بهترین شیوه ی رفتار با شوهر درون گرا
با شوهر درون گرا چگونه رفتار کنیم: آیا همسرتان و یا خودتان درونگرا هستید؟ یا شاید اصلا نمی دانید معنای درون گرا چیست؟ شاید یک فرد واقعا بی دست و پا را تصور می کنید که خجالتی است و دوست ندارد با دیگران صحبت کند که کاملا در اشتباه هستید.
آیا درست است که بگوییم مردها برون گرا و زن ها درون گرا هستند؟ زن ها از گفتگوهای صمیمانه لذت می برند و دوست دارند همیشه مورد توجه قرار بگیرند در حالی که مردها با احساسات عمیق میانه ای ندارند و بیشتر گروه و جمع های بزرگ را می پسندند؟
اما در واقع درون گرایی و برون گرایی ویژگی های شخصیتی هستند و مربوط به جنسیت نمی شوند. درون گراها چه مرد و چه زن درگیر احساسات وافکار خودشان هستند و برعکس برون گراها معاشرتی اند و به ملاقات و رفتارهای اجتماعی توجه نشان می دهند.
بنابراین کنارهم قرارگرفتن دو فرد با این دو ویژگی می تواند آن ها را با مشکلاتی روبرو کند. تا حدی با موضوع این خانواده و زناشویی آشنا شده اید. روش های زیادی برای برخورد و دوست داشتن فرد درون گرا وجود دارد، روش هایی که زندگی شما و همسرتان را بسیار بهتر خواهد کرد.
بیشتر بخوانید: بعد از دعوای زن و شوهری این کارها ممنوع!
1- آن ها را از مکالمه های کوتاه نجات دهید:
هنگامی که فرد درون گرا توجهی به تعاملات اجتماعی نشان نمی دهد پس مکالمه ای کوتاه با یک غریبه برایش غیرقابل تحمل خواهد بود زیرا او به این امر نیز علاقه ای نشان نمی دهد.
احتمالا بپسندید: بدترین اشتباهات بعد از طلاق زن و شوهرهای امروزی
2- به او فرصت دهید تا برای خودش زمان بگذارد:
اگر شما فردی برون گرا باشید مسلما معنای خلوت کردن با خود را متوجه نمی شوید! افراد درون گرا عاشق هم نوعان خود هستند و به آن ها اهمیت می دهند اما برای تجدید قوا کردن و سازمان دهی ذهنیشان به فرصت و تنهایی نیاز دارند.
او دراین فرصت انرژی لازم راکسب کرده وآن را برای ارتباط با دیگران صرف خواهد کرد. این امر می تواند دشوار باشد اما یکی از مهم ترین امور است. آزادی دادن به فرد درون گرا بدون قضاوت ونارضایتی در بهبود زندگی با او مهم است.
شاید بپسندید: هیچ وقت، بخاطر این چیزها ازدواج نکن
3- در دورهمی های اجتماعی برای او ارزش قائل شوید:
درون گراها معمولا افرادی خجالتی، ساکت، غیر اجتماعی و تا حدی نجوش تلقی می شوند درصورتی که اگر شرایط مناسب باشد خیلی هم اجتماعی و پرحرف خواهند بود. درون گرایی و خجالتی بودن دو مقوله کاملا متفاوت هستند. درون گراها دورهمی های کوچک و صمیمی را ترجیح می دهند.
برای آن که به او کمک کنید تا درجمع های بزرگ نیز احساس راحتی کند به او فرصت دهید تا با افراد حاضر در جمع معاشرت کند. افراد درون گرا نیز مانند هر فرد دیگری به روابط انسانی نیاز دارند اما باید تمام انرژی خود را دراین مجالس به کار گیرند تا منزوی نشده و مانند یک ربات در جمع نباشند.
آن ها هرچه بیشتر در دورهمی های اجتماعی نقش اصلی داشته باشند در این تعاملات موفق تر خواهند بود. یکی از کارهایی که می توانید انجام دهید آن است که اگر می توانید شخصی را پیدا کرده تا همسرتان از صحبت و معاشرت با او لذت ببرد اما در غیر این صورت شما نیز کنارنکشید؛ کنار همسر خود بنشینید، بخندید و از جمع لذت ببرید.
در واقع هیچ کدام از شما آدم های بد و ایراد داری نیستید. متفاوت بودن گاهی اوقات اشکالی ندارد. همسرتان را به خاطر درونگرایی سرزنش نکنید.
شاید بپسندید: همسرم بیش از حد وابسته مادرشه، چه کنم؟
4- روتین های هفتگی خود را به تنهایی سپری کنید:
به برنامه هفتگی همسرتان نگاهی بیندازید. آیا او تنهاست و یا در محاصره دیگران قراردارد؟ از همسر خود بخواهید در صورت لزوم یک روز را به شما و تنهایی اختصاص دهد.
شاید بپسندید: رابطه عاشقانه در محل کار را چگونه مدیریت کنیم؟
5- او را ترغیب کنید تا نیازهایش را بیان کند:
تنها بودن گاهی به معنای استرس بیشتر اطرافیان می باشد. اگر همسر درون گرای شما فردی است که از جمع لذت نمی برد ممکن است خواسته های خود رابیان نکند زیرا او می داند که سبب ناراحتی دیگران خواهد شد. شما می توانید با یادآوری این نکته که درست است کارهایمان را خودمان انجام دهیم به او کمک کنید تا نیازهایش را بیان کند.
احتمالا بپسندید:پیامدهای ویرانگر حسادت در زندگی زناشویی که از آن بی خبرید!
6- هنگامی که در سفر هستید به او کمک کنید تا تنهایی خودش را داشته باشد:
با شوهر درون گرا چگونه رفتار کنیم، اگر فرد درون گرا نتواند خود راپیدا کند رفتن به سفر و سپری کردن تعطیلات می تواند برایش دشوارباشد. به او زمان بدهید زیرا در پایان برای همه بهتر خواهد بود.
7- برای تایید درون گرایی و برون گرایی تست بدهید:
اگر نمی دانید که چه ویژگی ای دارید تست های آنلاین در آن زمینه در دسترس شما خواهند بود.
8- در مورد موضوعات عمیق با او صحبت کنید:
در حالی که ممکن است فرد درون گرا از مکالمه های کوچک متنفر باشد اما برعکس فرد برون گرا دوست دارد تا صحبت های عمیق و طولانی با دیگران داشته باشد. این امر می تواند به او انرژی دهد. بهتر است موضوعاتی را انتخاب کنید و با همسر درون گرای خود به صحبت بنشینید.
9- در مورد چگونگی عملکرد درون گراها اطلاعات کسب کنید:
کتابی را درمورد نقاط ضعف و قوت درون گراها بخوانید تا برای درک و نحوه تعامل با آن ها کمک بزرگی برایتان محسوب شود.
10- او را ترغیب کنید تا از انرژی اجتماعی خود آگاه شود:
هنگامی که انرژی فرد درون گرا در تنهایی تمدید شد به او فرصت دهید تا ازخودش انتقاد کند و ویژگی های مثبت و منفی خویش را به چالش بکشد. در آن صورت به تعامل با جمع انگیزه خواهد داشت.
بیشتر بخوانید: آنچه یک مرد از همسرش میخواهد ولی نمیگوید