;
ترفندهای زندگی

فریز کردن صحیح بامیه: با این روش حداقل برای یکسال در خانه بامیه داشته باشید!

فریز کردن صحیح بامیه: شاید علاقه داشته باشید که در زمستان هم از سبزی های تابستانی استفاده کنید. این روزها که به پایان تابستان نزدیک می شویم، هر چه بیشتر لزوم فریز کردن سبزی های تابستانی احساس می شود. در ادامه این مطلب بخش تازه ها مجله خبری چشمک در مجموعه ترفندهای زندگی با فریز کردن صحیح بامیه و نحوه نگهداری آن در فریزر آشنا خواهیم شد. اینکه چگونه بامیه را در فریزر به مدت طولانی نگهداری کنیم را مرحله به مرحله توضیح می دهیم.

احتمالا بپسندید: به ۴ دلیل اجازه ندید خونتون بهم ریخته بمونه

طرز فریز کردن صحیح بامیه

مسلماً بامیه به دلیل اشتباهاتی که در هنگام تمیز کردن، نگهداری یا پختن آن انجام می شود، در موقع پخت آب زیادی می دهد و لزج می شود. به همین دلیل است که بسیاری از مردم آن را دوست ندارند. اما باید گفت که با رعایت مراحل صحیح پخت می توان آن را بدونبرون دهی آب زیاد، نگهداری و طبخ کرد. در صورتی که بامیه فریز شود، ممکن است آب بیشتری از خود خارج کند و مصرف آن برای افراد جذاب نباشد.

اما شما با انجام این مراحل می توانید بامیه های خود را بدون فاسد شدن نزدیک به 1 سال نگهداری کنید و حتی کسانی که بامیه نمی خورند می توانند از آن لذت ببرند. در ادامه با طرز فریز کردن صحیح بامیه آشنا خواهید شد.

بیشتر بخوانید: ۱۵ گیاه آپارتمانی برای اتاق پذیرایی که شانس و ثروت می آورند!

مرحله اول: بامیه ها را بشویید و قسمت های ساقه را با چاقو با دقت جدا کنید.

بامیه‌ها را که امروزه تازه‌ترین آن‌ها را می‌توانید در بازار پیدا کنید.  اولین مرحله این است که آنها را به طور کامل در آب بشویید. سپس با دقت به بامیه های خود نگاه کنید و بررسی کنید که آیا بریدگی، پارگی یا سوراخ روی آنها وجود دارد یا خیر. موارد آسیب دیده و پوسیده را بردارید.

شاید بپسندید: ۱۰ استفاده شگفت انگیز پوست پیاز و سیر که از آن بی خبرید!

فریز کردن صحیح بامیه

بلافاصله پس از آن با کمک یک چاقوی تیز، قسمت های ساقه بامیه خود را با دقت به شکل قیف برش دهید. در این مرحله باید مراقب باشید که وارد بامیه نشوید و بریدگی یا سوراخ ایجاد نکنید. اگر سوراخی روی آن ایجاد شود، زمان نگهداری شما در فریزر کوتاه می شود و در حین پخت آب می دهد.

بیشتر بخوانید: نمادها و علامت های لوازم آرایشی به چه معنا هستند!؟ + عکس

جالب خواهد بود: وجود این گیاهان در اتاق خواب، خواب آرام را برایتان تضمین می کند!

مرحله 2: آب یخ و از طرف دیگر آب جوش با چند قطره آب لیمو آماده کنید.

یکی از کاربردی ترین و سالم ترین راه های نگهداری بامیه فریز کردن آن است. بنابراین پس از تمیز کردن بامیه ها، یک کاسه عمیق بیرون بیاورید و آب سرد و مقدار زیادی یخ در آن بریزید. یک قابلمه جداگانه بیرون بیاورید و شروع به جوشاندن آب فراوان در آن کنید. فراموش نکنید که برای جلوگیری از ترشح ماده لزج بامیه در حین پخت، چند قطره آبلیمو به آب در حال جوش اضافه کنید.

شاید بپسندید: تصفیه و پاکسازی هوای خانه با مواد غیر شیمیایی

مرحله 3: بامیه ها را در آب جوش بریزید و سپس بلافاصله در آب یخ بریزید.

بامیه های خود را داخل آب جوش در قابلمه بریزید و حدود 2-3 دقیقه صبر کنید تا به همین صورت بماند. سپس آن را از آب در حال جوش خارج کرده و بدون انتظار در آب یخ قرار دهید. پس از حدود 3-4 دقیقه نگه داشتن آن در این آب بلافاصله با کمک آبکش آن ها را خارج کنید.

حوله ات رو دور ننداز: با کمک این ماده شگفت انگیز مثل روز اول حوله نرم و بدون بو خواهی داشت!

۸ راه ساده برای خلاص شدن از شر مایت های گرد و غبار

فریز کردن صحیح بامیه

شاید بپسندید:طرز تهیه لیمو عمانی خانگی بدون سیاهی و تلخی

مرحله 4: بامیه ها را خوب خشک کرده و در بسته بندی هوا بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید.

بعد از اینکه بامیه ها را از آب یخ خارج کردید، آن را روی یک پارچه خشک و تمیز یا حوله کاغذی بگذارید و صبر کنید تا همه خشک شوند.

بامیه ها را که مطمئن هستید خوب خشک شده اند را داخل کیسه های زیپ دار یا کیسه های یخچالی بریزید. هنگام قرار دادن آن در کیسه، فراموش نکنید که بامیه ها را به اندازه یک وعده غذا تقسیم کنید تا هر بار مقدار مصرفی را از فریزر خارج کنید. کیسه ها را خوب ببندید تا هوا در آنها باقی نماند. حتما روی آن تاریخ را یادداشت کنید و در فریزر بگذارید. بامیه های ماندگار شما که می توانید با خیال راحت از آن برای حدود 1 سال استفاده کنید، از قبل آماده است!

مطلب مرتبط: چطور بفهمیم دیگران دوست مان دارند + ۷ نشانه

احتمالا بپسندید: با این نکات، زندگی پس از طلاق را به آرامش برسان

بیشتر بخوانید: تسخیر قلب مردان: رازهایی برای آنکه شوهرتان را عاشق خود کنید!

 

 

برایتان جالب خواهد بود

بیشتر بخوانید: روش های ساده برای شناسایی تخم مرغ تازه از فاسد و کهنه بدون شکستن!

جلوگیری از سیاه شدن موز با روش های ساده و موثر

بیشتر بخوانید: اشتباه بزرگ خانم ها موقع فریز کردن گوشت!

سعید سحرخیزان لژیونر 21 ساله باشگاه اورنبورگ روسیه، زندگی شخصی و ازدواج و ….+عکس

ویژگی های زن باکلاس: با این رفتارهای ساده به یک زن باکلاس تبدیل شوید!

۴ کاربرد دهانشویه در تمیزکاری خانه و ضدعفونی کردن

پول و اشیا قیمتی را کجای خانه نگه داریم + ۱۴ مکان امن

مردان نمکی دو هزار و ۵۰۰ ساله دوزلاخ زنجان «وحشت‌زده» مردند+عکس

مناسب ترین مکان برای گل و گیاه در دکوراسیون مدرن خانه

رقص و پایکوبی در خواب چه تعبیری دارد!؟

حکم خوردن گوشت بلدرچین از منظر اسلام: آیا خوردن گوشت بلدرچین حلال است!؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × سه =

دکمه بازگشت به بالا