;
تفریح و سرگرمی

تست هوش: با توجه به 3 عبارت اول، پاسخ عبارت آخر چند می شود!؟

سوال با عبارت های ریاضی دنباله دار: با توجه به ناکام بودن 98 درصدی در رمزگشایی این دنباله عددی، آیا تمایل دارید که شما نیز شانس خود را امتحان کنید؟ آیا برای تشخیص عدد معادله آخر در این دنباله معادله ای توانایی کافی را دارید؟ ما شرط می‌بندیم که نمی‌توانید در برابر این چالش مجله خبری چشمک مقاومت کنید! چالش شما این است که عدد را در یک دنباله معادله ای منطقی که در تصویر ارائه شده است، پیدا کنید. با سوال با عبارت های ریاضی دنباله دار و مجله خبری چشمک همراه باشید.

باید بدانید که تصویر سوال با عبارت های ریاضی دنباله دار فقط یک پازل تصویری نیست، این آزمون یا تست یک بازی فکری است که شما برای جل و رمزگشایی آن لازم است از تمام توانائیهای شناختی علی الخصوص منطق و تمرکز خود استفاده کنید. بر همین اساس این چالش یا آزمون که با عنوان سوال با عبارت های ریاضی دنباله دار در مجله خبری چشمک منتشر شده است می تواند به تقویت مهارت های تفکر انتقادی، بهبود حافظه و سرعت بخشیدن به مهارت های پردازشی شما کمک می کنند. پس حواس خودتان را جمع کنید.

شاید بپسندید: حکایت مرد گوژپشت و زن زیبا | داستانی زیبا درباره ازدواج زیباترین زن شهر با زشت ترین مرد شهر!

شاید بپسندید: تست قدرت دید: گرگی که خودش را میان گله گوسفندان پنهان کرده را شناسایی کنید!

سوال با عبارت های ریاضی دنباله دار

با توجه به آنچه که اشاره شد این چالش که یکی از چالش های محبوب در شبکه های اجتماعی است هم مهارت های تحلیلی و هم مهارت های ریاضی شما را آزمایش می کند، هدف چالش یافتن عدد گمشده در یک دنباله منطقی است. این کار مستلزم آن است که شما یک الگو یا قاعده ای را شناسایی کنید که بر توالی داده شده حاکم است.

به عنوان مثال، یک تصاعد حسابی، پیشروی هندسی، یا حتی قوانین پیچیده تر که شامل عملیات ریاضی مانند جمع، تفریق، ضرب یا تقسیم است. سطح دشواری این چالش می تواند به طور قابل توجهی متفاوت باشد، چرا که می توان زمان پاسخگویی آن را افزایش یا کاهش داد. این چالش سخت تر می شود زیرا ما محدودیت زمانی را اعمال می کنیم: 15 ثانیه!

به این ترتیب، این پازل نه تنها توانایی های عددی شما را آزمایش می کند، بلکه صبر و پشتکار شما را نیز آزمایش می کند. اگر 1+4=5، 2+5=12 و 3+6=21 باشد 8+11=؟ چند می شود!؟

شاید بپسندید: با دلیل بگوئید که چه چیزی در تصویر بابانوئل و گوزن هایش درست نیست!؟

سوال با عبارت های ریاضی دنباله دار

احتمالا بپسندید: آزمون شناخت اشتباه دارک خیابان: اگر تیزبین باشی، در یک نگاه اشکال تصویر را متوجه میشی!

.

.

 

 

شاید بپسندید:چیستان: آن چیست که سه چشم و یک پا دارد!؟

.

 

.

.

.

شاید بپسندید: یکی از جاده ها را انتخاب کن تا بگم در مسائل مختلف، راحت تصمیم میگیری یا سخت!؟

پاسخ سوال با عبارت های ریاضی دنباله دار

اگر نمی توانید فوراً الگو را تشخیص دهید، سعی کنید تفاوت بین عناصر یا نسبت های متوالی را برای دنباله هایی که شامل ضرب یا تقسیم هستند پیدا کنید. به یاد داشته باشید که الگوها می توانند پیچیده باشند و ممکن است فوراً آشکار نشوند. رمزگشایی آنها ممکن است به زمان و تفکر انتقادی نیاز داشته باشد. بازی های فکری، به ویژه آنهایی که بر روی شناسایی عدد گمشده در یک دنباله منطقی متمرکز هستند، ترکیبی جذاب از سرگرمی و تحریک فکری را ارائه می دهند.

این چالش ها مستلزم شناخت الگوها، روابط ریاضی، یا قوانین خاصی هستند که بر این توالی حاکم هستند. کلید حل آنها در مشاهده دقیق و استدلال منطقی نهفته است.

شاید بپسندید: با دلیل بگوئید چه کسی در این تصادف جان سالم به در برده است!؟

.

.

.

.

شاید بپسندید: چیستان:کدام بازیکن فوتبال برزیلی است که اگر اسمش را برعکس کنی، اسم پسر فارسی می‌ شود!؟

جواب سوال با عبارت های ریاضی دنباله دار: پاسخ صحیح 40 و 96 می تواند. برای دستیابی به این نتیجه ، لازم بود که عملیات را روی تصویر انجام شود. احتمالاً متوجه شده اید که هر نتیجه از منطقی پیروی می کند که در هر معادله تکرار می شود.

یک ریاضیدان ممکن است رویکردی تحت اللفظی داشته باشد.

1 + 4 = 5
2 + 5 = 12
3 + 6 = 21
8 + 11 =??

معادله اول درست و معادله دوم و سوم نادرست است و جواب معادله باید 19 باشد. اما معماهایی مانند این در مورد تفسیر واقعی نمادهای ریاضی نیستند. آنها در مورد شناسایی یک الگو در مجموعه معادلات و اعمال آن بر مجهول هستند. پاسخی که به ذهن من خطور کرد این است که برای دریافت پاسخ، عدد اول را به حاصل ضرب دو عدد اضافه کنم. به این معنا که:

a + b به معنای a + ab است! این برای معادلات شناخته شده کار می کند.

1 + 4 یعنی 1 + 1(4) = 5
2 + 5 یعنی 2 + 2(5) = 12
3 + 6 یعنی 3 + 3(6) = 21

با اعمال الگو بر روی آخرین معادله، پاسخ 96 به دست می آید.

8 + 11

یعنی

8 + 8(11) = 96

جواب 96 با این تفسیر معتبر است. علاوه بر این، بسیاری دیگر از تست‌های هوش دارای این نوع الگو هستند که در آن شما دو عدد را می‌گیرید و یک معادله پنهان را پیدا می‌کنید که شامل عملیات ساده‌ای مانند جمع، تفریق، ضرب، تقسیم و توان است.

اما برخی افراد مسئله را به گونه ای دیگر تفسیر کردند و به پاسخ دیگری رسیدند.

راه حل دیگر

برخی افراد احساس کردند که این الگو یک کل در حال اجرا است: برای دریافت پاسخ جدید، نتیجه خط قبلی را به اعداد جدید اضافه کنید.

خط اول از نظر ریاضی معتبر است.

1 + 4 = 5

برای خط بعدی، این نتیجه 5 را بگیرید و به اعداد جدید اضافه کنید تا پاسخ جدید را دریافت کنید.

5 + 2 + 5 = 12

همین کار را برای خط بعدی انجام دهید: نتیجه 12 خط قبلی را به اعداد جدید اضافه کنید تا به نتیجه بعدی برسید.

12 + 3 + 6 = 21

برای حل پازل، همین کار را برای خط آخر انجام دهید.

21 + 8 + 11 = 40

این الگو منجر به پاسخ 40 می شود و بسیاری از افراد این پاسخ را معتبرتر می دانند.

شاید بپسندید: با انتخاب یکی اُرکیده ها، میزان اعتماد به نفس خود را شناسایی کنید!

سوال با عبارت های ریاضی دنباله دار

امیدوارم از سوال با عبارت های ریاضی دنباله دار استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید سوالات، بازی های فکری، پازل ها و تست های شخصیت شناسی بیشتر را در بخش تفریح و سرگرمی چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمندند خود را بهتر بشناسند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

 

برایتان جالب خواهد بود

یک تیزبین در یک نگاه، اشتباه این تصویر قرار عاشقانه را تشخیص می دهد!

معما: فقط افراد باهوش و نابغه تعداد فرزندان این خانواده را پیدا می کنند!!!

حکایت خیانت آدمیزاد | عاقبت آدم خائن چیست!؟

اشکال اصلی این تصویر چیه!؟ | فقط نابغه ها در یک نگاه متوجه میشن!

نوشته های مشابه

2 دیدگاه

  1. سلام راه دیگری هم وجود دارد اما جوابشان یکی نمیشود اگر 1را در 4ضرب کنیم و به اضافه 1کنیم میشود 5واگر2را در 5ضرب و با2جمع کنیم می شود 12و اگر 3را در 6ضرب کرده و به اضافه 3کنیم میشود 21ولی جواب این نمیشود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا