;
تفریح و سرگرمی

تست هوش: اگر 41=53، 52=73، 63=93، 71= ؟ چند می شود!؟

چالش ریاضی معادلات دنباله دار: با توجه به ناکام بودن 88 درصدی در رمزگشایی این دنباله عددی، آیا تمایل دارید که شما نیز شانس خود را امتحان کنید؟ آیا برای تشخیص عدد معادله آخر در این دنباله معادله ای توانایی کافی را دارید؟ ما شرط می‌بندیم که نمی‌توانید در برابر این چالش مجله خبری چشمک مقاومت کنید! چالش شما این است که عدد را در یک دنباله معادله ای منطقی که در تصویر ارائه شده است، پیدا کنید. با چالش ریاضی معادلات دنباله دار و مجله خبری چشمک همراه باشید.

باید بدانید که تصویر چالش ریاضی معادلات دنباله دار فقط یک پازل تصویری نیست، این آزمون یا تست یک بازی فکری است که شما برای حل و رمزگشایی آن لازم است از تمام توانائیهای شناختی علی الخصوص منطق و تمرکز خود استفاده کنید. بر همین اساس این چالش یا آزمون که با عنوان چالش ریاضی معادلات دنباله دار در مجله خبری چشمک منتشر شده است می تواند به تقویت مهارت های تفکر انتقادی، بهبود حافظه و سرعت بخشیدن به مهارت های پردازشی شما کمک می کنند. پس حواس خودتان را جمع کنید.

شاید بپسندید: تست تصویری: فردی که از آینده به گذشته آمده است را شناسایی کنید!

چالش ریاضی معادلات دنباله دار

با توجه به آنچه که اشاره شد این چالش که یکی از چالش های محبوب در شبکه های اجتماعی است هم مهارت های تحلیلی و هم مهارت های ریاضی شما را آزمایش می کند، هدف چالش یافتن عدد گمشده در یک دنباله منطقی است. این کار مستلزم آن است که شما یک الگو یا قاعده ای را شناسایی کنید که بر توالی داده شده حاکم است.

به عنوان مثال، یک تصاعد حسابی، پیشروی هندسی، یا حتی قوانین پیچیده تر که شامل عملیات ریاضی مانند جمع، تفریق، ضرب یا تقسیم است. سطح دشواری این چالش می تواند به طور قابل توجهی متفاوت باشد، چرا که می توان زمان پاسخگویی آن را افزایش یا کاهش داد. این چالش سخت تر می شود زیرا ما محدودیت زمانی را اعمال می کنیم: 15 ثانیه!

این چالش ریاضی معادلات دنباله دار که در اینترنت دست به دست می شود، د باعث اختلاف نظر در سراسر جهان شده است.  اعلام شد از هر 1000 نفر فقط 3 نفر می تواند به نتیجه برسد.

به این ترتیب، این پازل نه تنها توانایی های عددی شما را آزمایش می کند، بلکه صبر و پشتکار شما را نیز آزمایش می کند. اگر 41 = 53، 52 = 73، 63 = 93،  71 = ؟ چند می شود!؟

شاید بپسندید: چیستان: آن چیست که میان رادیو و دریا مشترک است!؟

چالش ریاضی معادلات دنباله دار

شاید بپسندید: چیستان: کدام کشور است که اگر حرف اولش را بردارید یک بیماری می شود؟

.

.

.

.

.

.

.

احتمالاً بپسندید: چیستان: کدام کشور که دو حرف اول نام آن، جنس یک پارچه می شود!

پاسخ چالش ریاضی معادلات دنباله دار

اگر نمی توانید فوراً الگو را تشخیص دهید، سعی کنید تفاوت بین عناصر یا نسبت های متوالی را برای دنباله ها پیدا کنید. به یاد داشته باشید که الگوها می توانند پیچیده باشند و ممکن است فوراً آشکار نشوند. رمزگشایی آنها ممکن است به زمان و تفکر انتقادی نیاز داشته باشد. بازی های فکری، به ویژه آنهایی که بر روی شناسایی عدد گمشده در یک دنباله منطقی متمرکز هستند، ترکیبی جذاب از سرگرمی و تحریک فکری را ارائه می دهند.

بیشتر بخوانید:چیستان: آن چیست که پر از سوراخ است، اما با این حال آب را نگه‌ می‌ دارد!؟

.

.

.

.

.

.

.

شاید بپسندید: فقط باهوشا در یک نگاه اشتباه تصویر مرد کشاورز را پیدا می کنند!

این چالش ها مستلزم شناخت الگوها، روابط ریاضی، یا قوانین خاصی هستند که بر این توالی حاکم هستند. کلید حل آنها در مشاهده دقیق و استدلال منطقی نهفته است. پاسخ عدد 86 می شود.

در خط اول

41 = 4 + 1 =

سپس

41= 4 – 1 = 3

بنابراین ما عدد 53 را بدست می آوریم.

در خط دوم

52 = 5 + 2 = 7

سپس

52= 5 – 2=3

بنابراین ما عدد 73 را بدست می آوریم.

در خط سوم

63 = 6 + 3 = 9

سپس

63 = 6 – 3 = 3

بنابراین ما عدد 93 را بدست می آوریم.

و در خط سوال ما عبارت 71= ؟ را داریم.

71 = 7 + 1 = 8

سپس

71 = 7 – 1 = 6

بنابراین ما عدد 86 را بدست می آوریم.

شاید بپسندید: تست هوش: در تصویر چند مربع وجود دارد!؟

پاسخ چالش ریاضی معادلات دنباله دار

امیدوارم از چالش ریاضی معادلات دنباله دار استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید سوالات، بازی های فکری، پازل ها و تست های شخصیت شناسی بیشتر را در بخش تفریح و سرگرمی چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمندند خود را بهتر بشناسند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

 

 

 

 

 

آلزایمر و فعالیت مغز و  بازی های فکری

محققان دریافته اند که بخشی از اختلالات مغزی و رشد بیماری هایی همچون فراموش و آلزایمر با کاهش فعالیت های مغزی در ارتباط است. لذا برای جلوگیری و یا احمالا رشد این بیماری ها، باید تحرک مغز را افزایش داد. سوالات ریاضی شبیه سوال هوش ریاضی جاضر می تواند سبب افزایش عملکرد مغز شود. حل صحیح این سوال، نیازمند تمرکز و دقت است. در واقع تنها راه حل پاسخ به این سوالات نیز همین نکته است. بر همین اساس سوالاتی از این دست در کنار ایجاد سرگرمی برای سلامت مغز بسیار مفید هستند.

شاید بپسندید: با دلیل بگو که کدومیکی از خانم خوشکلا، همسر دکتره!؟

اهمیت سوالات هوش

این سوالات به شما کمک می کنند که عملکرد مغز شما افزایش پیدا کند. در دنیای کنونی که فعالیت بدنی و مغزی کاهش پیدا کرده است این سوالات هوش می تواند دقت، تمرکز و جزئی نگری شما را افزایش دهد. این مسئله از بیماری های مختلف مغزی نیر الزایمر و … می تواند جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: با دلیل بگو که چه کسی مرد تصویر را مسموم کرده است!؟

 

 

برایتان جالب خواهد بود

آزمون تمرکز: کدوم بچه شیطون لباس مادرش رو رنگی کرده!

حکایت بی عقل و با عقل | حکایت نادانی که در عین کم عقلی می گفت من چیزی می دانم که شما نمی دانید!

با پیدا کردن 3 چهره مخفی در گلفروشی اثبات کن چشمات مثل شاهین تیزه!

چند چوب کبریت در تصویر وجود دارد | خیلی ها اشتباه کردند!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + چهارده =

دکمه بازگشت به بالا