11 اشتباه رایج که همه هنگام نگهداری مواد غذایی مرتکب می شوند!
اشتباهات رایج در نگهداری مواد غذایی: همه ما دوست داریم خوراکی هایمان برای مدت طولانی تازه بماند، اما باید هر از گاهی این مواد خوراکی را که به دلیل شیوه نادرست نگهداری زود خراب شده اند را دور بریزیم. بسیار مهم است که مواد غذایی خود را به درستی ذخیره کنید تا از این هدر رفتن جلوگیری کنید و از بودجه خود محافظت کنید. در ادامه این مطلب با اشتباهات رایج در نگهداری مواد غذایی همراه باشید.
شاید بپسندید: چرا «پور» در نام اکثر شهرها و روستاهای هند نوشته شده است، و این به چه معناست!
اشتباهات رایج در نگهداری مواد غذایی
آیا میخواهید بدانید که آیا این اشتباهات را شما هم مرتکب میشوید یا خیر؟ در ادامه این مطلب یاد بگیرید که چگونه خوراکی ها را برای مدت طولانیتری تازهتر نگه دارید. با مطلب اشتباهات رایج در نگهداری مواد غذایی همراه باشید.
بیشتر بپسندید: شکل و شمایل عجیب گداهای دوره قاجار، از گدای گاو سوار تا گدای سبیل دراز!
نگهداری سبزیجات مانند کاهو و جعفری در کیسه های پلاستیکی
احتمالا شما هم از جمله افرادی هستید که سبزی ها را در کیسه ای پلاستیکی خریداری شده خودش در یخچال قرار می دهید. از آنجایی که پلاستیک اجازه گردش هوا را نمی دهد، باعث می شود سبزی هایی مانند کاهو و جعفری خیلی سریع پوسیده شوند و باکتری تولید کنند. پس از شستن سبزی ها، کاری که باید انجام دهید این است که آنها را در دستمال کاغذی بپیچید و در یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: رفع بوی بد ماشین لباسشویی با ۸ راهکار عملی
شیر را در درب یخچال نگه می دارید
بطری ها یا بسته های شیر ممکن است به نظر برای نگهداری در درب یخچال طراحی شده باشند، اما نگهداری آنها در آن قسمت در واقع عمر آنها را کوتاه می کند. از آنجایی که درب یخچال به طور مکرر باز و بسته می شود، بیشتر با هوای بیرون تماس پیدا می کند و این نوسان دما مستقیماً بر محصولاتی که باید در سرمای ثابت نگهداری شوند مانند شیر تأثیر می گذارد. قفسه های میانی یخچال شما برای نگهداری شیر و محصولات لبنی ایده آل هستند.
اطلاعات جالب درباره پرچم سوریه تحت نفوذ خاندان اسد و مخالفانش+عکس
کاربردهای جالب صابون در خانه داری که احتمالا نمی دانستید!؟
علامت جرم ماشین لباسشویی + روش رفع آن
ماهی را بلافاصله در فریزر قرار می دهید.
اگر قصد دارید ماهی را برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید، ابتدا باید آنها را در یخچال قرار داده و سپس در فریزر قرار دهید. در غیر این صورت، ماهی آب خود را از دست می دهد و این باعث می شود شکل خود را از دست بدهد. به همین ترتیب، هرگز نباید ماهی های خارج شده از فریزر را مستقیماً در دمای اتاق یخ زدایی کنید.
بیشتر بخوانید: این گیاهان آپارتمانی برای هر خانه ای لازم اند+عکس
گوجه فرنگی را در یخچال نگهداری می کنید
بگذارید اینطور بگوییم، گوجه فرنگی اصلاً سرما را دوست ندارد. هوای سرد فرآیند رسیدن گوجه فرنگی را متوقف می کند و باعث بلور شدن درون آن می شود که باعث می شود در پایان روز گوجه فرنگی های بی مزه بخوریم. البته عمر گوجه فرنگی های نگهداری شده در یخچال طولانی می شود، بنابراین راه حل ممکن است خرید گوجه فرنگی به مقداری باشد که بتوانید در مدت زمان کوتاهی مصرف کنید و در دمای اتاق نگه دارید و از آن استفاده کنید.
شاید بپسندید: جایگزینی وایتکس: این شوینده های طبیعی بهتر از وایتکس در خانه تکانی عمل می کنه!
ادویه ها را نزدیک اجاق گاز نگه می دارید
اگر در حین پخت و پز ادویه ها را نزدیک اجاق گاز یا قفسه های بالای آن نگه دارید، اشتباه می کنید. زیرا رنگ و بوی ادویه ها که مستقیماً تحت تأثیر گرما قرار می گیرند تغییر کرده و طعم خود را از دست خواهند داد. باید سعی کنید آنها را در یک محیط خنک، خشک و تاریک بپوشانید.
عسل را مانند مربا در یخچال نگهداری می کنید.
این ماده غذایی وقتی در یخچال نگهداری می شود شیرین و کریستالی می شود. با توجه به اینکه عسل غذایی است که هرگز فاسد نمی شود، یعنی تاریخ انقضا ندارد، واقعاً این کار ضروری نیست. بنابراین بهتر است عسل را در محیطی تاریک و خنک نگهداری کنید.
پنیر را در بسته بندی پلاستیکی که در آن خریده اید نگهداری می کنید.
اگر میخواهید پنیری را که خریدهاید برای مدت طولانی مصرف کنید، باید آن را از بستههای پلاستیکی محکمی که مانع تنفس آن میشود، آزاد کنید. از طرفی نباید فراموش کرد که پنیر مانند اسفنج است و مستقیماً بوهای دیگر یخچال را جذب می کند. بنابراین بهترین انتخاب این است که پنیر را ظرف شیشه ای سربسته قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.
شما اجازه می دهید سیب های بد با سیب های پلاسیده باشد
با این حال، اگر حتی یک سیب فاسد شود، باعث می شود سیب های دیگری که با آنها در تماس است خراب شده و زودتر پوسیده شوند. بنابراین سیب ها را مرتبا چک کنید و در صورت پوسیده شدن سیب ها بلافاصله آن ها را از بقیه جدا کنید.
سیب زمینی و پیاز را با هم نگهداری می کنید
اگرچه سیب زمینی و پیاز شبیه جفت های جدانشدنی به نظر می رسند، اما در واقع باید هنگام نگهداری آنها از یکدیگر جدا بمانند. دلیل آن این است که هم سیب زمینی و هم پیاز رطوبت و گاز آزاد می کنند و باعث می شوند یکدیگر را سریعتر خراب کنند. به همین دلیل باید مراقب باشید که این دو دوست را جداگانه در محیط های خشک و خنک نگهداری کنید.
سس کچاپ را روی پیشخوان می گذارید
به آنها که روی میزهای رستوران نشسته اند نگاه نکنید. مخصوصاً اگر اهل مصرف زیاد سس گوجه فرنگی نیستید، یعنی اگر قصد دارید سس کچاپی را که خریداری کرده اید در دراز مدت تمام کنید، نباید آن را برای مدت طولانی در دمای اتاق بگذارید. زیرا ساختار شدیدا اسیدی سس کچاپ برای رشد باکتری ها بسیار مساعد است. بنابراین نگهداری آن در یخچال به حفظ طعم و تازگی آن کمک می کند.
غذای کنسرو شده را داخل فریزر می اندازید
اگر به هر دلیلی می خواهید کنسروهای آماده را در فریزر نگهداری کنید، ریسک بزرگی را متحمل می شوید. در واقع، آب داخل قوطی زمانی که در انجماد عمیق است منبسط می شود و حتی ممکن است باعث انفجار قوطی شود.
برایتان جالب خواهد بود
۴ ترفند شگفت انگیز خانه داری با لیمو ترش
ترفندهای نگهداری قارچ به مدت طولانی بدون آنکه سیاه و لزج شود!
خلاص شدن از اتوکشی: ترفند ضد چروک شدن لباس ها در لباسشویی
۵ راهکار ساده برای رفع بوی بد سیر و پیاز از دهان
تمام آنچه باید از زمان و نحوه هرس کردن گیاهان خانگی بدانید!
با این روش ساده، خط و خش قسمت های پلاستیکی خودرو خود را از بین ببرید!