;
تفریح و سرگرمی

آزمون ریاضی: پاسخ عبارت ریاضی فوق چند می شود!؟

معمای ریاضی با فهم اصول محاسبه: کار بر روی یک پازل ارتباطات بین سلول های مغز را تقویت می کند، سرعت ذهن را بهبود می بخشد و روشی موثر برای بهبود حافظه کوتاه مدت است. پازل ها تولید دوپامین را افزایش می دهند، ماده ای شیمیایی که خلق و خو، حافظه و تمرکز را تنظیم می کند. وقتی معما را حل می کنیم، دوپامین با موفقیت آزاد می شود.

با کمک آزمون ریاضی امروز که با عنوان معمای ریاضی با فهم اصول محاسبه منتشر شده است، خواهید فهمید که آیا اصول ریاضی را می دانید یا خیر!؟ این تست ریاضی یک سرگرمی است که احتمالا قبلا با آن مواجه شده اید. در واقع، این بسیار محبوب است و به همه اجازه می دهد در حالی که مهارت های ریاضی خود را بهبود می بخشند، سرگرم شوند.

این آزمون برای همه، اعم از کودکان و بزرگسالان مناسب است و تمرین خوبی برای مغز آنهاست. این تست به شما امکان می دهد پایه های خود را در ریاضیات و محاسبات ذهنی تقویت کنید. از چندین نوع عملیات، از جمع تا تقسیم، از جمله محاسبات داخل پرانتز تشکیل شده است. با شرکت در این آزمون می توانید سطح مهارت های ریاضی خود را ارزیابی کنید، نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنید و در زمینه هایی که در آن مشکل دارید کار کنید.

شاید بپسندید: پلیس چطور توانست سارقان بانک را دستگیر کند!؟

معمای ریاضی با فهم اصول محاسبه

قبل از شروع این چالش، مایلیم به شما یادآوری کنیم که این تست برای سرگرمی انجام شده است. در حین حل این مشکل نیازی به ناراحتی نیست. برای حل این چالش، قبل از هر چیز باید تمام اصول اولیه در ریاضیات را بدانید. در این بازی اضافه و تقسیم برجسته می شود. اما مراقب باشید، عملیات داخل پرانتز معنای بزرگی دارد.

برای حل این چالش ریاضی، درک مکان هر عدد و هر علامت مهم است. دستورالعمل ها و درخواست ها را به شیوه ای منطقی و متفکرانه با استفاده از عملیات اساسی تجزیه و تحلیل کنید. شما 10 ثانیه برای تکمیل آن وقت دارید، این پازل به خصوص واقعا آسان است و فقط کافی است شما با اصول محاسبه آشنایی کامل داشته باشید. با مجله خبری چشمک و معمای ریاضی با فهم اصول محاسبه همراه شوید.

شاید بپسندید: فقط نابغه ها می توانند عدد مناسب را در تصویر مثلث سوم پیدا کنند!

معمای ریاضی با فهم اصول محاسبه

 

 

 

 

.

.

.

.

.

پاسخ معمای ریاضی با فهم اصول محاسبه

وقت شما به پایان رسیده است. باید بدانید که معمای ریاضی با فهم اصول محاسبه چالش مهمی را ارائه می دهد و ما شما را تشویق می کنیم که با آن روبرو شوید و سعی کنید راه حل را کشف کنید. بهتر است بیشتر تلاش کنید.

.

.

.

.

 

 

پاسخ معمای ریاضی با فهم اصول محاسبه: آیا نتیجه 12 را پیدا کردید؟ تبریک می گویم ! شما به اصول اولیه خود کاملاً مسلط هستید. در چنین عملیاتی باید نتیجه عمل داخل پرانتز را با عدد کنار آن ضرب کنید.

3÷3 (3 × 3) × 3÷3 + 3 = 1 × 9 ×3÷3 + 3 = 27÷3 + 3 = 9 + 3 = 12.

شاید بپسندید: اصطلاح کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من+حکایت جالب و شنیدنی

معمای ریاضی با فهم اصول محاسبه

در محاسبات ریاضی طبق قانون Pemdas ابتدا پرانتز محاسبه شود، در اولویت بعدی توان و سپس ضرب و تقسیم دارای اولویت یکسانی هستند که از ضرب بعد تقسیم محاسبه می‌شوند و در اولویت آخر هم جمع اول بعد تفریق.
بعنوان مثال عبارت

2+3×4=?

برابراست با ۱۴، نه ۲۰.

امیدوارم از معمای ریاضی با فهم اصول محاسبه استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید سوالات، بازی های فکری، پازل ها و تست های شخصیت شناسی بیشتر را در بخش تفریح و سرگرمی چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمندند خود را بهتر بشناسند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

برایتان جالب خواهد بود

شاید بپسندید: اصطلاح شتر دیدی ندیدی | نه شترت را دیدم نه همسرت را!؟

اگر در یک نگاه بزهای کوهی استتار شده تصویر را دیدی، قدرت دیدت مثل عقابه!

 چیستان | نام یک شهر بندری است که در نام خود اسم یکی از کشتی‌های جنگی را دارد!؟

تست هوش: کدامیک از چهار زن تصویر، انسان واقعی است!؟

چیستان | نام شهری است که اگر حرف اولش را برداریم، اسم یکی از ادوات جنگی می‌شود!؟

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. ممنونم
    واقعا من که الان۲۸سالمه لعنت می کنم معلم هایم چونکه الویت ریاضیات یادمون ندادن
    الان براحتی محاسبه چشمی کردم شدش ۱۲…
    واقعا شرمنده خودم شدم و نمی زارم نسل بعد خودم اشتباه کنن
    یک راهنمای خوب همیشه ملت به خوبی ازش یاد می‌کنن
    هرکس بدنیا میاد علم خداست و انرژی خداست روی زمین
    کلا نمی زارن استعداد و علم شکوفا بشن همش بفکر پول و مال هستن هیچ مخترعی در تاریخ بفکر پول نبوده ولی بفکر ترقی بشر بودن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + هجده =

دکمه بازگشت به بالا