درمان خانگی

اهمیت خوردن سیب بین وعده های غذایی!

خوردن سیب بین وعده های غذایی: وقتی صحبت از میان وعده های سالم به میان می آید، اغلب یکی از بهترین انتخاب ها در نظر گرفته می شود. اما آیا واقعاً ایده خوبی است که بین وعده های اصلی غذا یک عدد سیب بخورید؟ بیایید با هم مزایا و معایب این عادت غذایی یعنی خوردن سیب بین وعده های غذایی را کشف کنیم.

شاید بپسندید: ۶ دلیل برای این که همیشه آهسته غذا بخورید!

احتمالا بپسندید: شش  درمان خانگی برای تسکین گلو درد ناشی از آلودگی هوا

خواص و ارزش غذایی سیب

واقعا خوردن یک سیب در روز شما را از ملاقات دکتر بی‌نیاز می‌کند؟ هزاران سال است که سیب برای مردم ارزش دارویی دارد. تحقیقات جدید ثابت کرده‌اند که سیب فواید زیادی برای سلامتی دارد. صدها مقاله چاپ شده‌اند که خواص سیب را برشمرده‌اند و آن‌را به عنوان برترین میوه معرفی کرده‌اند.

یک عدد سیب، میان ‌وعده‌ای با 115 کالری انرژی و 5 گرم فیبر است. سیب، منبع خوبی از ویتامین C است. از خواص سیب این است که هیچ نوع چربی، سدیم و کلسترولی ندارد. اگرچه همه انواع سیب‌ها از لحاظ غذایی شبیه هم نیستند، اما همه آن ‌ها منبع طبیعی مواد مغذی گیاهی مثل آنتی‌اکسیدان‌های گیاهی هستند که سلامتی را بهبود می‌دهند.

خواص سیب دوچندان خواهد شد اگر سیب را با پوست بخورید. پوست سیب حاوی دو سوم فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های مفید است. علاوه بر آن، سیب فقط برای میان‌وعده نیست بلکه می‌توانید آن را برای ساخت سس، غذای اصلی و دسرها نیز به کار ببرید.

به این ترتیب سیب میوه ای خارق العاده و سرشار از مواد مغذی ضروری برای بدن ماست. در اینجا برخی از مزایای اصلی آنها آورده شده است:

شاید بپسندید: ۱۲ غذای غنی از ویتامین C بیشتر از پرتقال و لیمو!

خوردن سیب بین وعده های غذایی

ویتامین ها و مواد معدنی

سیب حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و ویتامین مهم برای لخته شدن خون است. آنها همچنین سرشار از پتاسیم معدنی هستند که فشار خون را تنظیم می کند.

فیبر

یک سیب با اندازه متوسط ​​تقریباً 4 گرم فیبر معادل 16 درصد نیاز روزانه توصیه شده را تأمین می کند. فیبرها هضم غذا، منظم بودن روده و احساس سیری را تقویت می کنند.

تحقیقات نشان داده است که سیب، فیبر قابل حل و اسید اورسولیک دارد که یک ترکیب طبیعی چربی‌سوز است. محققان دریافته‌اند زنانی که روزانه سه عدد سیب می‌خورند، پس از 10 هفته یک کیلو بیشتر از کسانی که سیب را در رژیم لاغری خود قرار نمی‌دهند، کاهش وزن خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: دیابت: ۵ بهترین نان برای دیابتی ها!

آنتی اکسیدان ها

سیب، به ویژه آنهایی که پوست دارند، منبع ارزشمندی از آنتی اکسیدان هایی مانند فلاونوئیدها و پلی فنول ها هستند. این ترکیبات با آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مقابله کرده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهند.

آنتی‌اکسیدان‌های سیب، از ریه‌ها در مقابل آسیب‌هایی که سبب آسم، برونشیت و آمفیزم می‌شوند، محافظت می‌کند. در یک تحقیق، خطر ابتلا به آسم و تنگی نفس کودکانِ زنانی که در طول دوران بارداری سیب خورده بودند کمتر بود.

اهمیت خوردن سیب بین وعده های غذایی

حالا چرا خوردن یک سیب بین وعده های غذایی می تواند ایده خوبی باشد! مصرف سیب به عنوان میان وعده بین وعده های غذایی اصلی چندین مزیت دارد:

کنترل اشتها

سیب‌ها به لطف محتوای فیبر و آب بالا، حس سیری را تقویت می‌کنند و وسوسه خوردن میان‌وعده‌های کمتر سالم را کاهش می‌دهند.

تنظیم سطح قند خون

فیبرهای محلول موجود در سیب، جذب قند را کاهش می‌دهند و از افزایش قند خون و نوسانات خلقی جلوگیری می‌کنند.

ارتقای سلامت دهان و دندان

جویدن سیب تولید بزاق را تحریک می کند که به خنثی کردن اسیدهای مضر برای دندان و جلوگیری از تشکیل پلاک کمک می کند.

خوردن سیب بین وعده های غذایی

موارد منع مصرف احتمالی

با وجود فواید متعدد، خوردن سیب بین وعده های غذایی ممکن است برای همه مناسب نباشد:

مشکلات گوارشی

سیب حاوی قند فروکتوز است که برخی افراد برای هضم آن مشکل دارند. در صورت حساسیت یا عدم تحمل بهتر است مصرف آن محدود شود.

تداخل با برخی داروها

برخی از ترکیبات موجود در سیب، مانند پکتینکان، در جذب برخی داروها اختلال ایجاد می کند. اگر شک دارید همیشه با پزشک خود مشورت کنید. در خاتمه، برای اکثر مردم، خوردن یک سیب بین وعده های غذایی یک عادت سالم است که فواید زیادی برای بدن به همراه دارد.

با این حال، مهم است که به بدن خود گوش دهید و در صورت اختلالات گوارشی یا شرایط سلامتی خاص، مقدار آن را تعدیل کنید.

 

برایتان جالب خواهد بود

بهترین زمان برای مصرف کلسیم: صبح یا شب؟

برای تسکین معجزه آسای درد زانو با این معجون گیاهی محل درد را ماساژ دهید!

آیا می دانستید ترکیب فلفل چیلی و زردچوبه چه خاصیتی دارند !؟

۶ دانه فوق العاده برای تقویت سلامت ریه و تنفس بهتر + روش مصرف

کبد چرب: ۸ میوه خوشمزه که کبد چرب را درمان می کند!

۴ ترکیب میوه ای که سمی می شود و مصرف آن برای بدن خطرناک است!

پاکسازی ریه با روش های طبیعی و سنتی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + نوزده =

دکمه بازگشت به بالا