نحوه نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک | راههای شناخت خراب شدن ادویه ها و سبزیجات خشک!

راههای شناخت خراب شدن ادویه ها: بسیاری از ما خانم ها برای افزایش ماندگاری سبزیجات آنها را خشک کرده و از این سبزیجات خشک شده در پخت غذاهایمان استفاده می کنیم . اما برخی از گمان می کنیم که از سبزیجات خشک و ادویه جات می توان برای سالیان دراز استفاده نمود و آنها تاریخ انقضا ندارند. توجه داشته باشید که همانند مواد غذایی دیگر در نگهداری سبزی خشک و ادویه ها نیز باید دقت کنید زیرا خشک بودن انها دلیل بر مادام العمر بودنشان نیست . در این بخش از تازه ها در مجموعه ترفندهای زندگی مجله خبری چشمک شما را با نحوه نگهداری سبزیجات و ادویه های خشک و همچنین راههای شناخت خراب شدن ادویه ها آشنا می کنیم.
شاید بپسندید:کریم باقری بازیکن سابق تیم ملی فوتبال به همراه دو پسر جوانش+عکس و بیوگرافی
بیشتر بخوانید:زمان نگهداری انواع مواد غذایی پخته و خام در یخچال!
نحوه نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک
ادویه جات و سبزیجات خشک شده را در ظرف های فلزی دربسته و یا ظروف شیشه ای قهوه ای نگهداری نمایید زیرا شیشه با مواد معطر ادویه فعل و انفعال نمی دهد.
ادویجات و سبزیجات خشک را در جایی خشک و خنک نگهداری کنید .
هیچگاه ادویجات و سبزیجات خشک شده را نزدیک به اجاق گاز نگه ندارید زیرا گرما سرعت در هم شکستن ادویه جات و سبزیجات خشک شده را افزایش خواهد داد.
شاید بپسندید: رفع بوی سوختگی از غذا با ۹ ترفند ساده که نمی دانستید!
احتمالا بپسندید: ترفند مخفی کردن برجستگی شکم هنگام لباس پوشیدن!
خراب شدن ادویه ها, ادویه جات و سبزیجات خشک شده را به دور از آفتاب نگه دارید .
بهتر است ادویه ها را به شکل اصلی آن ها نگه دارید و هنگام مصرف آسیاب کنیدتا طعم و عطرشان حفظ شوند.
بهتر است هنگام خرید ادویجات دقت کنید که انواع استریل شده آن ها در بسته بندی های بهداشتی را تهیه کنید زیرا اکثر ادویه ها منشاء خاکی دارند و به انواع میکروب های خاک آلوده می باشند.
خراب شدن ادویه ها, اگر می توانید ادویه را خودتان در خانه بکوبید زیرا ادویه های موجود در بازار تقلبی هستند و مواد افزودنی فراوانی دارد .
ادویه ها را در محیط های بسیار گرم و درمقابل تابش مستقیم نور آفتاب قرار ندهید.
ادویه ها را در فریزر قرار ندهید زیرا اگر ظرف نگهدارنده ادویه از فریزر خارج شود، چگالش ایجاد می شود و طعم ادویه ها از بین می رود.
خراب شدن ادویه ها، از قرار دادن ادویجات و سبزیجات خشک شده در مکان مرطوب اجتناب کنید :
اگر می خواهید عطر و طعم ادویه جات و گیاهان خشک شده شما برای مدت زمان طولانی تری ، آنها در جای مرطوب قرار ندهید و هنگام افزودن ادویه به غذاهایتان ، آنها را مستقیم بر روی غذا نگیرید زیرا بخار غذا به ادویه رطوبت می دهد . می توانید برای منتقل کردن ادویه به غذا از یک قاشق استفاده کنید .
جالب خواهد بود: معنای ۲۴ نوع گل که نماد عشق، دوست داشتن، خوش شانسی و ثروت هستند!
ادویه جات را تا چه مدت نگه داریم ؟
خراب شدن ادویه ها، طول عمر ادویه جات و گیاهان خشک شده به نوع آماده سازی و نحوه نگهداری شان بستگی دارد .
ادویه جات کامل مانند چوب میخک و دارچین را می توانید 4 تا 5 سال نگهداری کنید حتی فلفل کامل را می توانید حدود 5 تا 6 سال نگه دارید .
ادویه جات خرد شده و تبدیل به پودر مانند جوز هندی، دارچین، زیره سبز، و کاری را نیز می توانید 2 تا 3 سال نگه داید .
اگر گیاهان و سبزیجات به شکل طبیعی خود خشک شوند ، 3 تا 4 سال می توان از آنها استفاده نمود اما اگر خرد شده باشند 2 تا 3 سال دوام دارند.
جالب خواهد بود: تمیز کردن فرش ماشینی بدون شستوشو با این ۵ روش ساده خانگی!
احتمالا بپسندید: پوست میوه ها را دور نریزید | کود پوست میوه گیاهان آپارتمانی شما را شاداب می کند+نحوه تهیه
طول عمر دانه ها
خراب شدن ادویه ها، می توان در مکان مناسب دانه هایی مانند رازیانه را تا 4 سال نگهداری نمود .
دانه خشخاش و کنجد پس از گذشت 2 سال خراب می شوند و باید آنها را دور بیاندازید.
شاید بپسندید: این چیزا برا ما عجیبه، اما تو ژاپن خیلی عادیه | حقایق جالب درباره ژاپن
طول عمر عصاره ها
عصاره هایی مانند نعنا را می توانید تا 4 سال سالم نگه دارید .
عصاره خالص وانیل را به دلیل محتوای بالای الکلش می توانید فقط تا یک سال سالم نگه دارید.
شاید بپسندید: ترفند تمیزکردن میله های اجاق گاز + آموزش کامل
احتمالا بپسندید: رنگ کردن تخم مرغ با رنگ خوراکی و طبیعی + آموزش کامل
راههای شناخت خراب شدن ادویه ها
خراب شدن ادویه ها، سبزیجات خشک و ادویه جات پس از گذش مدتی، مزیت و طعمشان را از دست خواهند داد پس دلیلی ندارد که از آنها در غذا استفاده نمود. برای اینکه بفهمید چه موقع دیگر نباید از ادویجات استفاده نمایید :
مقداری ادویه را در کف دستتان بریزید و انگشت مالش دهید تا روغن های درون آن فعال شود، سپس آن را بو کنید اگر بوی خاصی نداشت ادویه را دور بریزید.
جالب خواهد بود: با کمک این ترفندها خستگی فصل بهار را از بین ببرید+روش انجام
بیشتر بخوانید: ترفندهای سفید کردن وسایل برقی که زرد شده اند+دستورالعمل ها
برایتان جالب خواهد بود
شاید بپسندید: این خوراکیها را به هیچ عنوان در یخچال نگهداری نکنید!
احتمالا بپسندید:راهکارهای خوشبو کردن خانه با مواد دم دستی در منزل | همیشه خانهای خوشبو داشته باشیم!
جالب خواهد بود:روش کاشت سبزه تخم شربتی+ زمان کاشت سبزه عید فوری