;
تفریح و سرگرمیحکایت

حکایت ضرب المثل هرچه کنی به خود کنی

حکایت ضرب المثل هرچه کنی به خود کنی: ضرب المثل باعث می شود که در کمترین زمان، منظور را با استفاده از تعداد کمی از کلمات به طرف مقابل برسانیم. از طرفی خیلی از حرف‌ها را نمی توان به صورت رک و مستقیم زد. ضرب المثل‌ها باعث می شوند که بتوانیم به راحتی با استفاده از دو پهلو حرف زدن حرف خود را بزنیم.

بسیاری از ضرب المثل‌ها معنای دقیقی ندارند و وقتی با یک نفر صحبت کنیم، می‌توانیم به عنوان تمام کننده بحث از ضرب المثل استفاده کرده تا طرف مقابل به معنی آن فکر و از ادامه بحث خودداری کرد. به هر روی باید گفت که برای توصیف یک موضوع هیچ چیزی بهتر از ضرب المثل نیست. همچنین از مواردی که سبب جذاب شدن سخنان می شود به ضرب المثل نیز در کنار شعر اشاره کرد.

هرچه کنی به خود کنی

در این بخش معنی و حکایت ضرب المثل هرچه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی را با شما کاربران گرامی به اشتراک خواهیم گذاشت، این ضرب المثل درباره آن دسته از افرادی استفاده می شود که نسبت به نتیجه اعمال خود بی تفاوت هستند در واقع پیام اصلی این ضرب المثل آن است که هر قدم مثبت و منفی ما در حق دیگران تاثیر مستقیمی در زندگی خودمان دارد.

شاید بپسندید:داستان ضرب المثل دل به دل راه دارد!

حکایت ضرب المثل هرچه کنی به خود کنی

شاید بپسندید: قدرت دید خودت رو با پیدا کردن سه تفاوت تصویر گربه امتحان کن!

حکایت ضرب المثل هرچه کنی به خود کنی

روزی روزگاری درویشی از کوچه ای گذر می کرد و مدام در حال تکرار کردن ضرب المثل «هرچه کنی، به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی» بود که ناگهان زنی بدجنس با او مواجه می شود و به خوبی گفته های درویش را گوش می کند زن پس از گوش دادن متوجه شد که درویش این شعر را با خود تکرار می کند بعد از شنیدن آن با خود گفت:این چه حرفی است که این مردک می زند به او ثابت خواهم کرد که گفته اش درست نیست.

زن همین که به خانه اش رسید شروع به درست کردن یک خمیر کرد و با آن خمیر فطیر شیرینی پخت سپس لای آن فطیر کمی زهر ریخت و آورد به درویش داد و بعد از آن به همه همسایه ها گفت که من به این درویش نشان می دهم که هرچه کنی به خود نمی کنی.

جالب است بدانید که این زن صاحب یک پسر هفت ساله بود که گم شده بود اما بر حسب اتفاق این پسر بچه در همین حین پیدا شد و از قضا اولین کسی که با او مواجه شد همان درویش بود، سلامی به درویش کرد و رو به او کرد و گفت:من از راه دوری آمده ام و به شدت گرسنه ام شده است. همینکه درویش این را شنید همان فطیر شیرین زهرآلود را به پسرک داد و گفت:پسر جان این فطیر دستپخت زنی است که برای ثواب برایم پخته است این را بگیر بخور و جان تازه بگیر.

پسر زن حیله گر همین که فطیر را خورد حال بدی به او دست داد و گفت این چه بود که به خوردٍ من دادی من که با خوردن آن سوختم؟

درویش به سرعت به سراغ آن زن رفت و او را خبر دار کرد زن دوان دوان آمد و ناگهان با پسر خود روبرو شد و در حالی که به سر و صورت خود می زد شیون کنان رو به درویش کرد و گفت الحق که تو راستگو بودی هرچه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی.

شاید بپسندید: با پیدا کردن عدد بعدی تصویر، اثبات کن که نابغه ای!

کاربرد ضرب المثل هرچه کنی به خود کنی

۱- انسان هر کار خوب و بدی را انجام می دهد نتیجه آن عاید خودش خواهد شد و به خودش بر می گردد.

۲- هر عملی (چه خوب – چه بد) دارای عکس العمل است.

۳- انسان نتیجه کارهایش را می بیند؛ إِنْ أَحْسَنْتُمْ أَحْسَنْتُمْ لِأَنْفُسِکمْ وَ إِنْ أَسَأْتُمْ فَلَها ، اگر نیکی کنید، به خودتان نیکی می کنید؛ و اگر بدی کنید باز هم به خود می کنید. (اسراء – ۷)

۴- این یک سنت همیشگی است نیکی ها و بدی ها سر انجام به خود انسان باز می گردد.

۵- اعمال انسان، بی تاثیر در سرنوشت او نیست.

شاید بپسندید:کدومیکی از این 3 زن، کودک خودش رو بغل نکرده!؟

حکایت ضرب المثل هرچه کنی به خود کنی

شما می توانید داستان ها، پازل ها و تست های شخصیت شناسی بیشتر را در بخش تفریح و سرگرمی چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمندند خود را بهتر بشناسند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

احتمالاً بپسندید: چشات تیز و عقابی باشه تو یه نگاه همه بزهای کوهی تصویر رو شناسایی می کنی!

 

 

 

دلایل عدم تمرکز چیست؟

می تواند علل روانی، محیطی و فیزیولوژیکی داشته باشد. نکته مهم این است که سعی کنیم اثرات این علل را به حداقل برسانیم. اعتیاد به فناوری نیز یکی از عواملی است که اخیراً باعث عدم تمرکز می شود.

شاید بپسندید:هند رفتی و زولبیای خوشرنگ دیدی، نخور | میخوای بدونی چرا، این فیلم رو ببین!

تمرکز و عدم تمرکز چیست؟

تمرکز، توانایی ایجاد دقت بر روی یک کار بدون تأثیر محرک های داخلی و خارجی است. به طور خلاصه، تمرکز به معنای کنترل ذهن است. تمرکز به عنوان یکی از پیش نیازهای موفقیت پذیرفته شده است. اما عدم تمرکز به معنای کنترل ذهن توسط محرک های درونی و بیرونی است. به این ترتیب عدم تمرکز و کمبود آن، امکان یادگیری و کار با کیفیت را با خلل ایجاد می کند.

شاید بپسندید: تفاوت های تصویر دو درخت پاییزی را پیدا کنید!

آلزایمر و فعالیت مغز و  بازی های فکری

محققان دریافته اند که بخشی از اختلالات مغزی و رشد بیماری هایی همچون فراموش و آلزایمر با کاهش فعالیت های مغزی در ارتباط است. لذا برای جلوگیری و یا احمالا رشد این بیماری ها، باید تحرک مغز را افزایش داد. سوالات ریاضی شبیه سوال هوش ریاضی جاضر می تواند سبب افزایش عملکرد مغز شود. حل صحیح این سوال، نیازمند تمرکز و دقت است. در واقع تنها راه حل پاسخ به این سوالات نیز همین نکته است. بر همین اساس سوالاتی از این دست در کنار ایجاد سرگرمی برای سلامت مغز بسیار مفید هستند.

شاید بپسندید: یکی از این افراد بخاطر بیماری به زودی می میره، فقط باهوشا متوجه میشن!؟

اهمیت سوالات هوش

این سوالات به شما کمک می کنند که عملکرد مغز شما افزایش پیدا کند. در دنیای کنونی که فعالیت بدنی و مغزی کاهش پیدا کرده است این سوالات هوش می تواند دقت، تمرکز و جزئی نگری شما را افزایش دهد. این مسئله از بیماری های مختلف مغزی نیر الزایمر و … می تواند جلوگیری کند.

شاید بپسندید: اگر باهوشی در 8 ثانیه ارزش عددی هر حیوان را پیدا کن!

 

 

برایتان جالب خواهد بود

شاید بپسنددید: اگه پلنگ بیشه را در این تصویر پیدا کنی، چشات مثل شاهین تیزه!

احتمالا بپسندید:  اگه 3 تا تفاوت تصویر دو بز شاخدار را پیدا کنی، خیلی دقیق و تیزی!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − سه =

دکمه بازگشت به بالا