;
دنیای مدگوناگون

تپل شدن صورت: طرز تهیه جوانه گندم با پارچه  برای تپل شدن صورت و گونه ها!

تپل شدن صورت: جوانه گندم با خواص بیشماری که دارد به خصوص برای تپل شدن صورت، همه ما را به اینکه از آن استفاده کنیم، مشتاق کرده. خرید جوانه گندم از فروشگاهها کار ساده ای است اما از آنجایی که اکثرمان دوست داریم هر ماده غذایی را به طبیعی ترین شکل ممکن مصرف کنیم، دانستن طرز تهیه جوانه گندم در خانه، کاربردی خواهد بود. در این مطلب گوناگون طرز تهیه جوانه گندم با پارچه را برای شما آموزش می دهیم.

بیشتر بخوانید: چاق شدن صورت در یک هفته: با این روش های ساده در یک هفته صورت تان را چاق و برجسته کنید.

طرز تهیه جوانه گندم با پارچه در منزل

تپل شدن صورت، برای تهیه جوانه‌ گندم با پارچه ابتدا، یک ظرف حاوی آب به دمای ملایم آماده کنید.

گندم ها را به داخل ظرف بریزید و آن را یک شب تا صبح در این آب گرم قرار دهید.

پس از گذشت زمان مورد نظر، گندم ها را داخل آبکش ریخته و زیر شیر آب بگیرید.

به آرامی آب را بر روی گندم بریزید و آنها را کنار گذاشته و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود.

در مرحله بعدی یک دستمال تمیز و مرطوب بردارید و وقتی آب از دانه‌های گندم به طور کامل خارج شد، دانه‌های گندم را درون دستمال قرار دهید.

حالا دستمال را درون ظرفی درب دار قرار داده و درب آن را ببندید و اجازه دهید به مدت 12 ساعت درون این ظرف بماند.

پس از گذشت دوازده ساعت، دانه‌های گندم را برای بار دوم داخل آبکش قرار داده و آن را مجدداً زیر شیر آب بگیرید.

احتمالاً بپسندید: ۸ بازیگر معروف که حین ساخت فیلم و سریال ناگهانی فوت کردند!

تپل شدن صورت

احتمالاً بپسندید: با دمکرده این گیاه ریزش موهای خود را قطع کنید!

این کار را انجام دهید تا دانه‌هایتان بوی نم نگیرند و تمیز شوند.

تپل شدن صورت، اگر می‌خواهید جوانه‌ گندم خانگی را در تابستان تهیه کنید، عمل شستشو را سه بار در طول شبانه‌روز انجام دهید، یعنی تقریباً هر 8 ساعت یک بار.

فراموش نکنید که جوانه‌ها را در یک محیط تاریک و گرم قرار دهید.

شاید بپسندید: رازهای زیبایی طبیعی زنان ترکیه فاش شد!

بهترین دما برای آماده شدن جوانه‌ها حدود 22 درجه سانتی‌گراد است و زمان لازم برای آماده شدن آنها معمولاً بین 3 تا 5 روز است.

در مرحله آخر، بعد از گذشت دو روز، جوانه‌ها را داخل یک دستمال مرطوب قرار داده و آن را روی یک سینی قرار دهید.

حتماً به این نکته توجه کنید که دستمال همیشه مرطوب باشد.

تپل شدن صورت، سپس سینی را در جلوی پنجره و دور از نور آفتاب قرار داده و به جوانه‌ها اجازه دهید که مقداری رشد کنند.

در پایان، پس از آماده شدن جوانه‌ها، آن‌ها را مجدداً زیر شیر آب قرار داده و داخل آبکش ریخته و پس از آنکه آب به طور کامل خارج شد، می‌توانید آن‌ها را در یخچال نگهداری و مصرف  کنید.

 شاید بپسندید: ۵ چیزی که در مورد پریود به دخترتان نباید بگویید!

بیشتر بخوانید:

آموزش ساده لیفت ابرو در خانه: با این روش مثل آب خوردن ابروهاتو لیفت می کنی!

احتمالاً بپسندید: با روتین ضد پیری جنیفر لوپز شما هم جوان بمانید!

 20 مهمترین کاربرد وازلین برای زیبایی و سلامت که احتمالاً از آن بی خبرید!

احتمالاً بپسندید: 16 مهمترین راز زیبایی و تناسب اندام زنان چینی!

شاید بپسندید: طلا و زیورآلات مناسب برای خانم های قد کوتاه

احتمالاً بپسندید: مژه های بلند و پرپشت: ۹ خوردنی که مژه ها را دوبرابر می کند!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 17 =

دکمه بازگشت به بالا