارگیری سر افراد، هیچ‌یک بی‌دلیل و تصادفی به این اثر اضافه نشده‌اند. به همین دلیل این اثر را جزو نقاشی های عجیب و زیبای دنیا می‌دانند.

جیغ (The Scream)

نقاشی جیغ یک نمونه بارز از هنر مدرن برای عصری است که در آن زندگی می‌کنیم. به همین دلیل، بسیاری از متخصصان نقاشی، جیغ را مونالیزای زمان ما می‌دانند. این نقاشی توسط هنرمند نروژی، ادوارد مونک، در سال 1893 کشیده شده است و مواد به‌کار‌رفته در آن شامل رنگ‌و‌روغن و پاستل است.

 

طراحی تابلوهای معروف به سبک جیبلی

مونک، احساسات بسیار عمیقی داشت و این موضوع در نحوه استفاده او از رنگ‌ها کاملاً پیداست. او آن‌قدر به رنگ‌ها حساس بود که با یک تغییر رنگ در آسمان برای خلق شاهکار نقاشی جیغ، الهام گرفت.

دختری با گوشواره مروارید (Girl with a Pearl Earring)

دختری با گوشواره مروارید، عنوان یکی از معروف ترین نقاشی های جهان است که به‌دست یک هنرمند هلندی به نام یوهانس ورمیر، بر بوم نقش بست. این هنرمند یکی از پایه‌گذاران دوران هنر طلایی در این کشور بوده است. از تاریخ خلق این اثر بیش از 300 سال می‌گذرد.

 

طراحی تابلوهای معروف به سبک جیبلی

نکته مهم این نقاشی در پس‌زمینه تیره آن نهفته است. اکثر نقاشی‌های یوهانس ورمیر پس‌زمینه‌ای از موضوع‌های عادی جامعه و سوژه‌های دیگر داشت؛ در‌حالی‌که معروف‌ترین اثر او، این ویژگی را نداشت. شخصیتی که موضوع این پرتره است، سؤالات بسیاری را در ذهن تماشاگران ایجاد می‌کند.

گوتیک آمریکایی

هنگامی که گوتیک آمریکایی (به انگلیسی: American Gothic) اثر گرنت وود (۱۸۹۱–۱۹۴۲) در سال ۱۹۳۰ برای نخستین بار در مؤسسه هنر شیکاگو به نمایش عمومی گذاشته شد و مقام سوم و جایزه ۳۰۰ دلاری را نصیب خود کرد، هیچ‌کس گمان نمی‌کرد که جهشی بزرگ در هنر مدرن آمریکا در حال شکل‌گیری است.

انتشار تصویر پدر و دختر کشاورز (که بسیاری آن‌ها را به اشتباه زن و شوهر می‌دانستند) در مقابل خانه سفیدشان در اکثر روزنامه‌های آمریکا، خیلی زود نقاش را به شهرتی فراوان رساند.

 

طراحی تابلوهای معروف به سبک جیبلی

گرانت که خود در ایالت آیووا به دنیا آمده بود، این اثر را با اقتباس از یک خانه روستایی که در شهر کوچک اِلدون در آیووا دیده بود، ایجاد کرد. سبک معماری گوتیک بنا طوری او را افسون کرد که از دندانپزشک و خواهر خود خواست که به عنوان مدل در مقابل آن ساختمان بایستند تا نقش کشاورز و دختر مجردش را ایفا کنند.

ثبت اثر با دقت بالا در ریزترین جزئیات و صورتهای خشک و خالی از حس کشاورز و دخترش، به احتمال نزدیک به یقین از دوران هنری رنسانس در مناطق شمالی اروپا که وی در طول سه سفر خود به آنجا آن را بررسی کرده بود، الهام گرفته‌اند.

گوتیک آمریکایی همواره یکی از مشهورترین آثار در تاریخ هنر معاصر آمریکا و یکی از پیشگامان سبک منطقه گرایی (به انگلیسی: Regionalism) (جنبشی که شدیداً با هنر تجریدی و مطلق اروپایی به مخالفت برخاست) به حساب آمده‌است.

زن شیردوش

زن شیردوش (هلندی: De Melkmaid یا Het Melkmeisje) نقاشی رنگ روغن روی بوم اثر یوهانس فرمیر است که بین سالهای ۱۶۵۷–۱۶۵۸ کشیده شد و اکنون در موزه امپراتوری آمستردام نگهداری می‌شود.

 

طراحی تابلوهای معروف به سبک جیبلی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا