;
تازه هاترفندهای زندگی

فریز کردن این ۲۱ مواد غذایی کاملا اشتباه و خطرناک است!

فریز کردن مواد غذایی در فریزر: بهترین روش ماندگاری بیشتر مواد غذایی نگهداری آنها در فریزر است اما تمام مواد غذایی را نمی توان در مدت زمان مشخصی در فریزر نگهداری نمود و فریز کردن مواد غذایی و نگهداری صحیح آنها با توجه به نوع ماده ی غذایی متفاوت است . همه مواد غذایی در یخچال و یا فریزر سالم نمی مانند بلکه برخی از مواد غذایی به دلیل ترکیبات بکار رفته درونشان ماندگاری طولانی مدت ندارند و نمی توان آنها را به مدت طولانی در فریزر قرار داد.

در زندگی امروزه نیاز ما به فریزر و یخچال بیش از گذشته است و اغلب خانم ها برای تهیه سریع غذا از قبل مواد لازم خود را درون فریزر ذخیره می کنند. در این مطلب می خوانید که درست است گذاشتن مواد غذایی درون فریزر سبب ماندگاری بالا مواد غذایی شده اما سرمای زیاد سبب پایین آمدن کیفیت مواد غذایی و تغییر طعم و مزه آنها می شود.

همچنین برخی از مواد غذایی نیز نسبت به سرما حساس تر هستند و بهتر است این مواد را در یخچال یا فریزر نگهداری نکنید این مواد غذایی عبارتند از :

بیشتر بخوانید: پاک کردن لکه های سخت: روش های از بین بردن لکه های فرش بدون نیاز به قالیشویی!

۱.سبزیجات

بسیاری از خانم ها به علت کمبود وقت سبزیجات خود را درون فریزر نگهداری می کنند اما نگهداری سبزیجات در فریزر سبب می شود که ویتامین و مواد مغذی سبزیجات کاهش یابد پس برای دریافت ویتامین و مواد مغذی سبزیجات آنها را به اندازه مصرف و تازه تهیه کنید.

شاید بپسندید: اگه مجردی بخون: چرا افراد جذاب مجرد می مانند!؟

فریز کردن مواد غذایی در فریزر

۲.سیب زمینی

فریز کردن مواد غذایی در فریزر، اگر سیب زمینی را در یخچال نگه داری می کنید در اشتباهید زیرا طعم و مزه آن به علت جذب رطوبت تغییر می کند حتی اگر آنها را در پلاستیک نیز قرار دهید باز هم رطوبت را جذب خواهند نمود و روند فساد آنها افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید: این شادی ها را بدون خرج کردن هیچ پولی به دست می یارید!

۳.برخی میوه ها

نگهداری برخی میوه ها در یخچال سبب کاهش کیفیت آنها بر اثر دمای پایین می شود . این میوه ها شامل :سیب، موز، توت فرنگی و آلبالو هستند که بهتر است آنها را در خارج از محیط یخچال نگهداری کنید و اگردوست دارید میوه خنک میل کنید آنها را قبل از مصرف چند دقیقه در یخجال قرار دهید.

۴.گوجه فرنگی

فریز کردن مواد غذایی در فریزر، اگر گوجه فرنگی را در فریزر نگه دارید طعم و خواص خود را از دست می دهد و آب می اندازد پس سعی کنید آن را به صورت تازه مصرف نمایید.

جالب است: پیاز زرد یا پیاز سفید: یک آشپز حرفه‌ای یکبار برای همیشه تفاوت این دو را توضیح می‌دهد!

۵.سس گوجه فرنگی و سویا

سس گوجه فرنگی و سویا نیازی به نگهداری در یخچال ندارند زیرا درونشان سرکه وجود دارد و بیرون ازیخچال تا یک ماه ماندگاری دارند.

۶.انواع روغن

فریز کردن مواد غذایی در فریزر، برای نگهداری از انواع روغن قرار دادن آنها در محیط خشک و دور از نور و حرارت کافی است پس می توان روغن را بیرون از یخچال و در محیط اتاق نگهداری نمود.

احتمالاً بپسندید: اسرار زیبایی و تناسب اندام زنان چینی!

۷.قهوه

قرار دادن قهوه در یخچال نه تنها سبب ماندگاری طولانی مدت آن نمی شود بلکه کیفیت آن را نیز پایین می آورد بنابراین بهتر است انواع قهوه را در محیط اتاق و در دمای ثابت نگهداری نمایید.

برایتان جالب خواهد بود: همه چیز درباره تاریخچه جشن و کدوی هالووین!

فریز کردن مواد غذایی در فریزر

۸.خربزه و طالبی

فریز کردن مواد غذایی در فریزر، نگهداری طولانی خربزه و طالبی در یخچال سبب می شود که طعم و مزه مواد دیگررا جذب کنند پس بهتر است کمتر در یخچال قرار بگیرند.

احتمالاً بپسندید: طراحی چهره زیباترین ورزشکاران زن با کمک هوش مصنوعی + تصاویر

۹.عسل

برای نگهداری عسل کافی است آن را دور از نور و در دمای محیط قرار دهید و لازم نیست در یخچال بگذارید زیرا آنطور که در بخش های قبلی رازهای خانه داری در نمناک گفتیم نگهداری عسل در یخچال باعث ایجاد شکرک در آن می شود.

برایتان جالب خواهد بود: گریه زنان هنگام عصبانیت و دعوا + ۳ دلیل جالب که نمی دانستید!

۱۰.شیر

فریز کردن مواد غذایی در فریزر، شیر را درون فریزر نگذارید زیرا شیر یخ زده برای قابل خوردن نیست و پس از یخ زدایی بریده بریده می شود و شفاف و صاف نیست اما می توانید از این شیر در طبخ غذا استفاده کنید.

۱۱.غذاهای سرخ شده

نگهداری غذاهای سرخ شده در فریزر باعث از بین رفتن تردی و خوشمزگی غذاها و نرم شدن آن ها می شود پس غذای سرخ شده ی خود را در یک وعده بخورید و باقی مانده ی غذا را فریز نکنید.

۱۲.تخم مرغ با پوست

فریز کردن مواد غذایی در فریزر، نگهداری تخم مرغ در فریزر اشتباه است زیرا با یخ زدن آن ، مایع درون آن سفت می شود و حجم مایع افزایش می یابد به همین علت پوست تخم مرغ ترک برمی دارد و همه ی فضای فریزر بوی تخم مرغ می گیرد پس تخم مرغ را فریز نکنید .

۱۳.خامه ی ترش

نگهداری خامه ی ترش در فریزر باعث تغییر طعم آن و بریده بریده شدن و بدشکل شدن ظاهر آن می شود و شما نمی توانید به تنهایی آن را مصرف نمایید اما برای طبخ غذا و درست کردن دسر قابل استفاده است.

۱۴.ماست

قراردادن انواع ماست در فریزر باعث تغییر بافت آن می شود . بافت ماست بعد از یخ زدایی تغییرمزه و شکل می دهد، بریده بریده می شود و قابل خوردن نخواهد بود.

فریز کردن مواد غذایی در فریزر

۱۵.پنیر

فریز کردن مواد غذایی در فریزر، پنیر ماندگاری بالایی دارد و نیازی به فریزکردن ندارد . قرار دادن پنیر در فریزر باعث تغییر مزه آن و نرم و خمیری شکل شدن آن می شود.

۱۶.خامه های قنادی

خامه های قنادی از سفیده ی تخم مرغ تهیه می شوندو فریزر کردنآنها باعث از بین رفتن بافت خامه و حتی فاسدشدن آن می شود و دیگر قابل استفاده برای تزئین کیک نمی باشند.

۱۷.غذاهای کنسروی

فریز کردن مواد غذایی در فریزر، قرار دادن غذاهای کنسروی درون فریزر باعث حجیم و بزرگ شدن آنها شده و سبب منفجر شدن و یا شکستن قوطی می شود.

۱۸.غذاهایی که خوب بسته بندی نشده اند

غذاهایی بسته بندی نشده درون فریزر بر اثر سرمای فریزر می سوزند و طعم،مزه و بافت اولیه خود را از دست می دهند.

۱۹.غذای داغ

فریز کردن مواد غذایی در فریزر، قرار دادن غذای داغ درون فریزرسبب افزایش دمای فریزر شده و مکان مناسبی را برای رشد میکروب ها فراهم می کند که این خود برای سلامتی خطرناک است.

احتمالا بپسندید: پوست انار و این همه خاصیت | با خواندن این مطلب دیگر پوست انار را دور نمی اندازید!

۲۰.کاهو

فریز کردن مواد غذایی در فریزر، کاهو مقدار زیادی آب درون خود دارد که فریز کردن آن سبب گسترش آب شده و دیواره سلولی را ساختار برگ را حفظ می کند ، را خراب می کند و سبب می شود کاهو شل و وا رفته شود.

۲۱.ژله

قرار دادن ژله در فریزر به علت داشتن مایع ژلاتینی مانع از سفت شدن آن می شود. فریزری کردن ژله سبب آسیب به پلیمرها و کلوئیدهایی که ژلاتین را به هم متصل می کند، شده و ساختار ژله را به هم می ریزد.

بیشتر بخوانید: تمیز کردن لکه رنگ از کفپوش و سطوح مختلف خانه با چند ترفند ساده و باورنکردنی!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 4 =

دکمه بازگشت به بالا