رفع بوی کله پاچه از دست و هنگام پخت با این ترفند ساده!
رفع بوی کله پاچه از دست: کله پاچه یکی از غذاهای سنتی مقوی، پرکالری اما پرچربی ایرانی است که از قدمت و احترام خاصی میان مردم برخوردار می باشد. این غذای لذیذ و خوشمزه اگر به درستی طبخ نشود دارای بوی ضحم و بدی خواهد بود. به همین دلیل برای از بین بردن بوی بد کله پاچه در این مطلب ترفندهای زندگی ، نکاتی را ارائه می کنیم که با استفاده از آنها می توانید کله پاچه را در منزل به راحتی تهیه کنید.
بیشتر بخوانید: بهترین روش برای شستن پرده های توری
شاید بپسندید: حوله ات رو دور ننداز: با کمک این ماده شگفت انگیز مثل روز اول حوله نرم و بدون بو خواهی داشت!
از بین بردن بوی بد کله پاچه هنگام پخت
پس از تمیز کردن کله پاچه، قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید، سپس کله پاچه را درون قابلمه بگذارید تا آب بجوش آید. بعد از اینکه آب جوشید و روی سطح کله پاچه، کف خاکستری رنگ جمع شد، آن را با یک قاشق جمع کنید، البته بهتر است این آب را یکبار خالی کنید و مجددا آب داخل قابلمه بریزید تا آب کله پاچه شفاف و روشن باشد.
در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید، چند عدد پیاز و چند حبه سیر را خرد کرده و درون تابه تفت دهید.
سپس فلفل سیاه و زردچوبه به محتویات تابه اضافه کنید و پس از کمی هم زدن به درون قابلمه اضافه کنید.
توجه کنید که نمک را یک ساعت قبل از خاموش کردن حرارت به قابلمه اضافه کنید، چرا که زود ریختن نمک موجب دیرپز شدن و اضافه کردن آن در آخر موجب بی مزه شدن غذا می شود.
رفع بوی کله پاچه از دست، در صورت تمایل مقداری زعفران دم کرده پس از خاموش کردن شعله به کله پاچه اضافه کنید.
کله پاچه را بعد از جدا کردن استخوان ها و روکش سفید روی زبان، به همراه خانواده در وعده صبحانه نوش جان کنید.
شاید بپسندید: اطلاعیه مهم همستر قبل از لیست شدن فردا
بیشتر بخوانید: عکس هایی از ازدواج دختر ایرانی با پیرمرد تاجر 78 ساله فیلیپینی که در اینستاگرام وایرال شده است!
رفع بوی کله پاچه از دست
روش های متعددی برای رفع بوی بد از دست در بخش های قبلی نمناک گفته ایم که میتوانید از آنها استفاده کنید که یکی از بهترین آنها برای رفع بوی کله پاچه از دست استفاده از آبلیمو یا همان عصاره لیمو است. به راحتی می توانید با آغشته کردن دست ها به عصاره لیمو و مالش چند ثانیه ای دستهای آغشته این بوی بد را از بین ببرید.
شاید بپسندید: ترفند های پاک کردن لکه های رنگی مختلف از فرش
نکاتی درباره طبخ کله پاچه
هنگام خرید کله پاچه به تازه بودن آن دقت کنید.
از مراکز معتبرو مطمئن کله پاچه را خریداری نمائید.
برای خرید کله پاچه باید توجه کنید که کله بز یا میش را انتخاب نکنید و فقط از کله گوسفند یا گاو استفاده نمائید.
کله پاچه را به خوبی تمیز کرده و با دقت شستشو دهید.
در صورت تمایل می توانید از بلغور گندم و نخود استفاده کنید.
هنگام پخت می توانید از لیمو خشک و چوب دارچین نیز استفاده کنید، بعد از پخت کامل غذا این مواد را از قابلمه خارج کنید.
هر نوع تغییر رنگ و بوی بد از علائم فاسد بودن کله است.
کله پاچه را در وعده صبحانه میل کنید و برای آماده کردن، آن را از شب قبل روی حرارت بگذارید تا به آرامی پخته شود.
یک ساعت قبل از خاموش کردن شعله، نمک را اضافه کنید.
از ادویه های زیاد برای طبخ کله پاچه استفاده نمائید.
هنگام سرو مقداری آب لیموی تازه به کله پاچه اضافه کنید.
احتمالا بپسندید:رازهای پنهان در پوست نارنگی که تا امروز نمیدانستید + ۸ کاربرد شگفت انگیز آن
برایتان جالب خواهد بود
مطلب مرتبط: ۱۸ کاربرد جالب و باورنکردنی نرم کننده موی سر در خانه داری!
بیشتر بخوانید: این ۷ گیاه آپارتمانی به هیچ مراقبت خاصی نیاز ندارند
مطلب مرتبط: نرخ نامه شهرداری تهران در سال ۱۳۳۳ برای کنترل قیمت میوه و تره بار+عکس
۸ راه ساده برای خلاص شدن از شر مایت های گرد و غبار
بیشتر بخوانید: بهترین طعم دهنده چای که کدبانوها زیاد ازش استفاده میکنن!
چگونه بوی بد کفش و پا را از بین ببریم + ۷ پیشنهاد خانگی موثر
تمیز کردن میوه ها و سبزیجات با این روش ساده چینی ها!