;
تفریح و سرگرمی

تست هوش: با توجه به 3 عبارت دیگر، پاسخ عبارت 7+3=؟ چند می شود!؟

سوال با عبارتهای ریاضی دنباله ای: با توجه به ناکام بودن 98 درصدی در رمزگشایی این دنباله عددی، آیا تمایل دارید که شما نیز شانس خود را امتحان کنید؟ آیا برای تشخیص عدد معادله آخر در این دنباله معادله ای توانایی کافی را دارید؟ ما شرط می‌بندیم که نمی‌توانید در برابر این چالش مجله خبری چشمک مقاومت کنید! چالش شما این است که عدد را در یک دنباله معادله ای منطقی که در تصویر ارائه شده است، پیدا کنید. با سوال با عبارتهای ریاضی دنباله ای و مجله خبری چشمک همراه باشید.

باید بدانید که تصویر سوال با عبارتهای ریاضی دنباله ای فقط یک پازل تصویری نیست، این آزمون یا تست یک بازی فکری است که شما برای حل و رمزگشایی آن لازم است از تمام توانائیهای شناختی علی الخصوص منطق و تمرکز خود استفاده کنید. بر همین اساس این چالش یا آزمون که با عنوان سوال با عبارت ریاضی دنباله ای در مجله خبری چشمک منتشر شده است می تواند به تقویت مهارت های تفکر انتقادی، بهبود حافظه و سرعت بخشیدن به مهارت های پردازشی شما کمک می کنند. پس حواس خودتان را جمع کنید.

شاید بپسندید: ماجرای غذای رعیتی ناصرالدین شاه: وقتی ناصرالدین شاه تصمیم گرفت غذای رعیتی یعنی ماست و خیار بخورد!

سوال با عبارتهای ریاضی دنباله ای

با توجه به آنچه که اشاره شد این چالش که یکی از چالش های محبوب در شبکه های اجتماعی است هم مهارت های تحلیلی و هم مهارت های ریاضی شما را آزمایش می کند، هدف چالش یافتن عدد گمشده در یک دنباله منطقی است. این کار مستلزم آن است که شما یک الگو یا قاعده ای را شناسایی کنید که بر توالی داده شده حاکم است.

به عنوان مثال، یک تصاعد حسابی، پیشروی هندسی، یا حتی قوانین پیچیده تر که شامل عملیات ریاضی مانند جمع، تفریق، ضرب یا تقسیم است. سطح دشواری این چالش می تواند به طور قابل توجهی متفاوت باشد، چرا که می توان زمان پاسخگویی آن را افزایش یا کاهش داد. این چالش سخت تر می شود زیرا ما محدودیت زمانی را اعمال می کنیم: 15 ثانیه!

اگر 4+2=26 ، 8+1=79 و 6+5=111 باشد پاسخ عبارت 7+3=؟ چند می شود؟به این ترتیب، سوال با عبارتهای ریاضی دنباله ای نه تنها توانایی های عددی شما را آزمایش می کند، بلکه صبر و پشتکار شما را نیز آزمایش می کند.

شاید بپسندید: کدامیک از افراد تصویر انسان است و یک موجود بیگانه نیست!

سوال با عبارتهای ریاضی دنباله ای

شاید بپسندید: داستان کوتاه الاغ باهوش و گرگ طمعکار| دیوانه در کار خود هشیار است!

.

.

.

.

شاید بپسندید: اصطلاح “مژدگانی که گربه ما عابد شد” از کجا آمده است+داستان

.

.

.

.

احتمالا بپسندید: با دلیل بگوئید که دختر نامزد کدامیک از این دو مرد جوان است!

پاسخ سوال با عبارتهای ریاضی دنباله ای

اگر نمی توانید فوراً الگو را تشخیص دهید، سعی کنید تفاوت بین عناصر یا نسبت های متوالی را برای دنباله هایی که شامل ضرب یا تقسیم هستند پیدا کنید. به یاد داشته باشید که الگوها می توانند پیچیده باشند و ممکن است فوراً آشکار نشوند. رمزگشایی آنها ممکن است به زمان و تفکر انتقادی نیاز داشته باشد. بازی های فکری، به ویژه آنهایی که بر روی شناسایی عدد گمشده در یک دنباله منطقی متمرکز هستند، ترکیبی جذاب از سرگرمی و تحریک فکری را ارائه می دهند.

این چالش ها مستلزم شناخت الگوها، روابط ریاضی، یا قوانین خاصی هستند که بر این توالی حاکم هستند. کلید حل آنها در مشاهده دقیق و استدلال منطقی نهفته است.

احتمالا بپسندید: مردم حکیم و زن شایعه ساز | درسی که مرد حکیم به زن خاله زنک داد!

.

.

.

.

.

.

شاید بپسندید: سوال هوش: کدامیک از این دو زن، مادر این دختر نوجوان است!؟

جواب سوال با عبارتهای ریاضی دنباله ای: پاسخ صحیح 410 است. برای دستیابی به این نتیجه ، لازم بود که عملیات ذیل روی تصویر انجام شود.

4+2=26

4-2=2

4+2=6

(بنابراین 26 می شوند)

8+1=79

8-1=7

8+1=9

(بنابراین 79 می شوند)

6+5=111

6-5=1

6+5=11

(بنابراین 111 را تشکیل می دهند)

7+3=?

7-3=4

7+3=10

(بنابراین 410 را تشکیل می دهند).

شاید بپسندید: چیستان:به گردی یک تابه و به گودی یک تشت است، ولی با آب اقیانوس نمی‌توان آن را پر کرد!

جواب سوال عبارتهای ریاضی دنباله ای

امیدوارم از سوال با عبارتهای ریاضی دنباله ای استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید سوالات، بازی های فکری، پازل ها و تست های شخصیت شناسی بیشتر را در بخش تفریح و سرگرمی چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمندند خود را بهتر بشناسند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

 

آلزایمر و فعالیت مغز و  بازی های فکری

محققان دریافته اند که بخشی از اختلالات مغزی و رشد بیماری هایی همچون فراموش و آلزایمر با کاهش فعالیت های مغزی در ارتباط است. لذا برای جلوگیری و یا احمالا رشد این بیماری ها، باید تحرک مغز را افزایش داد. سوالات ریاضی شبیه سوال هوش ریاضی جاضر می تواند سبب افزایش عملکرد مغز شود. حل صحیح این سوال، نیازمند تمرکز و دقت است. در واقع تنها راه حل پاسخ به این سوالات نیز همین نکته است. بر همین اساس سوالاتی از این دست در کنار ایجاد سرگرمی برای سلامت مغز بسیار مفید هستند.

شاید بپسندید: با دلیل بگوئید که کدومیکی اومده رستوران، در حالی که پول کافی نداره!؟

اهمیت سوالات هوش

این سوالات به شما کمک می کنند که عملکرد مغز شما افزایش پیدا کند. در دنیای کنونی که فعالیت بدنی و مغزی کاهش پیدا کرده است این سوالات هوش می تواند دقت، تمرکز و جزئی نگری شما را افزایش دهد. این مسئله از بیماری های مختلف مغزی نیر الزایمر و … می تواند جلوگیری کند.

احتمالا بپسندید: حکایت مرد دستفروش و خر حیله گری که فکر می کرد می تواند دستفروش را مثل خودش خر کند!‎

 

برایتان جالب خواهد بود

آزمون تمرکز: کدام لیوان چای زودتر از بقیه، پر می شود!؟

اصطلاح حرف مفت نزن از کجا آمد!؟ | حکایت حرف مفت زدن!

حکایت ضرب المثل آتش بیار معرکه | این اصطلاح از کجا آمده است!؟

اگر در یک نگاه اشتباه تصویر طبیعت و بچه ها را پیدا کنی، واقعاً نابغه ای!

نوشته های مشابه

4 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − چهارده =

دکمه بازگشت به بالا