دستورالعمل تهیه کباب مرغ با سبزیجات در ماهی تابه + انواع روش های مرینیت مرغ

کباب مرغ با سبزیجات: برای کسانی که عاشق غذاهای کبابی هستند، اما امکان کباب کردن بر روی زغال را ندارند. دسترالعمل امروز بسیار عالی است. شما می توانید با کمترین امکانات طعم یک کباب مرغ واقعی را در منزل بچشید. نیازی نیست کباب خود را از رستوران تهیه کنید. امروز بخش آشپزی مجله خبری چشمک با یک دستورالعمل خاص همراه شماست. طرز تهیه کباب مرغ با سبزیجات در ماهی تابه. تا پایان آموزش همراه ما باشید.
برای تهیه کباب مرغ با سبزیجات ، سینه مرغ را به اندازه دلخواه برش دهید. سپس آن را در مایع ماست، روغن زیتون، لیمو و دیگر ادویه های دلخواه برای 6 ساعت بخوابانید. سپس گوشت های مزه دار شده را به سیخ های چوبی بکشید و در ماهی تابه بپزید. به همین آسانی!
می توانید با سرو سالاد رنگی خوشمزه و یا پلو برنجی همراه کره آب شده و مقداری نان لواش خانگی ،عزیزانتان را خوشحال کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب مرغ با سبزیجات
- 2 عدد سینه مرغ
- 3 قاشق سوپخوری آب ماست
- 2 قاشق سوپخوری آب لیمو
- دو حبه سیر
- یک قاشق دسرخوری فلفل قرمز آسیاب شده
- 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- دو عدد فلفل سیاه
- 1/2 عدد پیاز
- 8 عدد گوجه فرنگی گیلاسی
طرز تهیه کباب مرغ با سبزیجات
سینه های مرغ را به شکل مکعبی خرد کرده و در ظرفی با آب ماست، آبلیمو، روغن زیتون، سیر، فلفل قرمز آسیاب شده مخلوط کنید و حداقل شش ساعت در یخچال استراحت دهید.
فلفل ها و پیازها را به اندازه عرض مرغ ها خرد کنید.
جوجه های ترشی شده را بر روی سیخ چوبی با یک سبزی بین هر تکه گوشت بچینید.
ماهی تابه را روی اجاق بگذارید و کمی مرغ بریزید تا گرم شود. مرغ را روی آن قرار دهید و بپزید تا تمام سطوح قهوه ای شود.
مرغ پخته شده را می توانید گرم با لواش، سالاد یا برنج سرو کنید. نوش جان.
روش های مرینیت کردن مرغ
نحوه مرینیت کردن مرغ میتواند به روشها متعدد و مختلفی انجام شود که در ادامه تمام آنها را برای شما شرح خواهیم داد.
مرینیت سیر و زعفران
نحوه مرینیت کردن مرغ با سیر و زعفران یکی از سادهترین روشها برای مزه دادن به مرغ است. در این روش شما سیر و پیاز را خرد کرده و با کمی کره آب شده، آبلیمو، نمک، زعفران، آویشن، موسیر خشک، فلفل قرمز و کمی روغن زیتون درون مخلوطکن ریخته بهخوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
مرغها را روی میز کار قرار دهید و از این مایه با برس روی مرغها بکشید. حتی میتوانید مرغها را کمی با این مایه ورز دهید. این غذا ۴ تا ۲۴ ساعت بعد از اینکه در یخچال ماند آماده سرخ کردن و سرو شدن است.
مرینیت مرغ و خردل
اگر تصمیم گرفتید برای مزه دار کردن مرغ از سس خردل استفاده کنید، بد نیست بدانید که باید مرغ را چند ساعت قبل از پختهشدن با آبلیمو، کمی نمک، کمی روغن زیتون و سس خردل مزهدار کنید. در ادامه کافی است که این مرغ مزهدار شده را ۱ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس آن را سرخ کنید.
مرینیت ایتالیایی
مزه دار کردن و نحوه طعم دار کردن مرغ با ادویه ایتالیایی نیز یکی دیگر از راههای مرینیت مرغ محسوب میشود. باید مرغها را چند ساعت قبل از اینکه پخته شوند با روغن زیتون، سرکه، نمک، پودر سیر و پونه کوهی خشک، مزهدار کرده کمی ورز بدهید. یک ساعت تا یک ساعت و نیم آن را در یخچال قرار دهید و سپس آن را به روش همیشگی طبخ کنید.
مرینیت چینی
نحوه طعم دار کردن مرغ به روش مردمان چین میتواند در آخر یک غذای خوش طعم را برای شما خلق کند. با قهوه، زنجبیل، سیر، روغن کنجد و فلفل سیاه، مرغ را طعمدار کرده و ورز دهید. بعد از آن ظرف مرغ طعمدار شده را در حدود ۱ الی ۱۰ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس مرغ شما برای سرخ شدن آماده است.
مرینیت مکزیکی
مرینیت به روش مکزیکی یک راه مهیج برای مزه دار کردن مرغ است. در این روش مرغ را قبل از پختهشدن با فلفل سبز تند یا چیپ توله، روغن زیتون، سیر، پیاز، فلفل قرمز، زیره سبز، فلفل سیاه و نمک مزهدار میکنند.
باز هم بهتر است این ترکیب را برای بهتر طعمدار شدن به مدت ۱ الی ۵ ساعت در یخچال نگهداری کنید و بعد از این مدتزمان، مرغ برای سرخ شدن آماده است.
مرینیت یونانی
روش یونانی برای نحوه طعم دار کردن مرغ کمی متفاوت و البته کمی زمانبر است. مرغ را با ماست چکیده، آبلیمو، سیر، پونه کوهی، سرکه، روغن زیتون، پودر گشنیز، فلفل و نمک خوب به هم میزنند.
بهتر است که مرغ را با این مواد بهخوبی ورز دهید. بعد از آن یک سلفون آشپزخانه بر روی ظرف کشیده و ظرف حاوی مرغ و طعمدهندهها را به مدت ۲ الی ۲۴ ساعت درون یخچال استراحت دهید. بعد از این مدتزمان مرغ شما آماده پخت خواهد بود.
مرینیت سبزیجات
نحوه مزه دار کردن مرغ با سبزیجات نیز یک روش نوین و جالب است. در این روش مرغ را به سبزیجات خشک مثل ریحان، نعنا، پونه کوهی، آویشن، رزماری و شوید که با روغن زیتون ترکیب شدهاند به همراه آبلیمو، آغشته کنید. بعد از آن روی ظرف را سلفون آشپزخانه کشیده و ۲ الی ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. بعدازاین مدت مرغ شما برای طبخ آماده است.
مرینیت آناناس
یک روش لوکس و پرطرفدار برای مزه دار کردن مرغ، نحوه مرینیت کردن مرغ با میوه خوش طعم آناناس است. در این روش آناناسها را برش بزنید و در قطعههای کوچک به مرغ اضافه کنید و کمی آب آناناس نیز بر روی مرغ بریزید.
بعد از آن زنجبیل، سیر و آبلیمو را به مرغ اضافه کنید. در نهایت فلفل و سرکه و کمی نمک میتوانند پایان مزهدار کردن ترکیب مرغ و آناناس شما باشند. روی ظرف سلفون آشپزخانه کشیده و آن را به مدت ۲ الی ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرینیت با ادویه ماسالا
آخرین روشی که برای مزهدار کردن به شما پیشنهاد میدهیم، مزهدار کردن و طعم دادن به مرغ با سس ماسالا خواهد بود. در این روش سیر، زنجبیل، ماست، فلفل قرمز و زیره سبز همراه با ادویه تنوری، گشنیز خشک و خرد شده و زردچوبه موادی هستند که شما باید مرغ خود را با آنها مخلوط کنید.
تکههای مرغ را با این مواد بهخوبی ورز دهید. بر روی این ظرف را با سلفون آشپزخانه پوشانده به مدتزمان ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از ۳ ساعت مرغ شما آماده سرخ شدن خواهد بود.
شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در طصورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.
برایتان جالب خواهد بود
آسان ترین روش تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی!
طرز تهیه شامی کباب اینه گل از شهر بورسای تریکه به روشی ساده و آسان!
دستورالعمل سوپ عدس با رشته فرنگی، یک غذای مقوی برای روزهای سرد پاییزی!
به سبک کافه ها: طرز تهیه کلوچه شکلاتی!
طرز تهیه کوفته شکم پر با مرغ به شیوه ای متفاوت و آسان+تصاویر مراحل تهیه
طرز تهیه کلوچه مغزدار آلویی به شیوه ای ساده+عکس مراحل تهیه
جایگزین پیاز در قیمه و دیگر غذاها، وقتی که پیاز نداری!
دستورالعمل تهیه بادمجان به همراه گوشت چرخ کرده، یک غذای مقوی و چشم نواز!
طرز تهیه مرغ با طعم کاری برای چیدن یک سفره چشم نواز!
احتمالا بپسندید: سه سوته سس های خوشمزه و سالم در خانه آماده کنید+طرز تهیه چند سس خوشمزه
طرز تهیه کوکی در ده دقیقه | یک شیرینی سبک و چشم نواز مخصوص پذیرایی در ماه رمضان!
ماکارونی مجلسی: ۱۰ نکته مهم برای پخت ماکارونی مجلسی فوق العاده خوشمزه!