اشتباه بزرگ خانم های ایرانی در نگهداری آبلیمو
نگهداری آبلیمو: بسیاری از ما در فصل لیمو ، آب لیموی طبیعی تهیه می کنیم تا بتوانیم به مدت طولانی از آن استفاده نماییم. اما اگر آبلیمو به درستی نگهداری نشوند ، تغییر رنگ و مزه می دهد و کپک می زند. بنابراین آبلیمو را باید در ظروف مناسبی نگهداری کنیم تا برای سلامت مصرف کنندگان مشکل ایجاد نکند. در این بخش از ترفندهای زندگی به شما می گوییم که آبلیمو را در چه ظروفی نگهداری نمایید.
بیشتر بخوانید: از بین بردن بوی بد ماهی با این روش خانگی ساده
بهترین ظرف برای نگهداری آبلیمو
مناسب ترین ظروف برای نگهداری آبلیمو ظروف شیشه ای هستند زیرا آبلیمو با این ظروف واکنشی نشان نمی دهد. پس بهتر است پس از خرید لیمو های درشت و سالم و آبگیری آنها، آب لیموی تازه را درون ظروف شیشه ای دردار بریزید.
شاید بپسندید: همسر این فوتبالیست های مشهور از همه پولدارترن | زن مسی پولدارتره یا زن کریس رونالدو + عکس
نگهداری آبلیمو
قبل از ریختن آب لیمو در این ظروف ابتدا شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود.با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری می یابد.
برای اینکه آبلیموی شما کپک نزند حتما باید درب ظرف را بگذارید تا هوا به داخل آن راه پیدا نکند. همچنین آبلیمو را باید تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید و مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک ها وجود نداشته باشد. ظروف شیشه ای بهتر است تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند.
بیشتر بخوانید:ناهید اسلام رهبر انقلاب نسل زِد در بنگلادش چگونه مردم را علیه دولت شیخ حسینه بسیج کرد؟
ظروف پلاستیکی برای نگهداری آبلیمو ممنوع
برای نگهداری آبلیمو از ظروف پلاستیکی یا بطری های آب معدنی استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در آبلیمو می تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان زا شود.
شاید بپسندید: رفع تلخی بادمجان خام و پخته با بهترین ترفند…!
آبلیمو را در بطری های بزرگتر از دو لیتر نگه ندارید
آبلیمو را در بطری های بزرگتر از دو لیتر نگه ندارید زیرا از آب لیمو در منازل به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذایی و بسیار اندک استفاده می کنند و وقتی مقادیر زیادی در ظرف های حجیم نگهداری می شود، احتمال نگهداری آن در شرایط نامناسب بسیار می شود و خود این موضوع باعث اکسیده شدن آبلیمو و آسیب به مواد مفید آن می شود.
آبلیموهای اکسیده شده هیچگونه ارزش غذایی ندارند و از نظر ظاهری نیز رنگ این آبلیموها تغییر می کند و تغییر شکل در پی خواهد داشت.
احتمالا بپسندید: فریز کردن صحیح بامیه: با این روش حداقل برای یکسال در خانه بامیه داشته باشید!
نکات نگهداری آبلیمو
آبلیمو را در ظرف مناسب ریخته و در جای خنک و دور از آفتاب نگهدارید. اگر آبلیمو در آفتاب نگهداری شود، باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آن می شود زیرا ویتامین C موجود در آبلیمو به نور و حرارت حساس است و در برابر نور آفتاب از بین می رود.
بهترین دما، برای نگهداری آبلیمو دمای یخچال است.
بیشتر بخوانیذ: مهمترین دلیل خنک نکردن کولر گازی
برایتان جالب خواهد بود
شاید بپسندید: در این کشور، مجسمه های تزئینی حیوانات و … پارک ها بدون سر هستند!!!+عکس
چگونه بوی بد کفش و پا را از بین ببریم + ۷ پیشنهاد خانگی موثر
تمیز کردن میوه ها و سبزیجات با این روش ساده چینی ها!
جلوگیری از سیاه شدن موز با روش های ساده و موثر
سعید سحرخیزان لژیونر 21 ساله باشگاه اورنبورگ روسیه، زندگی شخصی و ازدواج و ….+عکس
ویژگی های زن باکلاس: با این رفتارهای ساده به یک زن باکلاس تبدیل شوید!
۴ کاربرد دهانشویه در تمیزکاری خانه و ضدعفونی کردن
پول و اشیا قیمتی را کجای خانه نگه داریم + ۱۴ مکان امن
مردان نمکی دو هزار و ۵۰۰ ساله دوزلاخ زنجان «وحشتزده» مردند+عکس
مناسب ترین مکان برای گل و گیاه در دکوراسیون مدرن خانه
رقص و پایکوبی در خواب چه تعبیری دارد!؟
حکم خوردن گوشت بلدرچین از منظر اسلام: آیا خوردن گوشت بلدرچین حلال است!؟
احتمالا بپسندید: خبر عجیب: بی شوهری در این کشور بیداد می کند، اختصاص حقوق در ازای ازدواج!
شاید بپسندید: گیاه پتوس و تصفیه هوای آلوده، انواع آن، نحوه نگهداری، تکثیر و ….
شاید بپسندید: با وسایل ساده و دم دستی، خودت یک آبنمای کوچیک فانتزی بساز+فیلم مراحل آموزش
احتمالا بپسندید: فال هفتگی از شنبه 17 شهریور تا جمعه 23 شهریور ماه 1403