;
آشپزی

طرز تهیه کیک کاکائویی دو رنگ مجلسی با شیوه ای آسان+عکس مراحل تهیه

طرز تهیه کیک کاکائویی دو رنگ: بخش آشپزی مجله خبری چشمک با یک دستورالعمل جدید با شما همراه است. این دستور یا طرز تهیه کیک کاکائویی دو رنگ است که علاوه بر خوشمزه بودن، تهیه آن بسیار آسان است. کافی است تا پایان مطلب با میثم سیدی همراه شوید و طرز تهیه این کیک خوشمزه و چشم نواز را مرور کنید.

مواد لازم برای طرز تهیه کیک کاکائویی دو رنگ

برای خمیر کیک:

  • 3 عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شکر
  • 1 فنجان شیر
  • یک فنجان روغن مایع
  • 1 قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • 2قاشق سوپ خوری کاکائو
  • 5لیوان آرد
  • برای خیس کردن کیک:
  • 5لیوان شیر سرد

برای قسمت میانی:

  • 250 گرم خامه زده شده
  • 5لیوان شیر سرد

برای روی کیک

  • یکصد گرم سس شکلات
  • 40 گرم شکلات تیره یا شکلات شیری

طرز تهیه کیک کاکائویی دو رنگ

طرز تهیه کیک کاکائویی دو رنگ چگونه است؟

ابتدا خمیر کیک را آماده می کنیم. تخم مرغ و شکر را تا زمانی که مواد کاملاً کف کند ، هم می زنیم. روغن، شیر، کاکائو ، پکینگ پودر که با ارد مخلوط شده را به آن اضافه می کنیم.

آماده سازی مواد کیک

پیرکس بزرگ یا متوسط ​​را چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم. به مدت 35.40 دقیقه در فر با دمای 170 درجه می پزیم. کیک را با کمک یک خلال کنترل می کنیم. خلال را در کیک فرو می کنیم ، اگر به خلال مواد ابکی چسبیده نیست ، پخته شده است.

طرز تهیه کیک کاکائویی دو رنگ

بر روی کیک که کمی سرد شده سوراخ هایی را با خلال ایجاد می کنیم.  بر روی آن شیر سرد میریزیم. سپس خامه زده شده رو را بر روی کیک پخش می کنیم.

طرز تهیه کیک کاکائویی دو رنگ

ما آن را به طور مساوی روی کیک خنک شده پخش می کنیم و سپس کیک را درون یخچال قرار می دهیم.

طرز تهیه کیک کاکائویی دو رنگ

طرز تهیه کیک کاکائویی

سس شکلات را بر روی خامه ریخته و یکدست می کنیم.

طرز تهیه کیک کاکائویی دو رنگ

البته برای تهیه سس شکلاتی، ابتدا سس را با شکلات شیری یا تیره بر روی اجاق ذوب می کنیم و سپس آن را بر روی کیک می ریزیم. پس از این کار می توانید کیک را به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس به اندازه دلخواه برش بزنید و تزئین کنید.

طرز تهیه کیک کاکائویی دو رنگ

نکات مهم تهیه کیک

  1.  وقتی آرد را به مواد اضافه میکنید نباید زیاد هم بزنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.
  2.  15 دقیقه قبل از اینکه شروع به پختن کیک بکنید باید فر را گرم کنید.
  3. تا 20 دقیقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتید در فر را باز نکنید که باعث می شود پف کیک گرفته شود.
  4. برای تزیین کیک از خلال پسته ، خلال بادام و شکلات چیپسی می توانید استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد کیک

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کیک خیس را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

امیدوارم از مطلب طرز تهیه شیرینی شربتی استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 11 =

دکمه بازگشت به بالا