آشپزیزندگی

بدون فر و آفتاب لواشک خانگی درست کن + آموزش ساده

طرز تهیه لواشک خانگی بدون نیاز به آفتاب: اغلب ما آپارتمان نشین ها، علاقه به درست کردن لواشک خانگی را بدلیل نداشتن فضای مناسب برای خشک کردن لواشک نادیده می گیرم ولی اگر خانه شما هم آفتاب گیر نیست یا فر ندارید میتوانید با ترفندی که در این بخش از آموزش آشپزی چشمک، برایتان خواهیم گفت، لواشک خانگی خوشمزه مثل بازاری ها درست کنید. رسپی آموزشی ما، لواشک آلو است که هر زمان در دسترس داشتید با این ترفند میتوانید لواشک های خوشمزه خانگی تان را با آن تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: دستورالعمل تهیه شیرینی آلفاجور به شیوه ای ساده و آسان در خانه!

شاید بپسندید: طرز تهیه کلوچه قهوه در خانه به شیوه ای آسان!

طرز تهیه لواشک خانگی بدون آفتاب

3 کیلو آلو سیاه رو شسته و با چاقو هست هایش را جدا کنید.
آلوها را به صورت درشت خرد کرده و داخل قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید.
طرز تهیه لواشک خانگی بدون نیاز به آفتاب، دو لیوان آب اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید تا آلوها بپزند.
حرارت باید ملایم باشد تا محتویات قابلمه سر ریز نشود.

شاید بپسندید: طرز تهیه ۴ بستنی خانگی خوشمزه بدون نیاز به دستگاه

جالب خواهد بود: ترفند سریع خشک شدن انواع لواشک خانگی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ با طعم کاری برای چیدن یک سفره چشم نواز!
بعد از 10 دقیقه آلوها را کمی هم زده و یه قاشق نمک اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
برای خوشرنگ تر شدن لواشک، حتما کف روی آلوها را بگیرید.
قابلمه از روی حرارت برداشته و بعد از آنکه کمی خنک شد داخل مخلوط کن ریخته و میکس کنید.
کف یک سینی مناسب ترجیحا استیل را چرب کنید و مواد میکس شده را داخلش بریزید.
قابلمه بزرگی را تا نصفه آب کرده و روی شعله اجاق قرار دهید تا به جوش بیاید.
حالا سینی را روی قابلمه قرار دهید تا لواشک با بخار آب به آرامی خشک شود.
اجازه دهید بین 2 تا 3 ساعت با حرارت ملایم روی اجاق بماند.
مرتب روال خشک شدن لواشک را با دست چک کنید؛ هر زمان لواشک به دستتان نچسبید آماده است و شما می توانید از روی حرارت برداشته و وقتی خنک شد از سینی جدا کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ۴ بستنی خانگی خوشمزه بدون نیاز به دستگاه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 14 =

دکمه بازگشت به بالا