;
دانش

واقعاً چند ساله هستی!؟| با این آزمون علمی،سن واقعی (بیولوژیکی) خودت رو تشخیص بده!

آزمون با شناخت سن واقعی: یکی از سوال هایی که همیشه از ما پرسیده می شود، سن ماست. پاسخ به سوال «چند سالته؟» هم ناظر بر مدت زمانی است که ما در این زمین سپری کرده ایم. یعنی یکسال شمسی کامل. با این حال، سن بدن ما ممکن است متفاوت از این سن تقویمی ما باشد. بخش تفریح و سرگرمی و تازه ها وب سایت چشمک با یک آزمون شناسایی سن واقعی یا سن بیولوژیکی باشماست. این آزمون برای تعیین سن واقعی شما طراحی شده است. معیار آن نیز مبتنی بر مطالعات کاملا علمی است. با مجله خبری چشمک و آزمون شناخت سن واقعی همراه باشید.

احتمالا بپسندید: باورهای اشتباه درباره کرم ضد آفتاب و محافظت از بدن در برابر آفتاب!

آزمون شناخت سن واقعی

با محاسبه سن بیولوژیکی خود، سرعت پیری بدن خود را خواهید فهمید. بهتر متوجه خواهید شد که آیا رژیم غذایی فعلی و انتخاب سبک زندگی شما مناسب است. این مسئله میتواند بر پیری سالم شما تأثیر می گذارد، به این معنا که برای اینکه در پیری سالم باشید یاید دارای یک سبک زندگی سالم و رژیم غذایی متعادل باشیم. با کمک آزمون شناخت سن واقعی، شما قادر خواهید بود تشخیص دهید که چه میزان پیری و آسیب در بدن شما در طول زندگی کنونی شما رخ داده است.

بیشتر بخوانید: عکس های گرافیتی فوق العاده واقعی جوریت آگوچ بر روی دیوار

 سن بیولوژیکی، بهتر از سن تقویمی می تواند در پیش بینی مرگ و میر نقش داشته باشد– جازوینسکی و کیم، 2017

سن تقویمی در مقابل سن بدن (سن بیولوژیک یا سن بدن)

سن بدن یا سن بیولوژیکی

باید دانست که سن بدن به این اشاره دارد که یک فرد چقدر به لحاظ بدنی پیر به نظر می رسد. سن بیولوژیکی نیز به سن فیزیولوژیکی اشاره دارد و شامل بسیاری از عوامل سبک زندگی مانند ورزش، رژیم غذایی و الگوی خواب است. نحوه پیری ما بر سلول های بدن ما تأثیر می گذارد و پیری خارج از کنترل ما است. اگرچه ژنتیک نقش مهمی در افزایش سن واقعی دارد، اما عوامل خارجی دیگری مانند استرس، ورزش، سیگار کشیدن وجود دارد که بر پیری تاثیر می‌گذارد. استرس مزمن پیری زودرس را تسریع می کند.

سن بیولوژیکی را می توان با شناسایی طول تلومرهای یک فرد، انتهای محافظ یک کروموزوم که از اطلاعات DNA در برابر آسیب محافظت می کند، محاسبه کرد. تلومرها سرعت پیری و مرگ سلول‌ها را تعیین می‌کنند. به گفته دکتر تری گروسمن، موسس و مدیر پزشکی مرکز سلامت گروسمن در دنور، هر بار که یک سلول تقسیم می شود، یک مهره تلومر می افتد. بنابراین، هر چه بیشتر عمر کنیم، یعنی هر چه سن تقویمی ما بیشتر باشد، طول تلومرهای ما کوتاهتر خواهد بود.

مطالعات نشان می‌دهد افرادی که تلومرهای کوتاه‌تری دارند، احتمال مرگ زودهنگام یا ابتلا به بیماری یا اختلال نورودژنراتیو بسیار زیاد است. استرس تلومرهای DNA شما را کوتاه می کند و خطر ابتلا به سیستم ایمنی ضعیف و بسیاری از بیماری های مزمن را افزایش می دهد.

با حفظ یک سبک زندگی سالم، می‌توانیم با افزایش طول تلومرها، پیری را معکوس کنیم. دانشمندان در حال بررسی هستند که آیا متیلاسیون DNA می تواند به تعیین سن بافت ها و انواع سلول های انسان کمک کند. یک مطالعه نشان داد که برخی از اعضای بدن سریعتر از سایرین پیر می شوند. حتی بافت سالم سینه می تواند تا سه سال بزرگتر از بقیه اعضای بدن یک زن باشد. بافت سینه سالم در نزدیکی بافت سرطانی به طور متوسط ​​12 سال پیرتر است.

سن تقویمی

سن تقویمی مدت زمانی را که ما روی زمین گذرانده ایم، از روز تولدمان اندازه گیری می کند. یعنی تعداد سالهایی که یک فرد زنده بوده است. سن تقویمی سن بر حسب سال، ماه، روز و اولیه ترین راه برای تعریف سن است. پیری زمانی یک عامل خطر اولیه برای بیماری های مزمن، مرگ و میر و اختلالات شنوایی و حافظه است. برخلاف سن بیولوژیکی، سن تقویمی را نمی توان با تغییرات سبک زندگی تغییر داد. با آزمون شناسایی سن واقعی مجله خبری چشمک همراه باشید و خود و سلامتی خود را جدی بگیرید.

آزمون شناخت سن واقعی

بدن شما چند ساله است؟

در اینجا با آزمون شناسایی سن واقعی، تمرین ساده ای وجود دارد که می توانید خودتان در خانه انجام دهید و به شما کمک می کند سن بیولوژیکی بدن خود را محاسبه کنید.

 

.

.

.

 

.

.

آزمون با شناخت سن واقعی

ابتدا مقداری خود را گرم کنید: مانند حرکات کششی، پرش آهسته و…  قبل از آزمون انجام دهید.

اکنون که آماده هستید، صاف بایستید، پاهای خود را کنار هم قرار دهید و از ناحیه باسن خم شوید.

برای شناسایی سن بیولوژیکی خود، باید ببینید تا کجا می توانید به پاهای خود برسید، بدون آنکه زانوی شما خم شود.

.

.

.

.

.

 دریافت نتیجه آزمون شناخت سن واقعی

1) اگر بتوانید کف زمین را با دستان خود با پاهای صاف لمس کنید، بدن شما 20 تا 25 سال سن دارد.

۲) اگر می‌توانید کف را با نوک انگشت و پاهایتان صاف یا خم کنید، حدود ۳۵ تا ۳۸ سال سن دارید.

3) اگر می توانستید انگشتان پا را با زانوهای خمیده لمس کنید، بدن شما متعلق به فردی است که بین 38 تا 50 سال سن دارد.

4) اگر اصلا نمی توانستید پاهای خود را لمس کنید و برای انجام این کار باید زانوهای خود را خم می کردید، سن بدن شما بالای 50 سال است.

آیا سن بیولوژیکی شما بیشتر از سن تقویمی شماست؟ برای بهبود سن بیولوژیکی خود باید استراتژی های سلامتی خود را تغییر دهید. در اینجا نکاتی موجود است که باید انجام دهید.

نکاتی برای بهبود سن بدن (سن بیولوژیکی)

1.حداقل 20 دقیقه در روز به فعالیت بدنی بپردازید. نه تنها کاردیو، حتی پیاده روی سریع به عنوان یک تمرین روزانه می تواند تفاوت قابل توجهی در شما ایجاد کند.

2.روزه متناوب (6:18 یا 4:20) را امتحان کنید یا محدودیت کالری را در فواصل منظم تمرین کنید. این به تمیز کردن سلول های بدن، حذف سموم و جلوگیری از رفتار غیر طبیعی سلول کمک می کند.

3.گرما درمانی مانند استفاده از سونا را انتخاب کنید.

4.قرار گرفتن در معرض تشعشعات EMF را کاهش دهید. تلفن ها و لپ تاپ ها را از بدن خود دور نگه دارید، وای فای خانه را قبل از خواب خاموش کنید، تلفن های همراه را قبل از خواب خاموش کنید، از پوشیدن وسایل الکترونیکی در رختخواب خودداری کنید و تا حد امکان از مایکروویو استفاده نکنید.

5.قرار گرفتن در معرض سموم محیطی را کاهش دهید. محصولات مراقبت از پوست ایمن بخرید، سیگار نکشید، از عطر و ادکلن ساخته شده از اسانس های طبیعی استفاده کنید. از رایحه های پلاگین در خانه و ماشین خودداری کنید، گیاهانی را پرورش دهید که هوا را فیلتر می کنند و تهویه مناسب را در خانه حفظ کنند.

6.استرس خود را کاهش دهید

 شناخت سن واقعی

شما نمی توانید سن تقویمی خود را کنترل کنید، اما سن بیولوژیکی به سبک زندگی شما بستگی دارد. داشتن یک سبک زندگی سالم می تواند به شما یک سن بیولوژیکی 20 ساله بدهد حتی اگر سن تقویمی شما بیش از 50 سال باشد!

 

امیدوارم از آزمون شناخت سن واقعی استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید پازل ها و تست های شخصیت شناسی بیشتر را در بخش تفریح و سرگرمی چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمندند خود را بهتر بشناسند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 10 =

دکمه بازگشت به بالا