ادویه ای مخصوص قیمه مجلسی با اندازه دقیق آن
ادویه و چاشنی مخصوص انواع خورش قیمه: خورش قیمه از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که با موادی مانند گوشت، لپه، سیب زمینی و… تهیه می شود. یکی از طعمدهندههای این غذای خوشمزه، مانند بسیاری از دیگر غذاهای ایرانی، ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و… به این غذا عطر و طعم خاصی میدهد. اگر می خواهید قیمه خوشمزه و جا افتاده ای تهیه کنید که همه از خوردن آن لذت ببرند، این مطلب ترفندهای زندگی را مطالعه فرمایید.
بیشتر بخوانید: بهترین شیوه نگهداری بادمجان خام و پخته برای مدت طولانی
مواد لازم برای تهیه ادویه خورش قیمه
پودر گل سرخ 1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق غذاخوری
پودر هل نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
جوز هندی یک قاشق چایخوری
زعفران یک قاشق چایخوری
نمک به میزان دلخواه
بیشتر بخوانید: علامت خراب شدن ادویه + تاریخ انقضا ادویه ها
شاید بپسندید: رفع تلخی بادمجان خام و پخته با بهترین ترفند…!
طرز تهیه ادویه خورش قیمه
ادویه و چاشنی مخصوص انواع خورش قیمه، ادویه ها را به صورت دانه یا چوب تهیه کنید.
سپس ادویه ها را به صورت جدا جدا در آسیاب ریخته و آسیاب کنید.
پودر ادویه ها را در یک کاسه بریزید و مخلوط نمایید تا کامل با هم ترکیب شوند.
ادویه های ترکیبی را الک کرده تا ناخالصی های احتمالی آن جدا گردند.
زعفران را جداگانه آسیاب کرده و به ترکیب بالا اضافه کنید.
ادویه ترکیبی را در ظرف شیشه ای خشک و در داری بریزید.
شیشه ادویه را در مکانی نسبتاً خنک قرار دهید.
شاید بپسندید: نیش زدن زنبور به چشم انسان را جدی بگیرید.
شاید بپسندید: با این روش های ساده، بوی بد سیر و پیاز دهان را از بین ببرید!
نکات مهم
به جای استفاده از زعفران در این ترکیب می توانید در اواخر طبخ خورشت قیمه، زعفران را به صورت پودری یا دم کرده به خورشت اضافه کنید.
پس از هر بار استفاده از ادویه، در شیشه را محکم ببندید.
در میزان نمک استفاده شده در خورشت دقت کنید.
ادویه جات خورشت قیمه را در اواخر تفت دادن گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن ها بیشتر به مشام برسد.
بیشتر بخوانید: ترفند جالب تشخیص گیلاس کرم دار
برایتان جالب خواهد بود
شاید بپسندید: با میوه های مانده و له شده چکار کنیم؟