;
خانواده و زناشوییزندگی

۹ جمله ای که آدم های دورو و ریاکار همیشه می گویند

ویژگی های آدم های دو رو و ریاکار: روانشناسی ما را با عبارات رایج مورد استفاده از سوی آدم‌های دروغین آشنا می‌کند تا درک بهتری از آنها داشته باشیم و متوجه شویم بعضی‌ها آنقدرها هم که به نظر می‌رسد صادق نیستند.

پیدا کردن مسیر در تعاملات اجتماعی گاه می‌تواند مانند عبور از میدان مین باشد، به‌خصوص وقتی صحبت از سروکله‌زدن با افراد دروغین و فریبکار باشد. این آدم‌ها یک چیز می‌گویند اما منظور دیگری دارند و نیت واقعی خود را پشت پرده‌ای از عدم صداقت پنهان می‌کنند.

روانشناسی ما را با عبارات رایج مورد استفاده از سوی آدم‌های دروغین آشنا می‌کند تا درک بهتری از آنها داشته باشیم و متوجه شویم بعضی‌ها آنقدرها هم که به نظر می‌رسد صادق نیستند. با این مطلب خانواده و زناشویی همراه باشید.

بیشتر بخوانید: ۷ نشانه که ثابت می کند شما در یک خانواده سمی بزرگ شده اید

۹ جمله ای که آدم های دورو و ریاکار همیشه می گویند

۱. من همیشه کنارت هستم

یکی از رایج‌ترین عباراتی که روانشناسان آن را به عنوان نشانه‌ای از عدم صداقت می‌شناسند همین است. با این حال این به این معنی نیست که همه کسانی که از این عبارت استفاده می‌کنند فریبکار هستند.

مهم است که به یاد داشته باشید «اعمال» مهم‌تر از «کلمات» هستند. آدم‌های جعلی اغلب از این عبارت به عنوان راهی برای اینکه «حمایتگر و دلسوز» به نظر برسند استفاده می‌کنند، اما نیازی نمی‌بینند که در این راستا کاری انجام دهند.

درنتیجه باید به اقدامات فرد نگاه کنید و ببینید آیا با حرف‌هایش هم‌خوانی دارد یا نه.

بیشتر بخوانید: ۶ دسته از افراد که شایسته داشتن فرصت دوباره نیستند

جالب خواهد بود: سه راهکار ساده برای جلوگیری از دخالت دیگران در حریم خصوصی!

۲. به من اعتماد کن

عبارت دیگری که آدم‌های دروغین از آن استفاده می‌کنند، شبیه یک اظهارنظر بی‌ضرر به نظر می‌رسد اما وقتی بیش از حد استفاده می‌شود می‌تواند نشانه یک خط قرمز باشد.

اگر مدام با توصیه‌ها و «به من اعتماد کن»های یک نفر به نتایج منفی می‌رسید شاید نشانه این باشد که فرد سعی در اعمال کنترل بر اوضاع و دستکاری ذهنی شما را دارد.

شاید بپسندید: ۷ خواسته مهم که زنان موفق از همسر خود دارند

احتمالا بپسندید: ازدواج با این مردان اشتباه است؟ خانم ها بخوانند

ویژگی های آدم های دو رو و ریاکار

۳. من هرگز دروغ نمی‌گویم

این هم عبارت دیگری است که اغلب توسط افرادی استفاده می‌شود که آنقدرها که به نظر می‌رسد واقعی نیستند. جالب اینجاست که مطالعات نشان می‌دهد همه ما در مواقعی دروغ می‌گوییم؛ چه یک دروغ سفید کوچک باشد و چه فریبی مهم‌تر.

تحقیقات انجام‌شده توسط دانشگاه ماساچوست نشان می‌دهد که ۶۰٪ از بزرگسالان نمی‌توانند یک مکالمه ۱۰ دقیقه‌ای بدون حداقل یک بار دروغ گفتن داشته باشند. جالب‌تر اینکه این مطالعه نشان داد که این دروغ‌ها بیشتر توسط افرادی گفته می‌شود که سعی می‌کنند دوست‌داشتنی و شایسته به نظر برسند.

ویژگی های آدم های دو رو و ریاکاربنابراین، زمانی که شخصی دائماً اصرار می‌کند که «هرگز دروغ نمی‌گوید»، می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که تلاش می‌کند تصویری نادرست از صداقت و مورد اعتماد بودن خود نمایش دهد.

شاید بپسندید: با این ترفندها طرف مقابلتان را شیفته خود کنید

احتمالا بپسندید: چند نشانه که برای ازدواج آمادگی دارید!

۴. از درگیری و ماجرا درست کردن متنفرم

اغلب کسانی که ادعا می‌کنند از «حرف و حدیث» بیزارند در واقع همان کسانی هستند که جرقه شروع ماجرا را می‌زنند. آنها با گفتن این جمله سعی می‌کنند سوءظن‌‌ها را از خود دور کرده و خود را آرامشی درون یک طوفان تصویر کنند.

با این حال اگر متوجه شدید هرجا که می‌روند، «ماجرا» هم به دنبالشان می‌رود، ممکن است زمان آن رسیده باشد که از خودتان بپرسید آیا به همان اندازه که ادعا می‌کنند بی‌گناه هستند یا خیر.

۵. متاسفم که چنین احساسی داری

فردی که از این عبارت استفاده می‌کند به جای ابراز پشیمانی واقعی از کارها یا کلمات خود، با به زبان آوردن این جمله درواقع می‌گوید از ناراحتی شما متاسف است، نه از کاری که خودش کرده و باعث ناراحتی شما شده است.

با این کار او به جای آنکه مسئولیت هرگونه کار اشتباهی را به گردن بگیرد، به‌طور نامحسوس تقصیر را به گردن شخص دیگر می‌اندازد.

این تلاشی است برای آرام کردن شما بدون پرداختن به مشکل واقعی، و این یک تاکتیک رایج است که آدم‌های غیرصادق از آن استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: این افراد هرگز نباید با هم ازدواج کنند!

۶. تو زیادی حساسی

این عبارت آزاردهنده برای بی‌اعتبار کردن احساسات شما و فشار به شما برای اینکه واکنش‌هایتان را زیر سوال ببرید استفاده می‌شود.

وقتی کسی به شما می‌گوید بیش از حد حساس هستید ممکن است احساس کنید که به احساسات شما و چیزی که تجربه کرده‌اید حمله شده است.

مهم است به یاد داشته باشید که هر کسی حق دارد احساسات و واکنش‌های خود را داشته باشد. اگر کسی به طور مداوم از این عبارت در پاسخ به نگرانی‌ها یا احساسات واقعی شما استفاده می‌کند، ممکن است نشانه آن باشد که آن‌قدر که به نظر می‌رسد قابل اعتماد نیستند.

یک فرد صادق و بی‌ریا به احساسات شما احترام می‌گذارد و سعی می‌کند آنها را درک کند، نه اینکه آنها را نادیده بگیرد.

ویژگی های آدم های دو رو و ریاکار

۷. من عصبانی نیستم، فقط ناامیدم

این یکی دیگر از جمله‌هایی است که می‌تواند زنگ خطر را به صدا درآورد؛ راهی برای ابراز نارضایتی که حتی می‌تواند از خشم هم ناراحت‌کننده‌تر باشد.

«من عصبانی نیستم، فقط ناامیدم» اغلب توسط افرادی استفاده می‌شود که می‌خواهند روایت را کنترل کنند و کاری کنند که بدون داشتن یک مکالمه شفاف درباره موضوع مورد نظر، احساس گناه کنید.

۸. نمی‌خواهم احساساتت را جریحه‌دار کنم اما …

این عبارت به عنوان پیش‌درآمدی برای اظهارنظرهای منفی یا انتقادی استفاده می‌شود و راهی برای با پنبه سر بریدن و در عین حال رساندن پیامی آزاردهنده است.

مشکل این است که ممکن است این‌طور به نظر برسد که آنها با این صداقت بی‌رحمانه به شما لطف می‌کنند، در حالی که در واقعیت فقط از آن به عنوان بهانه‌ای برای گفتن چیزی احتمالاً آسیب‌زا استفاده می‌کنند.

دوستان واقعی و آدم‌های صادق در صورت نیاز انتقاد سازنده می‌کنند اما این را هم می‌دانند که چطور این کار را به شیوه‌ای محترمانه و باملاحظه انجام دهند. آنها از بهانه‌های دروغین برای رساندن پیام خود استفاده نمی‌کنند.

۹. شوخی کردم

«شوخی کردم بابا» برای لاپوشانی نظرات آزاردهنده تحت پوشش طنز استفاده می‌شود. راهی برای آدم‌های دورو و ریاکار که احساسات یا افکار واقعی خود را بدون پذیرفتن مسئولیت تاثیر کلامشان بیان کنند.

مهم‌ترین چیزی که باید به خاطر داشته باشید این است که طنز هرگز نباید به عنوان ابزاری برای تحقیر یا آسیب رساندن به کسی استفاده شود.

اگر به‌طور مرتب از سوی یک نفر هدف «شوخی‌های» آزاردهنده قرار می‌گیرید و به دنبال آن سریعاً یک «شوخی کردم» آمد می‌تواند نشانه این باشد که آن شخص با شما صادق نیست.

بیشتر بخوانید: دلیل احساس تنهایی در زنان متاهل بعد از ازدواج

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − شانزده =

دکمه بازگشت به بالا