;
سلامتسلامت جنسی

علل کاهش تستوسترون در مردان | هفت عادت روزانه که به طور موثر تستوسترون را افزایش می دهد!

افزایش تستوسترون در مردان: از سن ۴۰ سالگی به بعد، مردان هر سال کاهش مداوم و تدریجی هورمون تستوسترون را تجربه می‌کنند.در ادامه این مطلب بخش سلامت جنسی مجله خبری چشمک با علل کاهش تستوسترون و همچنین راهکارهای طبیعی افزایش تستوسترون در مردان با ما باشید.

تستوسترون یک هورمون استروئیدی است که نقشی کلیدی در بسیاری از عملکردهای بدن انسان ایفا می کند. بر همین اساس است که باید این هورمون در سطوح مطلوب و عادی خود حفظ شود.

شاید بپسندید:  ۱۰ دمنوش معجزه گر برای گوارش سالم روزه داران!

بیشتر بخوانید: این 6 ماده غذایی خوشمزه برای رفع یبوست یک معجزه به شمار می روند!

علائم کاهش تستوسترون در مردان

میزان هورمون تستوسترون در مردان بیشتر از زنان است و ویژگی های بدن یک مرد را شکل می دهد. تولید تستوسترون طی دوران بلوغ رخ می دهد، اما تا اواخر سال های نوجوانی به نقطه اوج خود نمی رسد. با افزایش سن در مردان، سطوح این هورمون نیز به طور عادی کاهش می یابد. اما سطح تستوسترون می تواند به واسطه برخی بیماری ها مانند دیابت، چاقی، و فشار خون بالا نیز افت کند.

به گزارش فوکوس آنلاین (Focus Online)؛ افت این هورمون کاملا طبیعی است و بسیاری از افراد متوجه علائم آن نمی‌شوند، آن را جدی نمی گیرند و یا هیچ وقت به پزشک مراجعه نمی‌کنند.

مطالعات متعددی نشان داده‌اند که پایین آمدن سطح این هورمون مردانه با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، تصلب شرایین و سندرم متابولیک همراه است. کاهش تولید اسپرم، اختلال نعوظ، کاهش میل جنسی، کاهش توده عضلانی، افزایش چربی شکمی، کاهش تراکم استخوان، خستگی، افسردگی و گرگرفتگی از علائم کاهش تستوسترون در مردان هستند.

جبران کمبود تستوسترون بسیار ساده است. هورمون درمانی جایگزین و یا درمان با تستوسترون تزریقی یا خوراکی نیز از سوی پزشکان پیشنهاد می‌شود. سایر روشهای جایگزین به افزایش سطح تستوسترون کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: ابن سینا برای رفع نفخ و سردی معده این نسخه را پیشنهاد می کند!

جالب خواهد بود: برای کاهش درد این گیاهان دارویی معجزه می کنند+نحوه تهیه و مصرف

علل کاهش سطوح تستوسترون

تستوسترون یک هورمون استروئیدی است که نقشی کلیدی در بسیاری از عملکردهای بدن انسان ایفا می کند. بر همین اساس است که باید این هورمون در سطوح مطلوب و عادی خود حفظ شود. میزان هورمون تستوسترون در مردان بیشتر از زنان است و ویژگی های بدن یک مرد را شکل می دهد. تولید تستوسترون طی دوران بلوغ رخ می دهد، اما تا اواخر سال های نوجوانی به نقطه اوج خود نمی رسد.

با افزایش سن در مردان، سطوح این هورمون نیز به طور عادی کاهش می یابد. اما سطح تستوسترون می تواند به واسطه برخی بیماری ها مانند دیابت، چاقی، و فشار خون بالا نیز افت کند.

افزایش تستوسترون در مردان

اگر به هر دلیلی با کاهش سطوح تستوسترون مواجه شده اید، خبر خوب این است که روش های بسیاری برای مقابله با این شرایط وجود دارند. در ادامه با هفت عادت روزانه که به طور موثر سطوح تستوسترون را افزایش می دهند، بیشتر آشنا می شویم.

شاید بپسندید: آیا واقعاً مصرف شکر قهوه‌ای بهتر از شکر سفید است!؟

بیشتر بخوانید: نکته مهمی در مورد قرص زینک که نمی دانستید!

روش های طبیعی برای افزایش تستوسترون در مردان

همانطور که اشاره شد با گذشت هر روز، بر تعداد مردانی که از سطوح پایین هورمون تستوسترون رنج می برند، افزوده می شود. این مشکل ممکن است کوچک و بی اهمیت به نظر برسد، اما در حقیقت یکی از دلایل اختلال نعوظ و انزال زودرس محسوب می شود که از مشکلات شایع بین مردان هستند. آگاهی از اهمیت این مشکل گامی رو به جلو برای یافتن بهترین راه حل است، و مشورت با پزشک گام مهم دیگر محسوب می شود. چیزهای بسیاری وجود دارند که با گنجاندن آنها در روال روزانه زندگی می توانید سطوح تستوسترون خود را افزایش دهید.

شاید بپسندید: چگونه از دارچین برای تقویت مو استفاده کنیم+نحوه تهیه ماسک و مصرف

احتمالا بپسندید: برای درمان دیابت و کلسترول بالا، این خوراکی را در رژیم غذایی خود قرار دهید!

ورزش

دیابت، چاقی، و فشار خون بالا به عنوان شایع‌ترین دلایل سطوح پایین تستوسترون شناخته می شوند که در اکثر موارد به واسطه ورزش نکردن در ترکیب با رژیم غذایی ناسالم شکل می گیرند. ورزش را دوست خود بدانید و آن را به یک بخش از روال زندگی روزانه خود مبدل کنید. نتایج یک مطالعه توانایی دویدن را در افزایش سطوح تستوسترون تایید کرده است و همچنین مطالعات دیگر انجام حرکات اسکات و ددلیفت (Deadlift) را در افزایش هورمون تستوسترون موثر دانسته اند. با این وجود، نسبت به میزان ورزش کردن توجه داشته باشید زیرا می تواند به کاهش سطوح تستوسترون نیز منجر شود.

برنامه خواب

مطالعات جدید نشان داده اند که خواب با افزایش سطوح هورمون تستوسترون مرتبط بوده است. اگر در پی افزایش سطوح تستوستورن در بدن خود هستید خواب کافی به مدت هشت ساعت را باید مد نظر قرار دهید.

شاید بپسندید: کنترل خشم و عصبانیت با ۹ روش عملی و ساده!  

یسشتر بخوانید: درمان تیروئید در طب سنتی با ۸ ماده طبیعی شگفت انگیز!

برنامه خواب

کاهش وزن

از آنجایی که چاقی یکی از مشکلاتی است که به سطوح پایین تستوسترون منجر می شود، کاهش وزن یکی از گزینه های کلیدی برای افزایش سطوح تستوسترون است. لازم نیست برای کاهش وزن رژیم های سخت و گرسنگی را تحمل کنید، اما با تغییر در رژیم غذایی و حذف تمام کالری های ناسالم و اضافی می توانید روند چربی سوزی را دنبال کنید.

شاید بپسندید: این افراد باید بدون بالش بخوابند!

احتمالا بپسندید: این خوراکی های طبیعی مثل یک آنتی هیستامین برای رفع آلرژی فصلی عمل می کنند!

از بین بردن استرس

هنگامی که تحت استرس شدید قرار دارید، بدن سطوح بالایی از هورمون کورتیزول را ترشح می کند که یک هورمون استروئیدی دیگر است و بر عملکرد تولید تستوسترون تاثیر می گذارد. بنابر نتایج یک مطالعه، استرس نیز یکی از دلایل اصلی سطوح پایین تستوسترون است. شما باید چگونگی کسب آرامش هم برای ذهن و هم بدن را فرا بگیرید و از استرس رها شوید.

ترک الکل

الکل یکی دیگر از مواد تاثیرگذار بر تولید تستوسترون است. با ترک الکل و جایگزینی آن با آب و تامین آب کافی بدن می توانید به افزایش تولید تستوسترون کمک کنید.

شاید بپسندید:  ۷ دمنوش معجزه گر برای پایین آوردن قند خون بیماران دیابتی!

احتمالا بپسندید: این میوه‌ خوشمزه خون را رقیق می کند!

ترک سیگار

سیگار کشیدن نه تنها به پوست و ریه ها آسیب می زند، بلکه یکی از دلایل کاهش تستوسترون نیز معرفی شده است. با ترک سیگار و بهبود سلامت کلی بدن خود می توانید شاهد افزایش سطوح هورمون تستوسترون باشید.

 

برایتان جالب خواهد بود

جالب خواهد بود: درمان نفخ شکم: این گیاه نفخ شکم را فوری درمان می کند!

بیشتر بپسندید: ۱۵ خواص بی نظیر دمنوش رازیانه برای سلامت و زیبایی!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × دو =

دکمه بازگشت به بالا