بازیگران مشهور فراموش شده که در سنین کهنسالی رها شدند! + عکس
بازیگران مشهور فراموش شده: در ادامه به معرفی بازیگران مشهوری پرداختیم که اواخر عمر بنا به دلایلی در خانه سالمندان رها شدند و مرگ غم انگیزی داشتند. اما کدام بازیگران ایرانی در خانه سالمندان بودند؟ کدام بازیگران فراموش شده اند. در ادامه این مطلب با بازیگران مشهور فراموش شده آشنا خواهید شد.
بازیگران مشهور فراموش شده
اخبار و حواشی مربوط به زندگی بازیگران و هنرمندان ، سلبریتی ها و افراد مشهور در سراسر دنیا مورد توجه علاقمندان و طرفدارانشان است و تمام بخش های خصوصی و عمومی زندگی آنها مورد قضاوت میباشد. این رویه فارغ از صحیح یا غلط بودن آن، در ایران هم بسیار مورد توجه کاربران در فضای مجازی قرار دارد. اغلب طرفداران بازیگران و هنرمندان دوست دارند جزئیات هرچه بیشتری از زندگی این هنرمندان و سلبریتی محبوب خود بدانند.
از چند سال به این سو خبرها و ویدیو های زیادی از رضا رویگری، بازیگر معروف و خواننده فراموش نشدنی سرود ایران ایران در خانه سالمندان منتشر شد که واکنش بسیاری از مردم را برانگیخت و خیلی ها از این اتفاق ابزار ناراحتی کردند. با انتشار این ویدیوها و حرفهای تلخ رضا رویگری در آسایشگاه خاطرهی چند بازیگر دیگر هم زنده شد که سال ها قبل در آسایشگاه سالمندان و مشکلات مالی گلهمند بودند.
در ادامه این مطلب به معرفی بازیگران مشهوری پرداختیم که اواخر عمر بنا به دلایلی فراموش شدند یا در خانه سالمندان رها شدند و بعضاً مرگ غم انگیزی داشتند.
غلامحسین لطفی
غلامحسین لطفی یکی از بازیگران مطرح و دارای دکترای افتخاری تئاتر است. این بازیگر کار خود را از سریال «دلیران تنگستان» در سال 1352 آغاز کرد.غلامحسن لطفی کارگردان سریال به یاد ماندنی « آینه » است.
این هنرمند در مورد کم کاری خود در سالهای اخیر می گوید:
در کشور ما این جور باب شده که هرچه سن بالاتر برود، کار کمتر می شود. بخشی از این کم کاری به دلیل خود هنرمند است؛ بعد از چندسال کار و تجربه، آدم سخت گیر می شود. به خصوص برای من که تا نقشی را دوست نداشته باشم آن را بازی نمی کنم. البته بعضی وقت ها از نقشی خوشم می آید ولی وقتی برای قرارداد می روم کارگردان فکر می کند حالا که کم کار شده ام پس با دستمزد 30 سال قبل هم حاضرم بازی کنم!
رضا رویگری
رضا رویگری بازیگر، خواننده و نقاش متولد 6 دی 1325 در تهران می باشد که در سال 1348 اولین بار وارد تئاتر شد ودر فیلم های مختلفی مانند مختارنامه، معصومیت از دست رفته، بوتیک، هرماس، اخراجی ها و… بازی کرده است.
رضا رویگری متاسفانه در دی ماه ۱۳۹۲ دچار سکته مغزی و به دنبال آن ویلچر نشین شد. سال گذشته ویدیویی از این بازیگر در خانه سالمندان منتشر شده است که در آن اعلام میکند توسط همسرش به حال خود در آسایشگاه کهریزک رها شده است. بعدها با مساعدت برخی از بازیگران آقای بازیگر به یک خانه منتقل شد. او اکنون حال جسمی خوبی دارد.
مرحومه شهلا ریاحی
قدرت زمان وفادوست معروف به شهلا ریاحی بازیگر و اولین کارگردان زن سینمای ایران متولد 1305 در تهران بود. این هنرپیشه قدیمی در سال 1330 فعالیت هنری خود را آغاز کرد و تا سال 1395 به ایفای نقش پرداخته است و بیش از هفتاد و یک فیلم سینمایی را بازی کرده و صدها تئاتر را بر روی صحنه اجرا نموده است.
شهلا ریاحی که در چهارشنبه 11 دی ماه 1398 درگذشت، در زمان حیاتش مدتی را در خانه سالمندان گذراند، فرزند خانم ریاحی درباره حضور او در خانه سالمندان عنوان کرده بود، 15 سال مادرم به “دیمنشیا” و “آلزایمر” مبتلا بود و حال چندان مساعدی نداشت، به همین دلیل مدتی برای آنکه تحت نظر پزشکان قرار بگیرد، در مرکزی نگهداری شد که رسیدگیهای ویژه به او شود تا پس از بهبودی سر خانه و زندگیاش برگردد.
هایده حائری
هایده حائری بانوی هنرمندی که در فیلم های «پرواز پنجم ژوئن»، «هامون»، «برخورد»، «روانی» و مجموعه های تلویزیونیِ «گرگ ها»، «به سوی افتخار»، «پلیس جوان»، «مرگ تدریجی یک رویا» و …. بازی کرده است در سالهای اخیر از عرصه بازیگری دور شده و در هیچ فیلم و سریالی حضور نداشته است. هایده حائری در بیشتر کارهای خود در نقش زنی متمول و مدرن هنرنمایی کرده است.
مرحومه مهری مهرنیا
مهری مهرنیا بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون متولد 1306 بود که فعالیت خود را در تئاتر را از سال 1327 آغاز کرد و در 1339 با فیلم بچه ننه وارد دنیای سینما شد، این بازیگر در حدود نیم قرن فعالیت هنری در بیش از 40 فیلم سینمایی نقش آفرینی کرد.
مهری مهرنیا اواخر عمرش را در آسایشگاه معلولین و سالمندان کهریزک گذراند. او از اینکه هیچ یک از بازیگران و… سراغی از او نمیگیرند، گلهمند بود و میگفت:”به من گفتند برای 10 – 20 روز به آنجا میبریمت تا حوصلهات سر نرود، اما آمدیم و دیگر ماندگار شدیم.
هیچجا خونهی خود آدم نمیشه، اما به من گفتن برای خرج مریضی، اونو فروختن. تا سر پایی و میتوانی کاری انجام بدهی، همه مریدت هستند و همه تو را میخواهند، اما وقتی از دست و پا افتادی، دیگر هیچکس نگاهت هم نمیکند.”
فردوس کاویانی
خیلی از مردم فردوس کاویانی را با بازی شیرین او در مجموعه خاطره انگیز «همسران» در سال 1373 به خاطر می آورند. فردوس کاویانی بازی خود را با تئاتر از سال 1340 و در سینما از سال 1351 با هنرنمایی در فیلمی به کارگردانی «حمید مصداقی» شروع کرد. این هنرمند در طول سالهای کاری خود در 29 فیلم سینمایی نقش آفرینی کر. اما در سالهای اخیر به دلیل بیماری از عرصه هنرمندی دور شده و در هیچ پروژه ای حضور نداشت.
فردوس کاویانی در ۹ مهر ۱۴۰۲ در منزلش در تهران درگذشت. گفته میشود که او در سالهای پایانی زندگی خود مبتلا به بیماری پارکینسون بودهاست. مراسم خاکسپاری وی در ۱۱ مهر ۱۴۰۲ در خانه هنرمندان ایران برگزار شد و جسد او در آرامگاه زرتشتیان تهران دفن شد.
زنده ياد ثریا حکمت
آذر مهدی قلی خانی با نام هنری ثریا حکمت متولد سال1332 در خوی و از بازیگران پیشکسوت میباشد که بازی در سینما را از سال 1353 با فیلم ناجورها به کارگردانی سعید مطلبی شروع کرد و در آثاری چون نقطه ضعف، تصویر آخر، خواستگاری، نیش، آواز قو و فیلم به یاد ماندنی ای ایران نقش داشته است.
ثریا حکمت که روزگاری ستارهای در سینمای ایران بود، دوران سالمندی خود را به سختی می گذراند و گرچه در خانه سالمندان نبود اما این وضعیت برای او به شکلی دیگر تکرار شده بود، او در مرداد 93 در سن 61 سالگی خود اعلام کرد که در نهایت تنگ دستی زندگی می کند و قادر به تأمین ودیعه مسکن خود نیست و مدتی بعد در چادر زندگی خواهد کرد و حتی توان پرداخت، هزینه درمان دندان های خود را نیز ندارد.
او حتی خواستار پیش خریدی قبرش در قطعه هنرمندان برای فروشش در زمان حیات برای گذران زندگی بود. ثریا حکمت، فروردین 1395 شمسی، بر اثر سکته مغزی در بیمارستان طالقانی تهران دار فانی را وداع گفت.
مرحوم احمد پورمخبر
احمد پورمخبر بازیگر سینما و تلویزیون ایران، متولد ۱۳۱۹ در محله گلوبندک تهران است. وی دارای چهار فرزند به نامهای محمد، مصطفی، مریم و زهرا است. احمد پورمخبر دیر ازدواج کرده و اختلاف سنی او با فرزندانش زیاد است.
احمدپور مخبر هنگامی که برای تست بازیگری پسرش همراه با او رفته بود، برای تست نقش پیرمرد فیلم توسط رضا عطاران دعوت شد.
پسرش رد شد اما او به دلیل بازی خوبش قبول شد. وی اولین بار در سال 1375 و در چند سکانس کوتاه برای مجید مجیدی و در فیلم بچه های آسمان جلوی دوربین رفت اما شهرت اصلی وی مدیون دو سریال متهم گریخت سال 1385 و ترش و شیرین (نوروز 86) است که کارگردانی هر دوی آنها بر عهده رضا عطاران بود. رضا عطاران با انتشار پستی در صفحه شخصی خود، در تاریخ 20 تیرماه 1399 خبر از درگذشت احمدپورمخبر داد.
فرامرز صدیقی
فرامرز صدیقی متولد سقز در سال ۱۳۲۸ و فارغ التحصیل تئاتر از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران است که در سال ۱۳۴۷ فعالیت خود را با تئاتر آغاز کرد.
شروع فعالیت او در سینما با بازی در فیلم «چشمه» به کارگردانی آربی آوانسیان بوده و از جمله نمایشهایی که بازی کرده به «ویس و رامین»، «بازرس»، «ارزش»، «پالتو» میتوان اشاره کرد.
صدیقی پس از انقلاب در فیلمهای «تیغ و ابریشم» مسعود کیمیایی، «سایههای غم» شاپور قریب، «روزنه» جمال شورجه، «آخرین پرواز» احمدرضا درویش، « دندان مار» مسعود کیمیایی، «زمان از دست رفته» پوران درخشنده، «دادستان» بزرگمهر رفیعا، «دلشدگان» علی حاتمی، «اسکادران عشق» سعید حاجی میری، «عشق کافی نیست» و «مارال» مهدی صباغزاده، «قدمگاه» محمدمهدی عسگرپور و «هزاران زن مثل من» رضا کریمی بازی کرده است. او همچنین فیلم «طعمه را در سال ۷۱ کارگردانی کرد.
«داستان یک شهر»، «گمگشته»، «کلانتر»، «دایره تردید» و «روزی عقابی» از جمله سریالهای معروف این بازیگر هستند. وی در سال ۱۳۷۰ برنده سیمرغ بلورین بهترین نقش اول مرد برای فیلم «دادستان» در دهمین دوره جشنواره فیلم فجر شد.