;
دنیای مد

چه کنیم در تابستان جوش نزنیم؟

آکنه و جوش صورت در تابستان: آکنه یک مشکل رایج است. فرقی ندارد که پوست شما مستعد آکنه باشد و یا جوش های ریزی داشته باشد. در هر حالت با دیدن همین نقاط ریز کوچک روی صورت نگران می شوید.

اگر مایل هستید که صورت بدون جوش و آکنه داشته باشید، باید این مطلب دنیای مد را مطالعه کنید. نگهداری از این پوست ها در فصل تابستان بسیار سخت می شود. البته پیشنهاداتی هم وجود دارد که می توانید با رعایت آن ها نتایج بهتری را به دست بیاورید.

بیشتر بخوانید: راهکارهای موثر برای درمان آکنه بدن+عوامل بروز آکنه بدن

علل افزایش ایجاد آکنه و جوش در تابستان چیست؟

گرما
رطوبت
عرق
سبوم اضافی
کاهش اکسیژن
گرما و رطوبت در طول تابستان باعث عرق زیاد می شود و در نتیجه سلول های پوستی چسبنده تر از حد طبیعی می شوند. سلول های مورد نیز آلودگی ها را در سطح خارجی صورت نگه می دارند و با سبوم ترکیب می کنند و در نتیجه سطح اکسیژن زیر پوست کاهش پیدا می کند که عاملی برای زیاد شدن باکتری ها است و منجر به التهاب پوست و جوش صورت می شود.

بیشتر بخوانید: از بین بردن تیرگی پوست با روغن بچه؛ راهکار خانگی برای روشن شدن پوست!

بهترین راهها برای جلوگیری و رفع جوش های تابستانی

1. از مصرف بعضی از نوشیدنی ها و مواد غذایی خودداری کنید

هوای گرم باعث می شود که میل ما به مصرف نوشیدنی های شیرین افزایش پیدا کند. مرطوب نگه داشتن بدن در فصل تابستان بسیار عالی است اما نباید از نوشیدنی های شیرین استفاده کنید.

نوشیدنی های شیرین وعده ای ناسالم هستند، احتمال خراب شدن پوست را افزایش می دهند و همچنین باید از مصرف مواد غذایی سرخ کردنی هم خودداری کنید که عاملی برای تولید سم در بدن هستند.

2. دست ها را از صورت دور کنید

آکنه و جوش صورت در تابستان، در روز های گرم تابستانی تا جایی که می توانید دست ها را به صورت نزنید زیرا دست های ما محل رشد باکتری ها است و حتی ضدعفونی کننده ها هم نمی توانند آن ها را به طور کامل از بین ببرند.

3. از ضدآفتاب های فاقد چربی استفاده کنید

در ماه های گرم تابستان باید از ضدآفتاب های سبک و فاقد چربی استفاده کنید زیرا ضدآفتاب های حاوی چربی، سطح بالایی از چربی را به پوست شما اضافه می کنند و مانع نفس کشیدن پوست می شوند و در نتیجه منافذ پوستی بسته شده و عاملی برای ایجاد سم می باشد.

پس، از ضدآفتاب هایی استفاده کنید که بر پایه مواد معدنی هستند و تیتانیوم اکساید و زینک اکساید دارند که مواد سبک تری می باشد و به رفع آکنه در تابستان کمک می کند.

4. هر چیزی را برای آشنایی امتحان نکنید.

اگر از محصولات حاوی سالیسیلیک اسید و بنزوئیل پروکسید برای خلاص شدن از آکنه روی صورت استفاده می کنید، این کار را انجام ندهید. محصولات بر پایه مواد شیمیایی برای همه انواع پوستی مناسب نیستند.

پس اگر قرار است این کار را انجام دهید، مقدار بسیار کمی از آن را روی پوست اعمال کنید تا مطمئن شوید نسبت به آن حساسیت ندارید. از پاک کننده های فومی حاوی آلفا هیدروکسی اسید یا سالیسیک اسید استفاده کنید. یک الی دو بار در ماه نیز پوستتان را لایه برداری کنید تا تولید چربی در آن کاهش پیدا کند.

5. از یک پاک کننده استفاده کنید

گرما و رطوبت سبب فعالیت زیاد غدد چربی سبوم می شود. برای کنترل چربی اضافی پوست صورت خود را دو بار در روز با یک ماده پاک کننده غیر صابونی بشویید. در صورت چرب بودن و عرق نمودن زیاد پوست خود از یک تونر استفاده کنید. بیش از حد پوستتان را تمیز نکنید زیرا سد محافظتی پوست را می شکند و پوست دچار خشکی و سوزش بیش از حد میشود.

6. در معرض نور خورشید قرار نگیرید

برنزه شدن باعث آفتاب سوختگی و پیری زودرس می شود و شما را در معرض خطر سرطان پوست قرار می دهد. قرار گرفتن در معرض آفتاب در تابستان باعث می شود اسکار آکنه شما تیره تر به نظر برسد.

بیشتر بخوانید: با کمک این نکات ساده آرایشی، چهره ای شاداب و سرزنده داشته باشید!

 آکنه و جوش صورت در تابستان

7. بعد از تعریق دوش بگیرید

تعریق باعث تحریک آکنه می شود پس بلافاصله پس از عرق کردن حمام کنید و از یک شوینده بدن استفاده کنید. شوبنده بدن حاوی اسید سالیسیلیک مناسب برای جوش سر سیاه و بنزوئیل پراکسید برای جوش های ملتهب مناسب تر است. دوش سرد باعث می شود، غدد سباسه منقبض شده و تولید چربی کمتری داشته باشند همچنین استرس هم کاهش یابد.

آکنه مکانیکال در تابستان به علت گرمای بیش از حد، اصطکاک یا مالیدن لباس، تجهیزات ورزشی و … ایجاد می شود. پس به جای پارچه های مصنوعی در تابستان لباسهای پنبه ای بپوشید.

8. هر روز مرطوب کننده بزنید

آکنه و جوش صورت در تابستان، شاید برایتان سخت باشد که روی پوست چرب مرطوب کننده بزنید اما چربی با رطوبت فرق دارد. پوست شما نیازمند آبرسانی است و در صورت کمبود آب کیفیت خود را از دست می دهد. پس از مرطوب کننده های سبک و فاقد چربی استفاده کنید تا از احساس سنگینی و چربی زیاد روی پوست جلوگیری شود.

9. تونر را فراموش نکنید

تونر حتما باید بعد از پاک کننده استفاده شود. تونر ها به کوچک کردن منافذ پوستی کمک می کنند. در طول روزهای گرم تابستان، یک تونر به رژیم مراقبت از پوست خود اضافه کنید. مواد قابض موجود در تونر پوست چرب، چربی اضافی از سطح پوست را از بین می برند.

از محصولی استفاده کنید که پوستتان شروع به سوزش نکند و احساس خوبی داشته باشید. همچنین می توانید از تونر های طبیعی مثل آب خیار و گلاب هم استفاده کنید و با یک پد نخی مقداری از آن را به پوستتان بزنید.

10. به آرامی لایه برداری کنید

برای جلوگیری از ایجاد جوش، پوستتان را به طور منظم لایه برداری کنید. حذف سموم و آلودگی های موجود روی منافذ پوستی باعث بهبود مشکلات آن می شود. ترجیحا می توانید از پاک کننده لایه بردار حاوی گلیکولیک اسید استفاده کنید. لایه برداری گلیکولیک ملایم مهمترین نرم کننده پوست است زیرا گلیکولیک سلولهای مرده و گرفتگی که باعث زبری پوست می شود را از بین می برد.

11. مواظب نوع غذاهایتان باشید

در تابستان میل به مصرف نوشیدنی های قندی، میان وعده، خوردن بستنی و سایر محصولات شیرین خنک و مصرف انواع توت ها افزایش می یابد. این غذاها و خوراکی های شیرین سبب افزایش نیمه عمر انسولین میشوند و منجر به افزایش تولید سبوم میگردد.

معمولاً وقتی هوا گرم میشود، مردم شروع به میکنند. چاره این کار توصیه به است. “مصرف انواع توت ها، فریز کردن و سپس پوره کردن آنها باعث می شود تا بستنی جایگزین سالم تری برای این نوع رژیم غذایی باشد.”

12. لباسهای نخی و خنک بپوشید

آکنه و جوش صورت در تابستان، در تابستان افزایش دما، فعالیت در فضای باز و پوشیدن لباسهای بدون منفذ سبب ماندگاری عرق، خاک و اصطکاک شده و به همین علت جوش بدن در تابستان افزایش می یابد.

افراد مستعد آکنه باید از لباسهایی با الیاف طبیعی مانند پنبه استفاده کنند زیرا پنبه سبک و دارای منفذ است و رطوبت را جذب کرده و از ایجاد جوشهای ناشی از تعریق جلوگیری می شود. استفاده از لباس هایی با الیاف مصنوعی و تنگ سبب جذب تعریق کمتر و وارد شدن آلودگی و عرق به منافذ پوست و ایجاد آکنه می شود.

بیشتر بخوانید: با کمک این بخور گیاهی، جوش و آکنه صورت را پاکسازی کنید+نحوه تهیه و انجام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار − یک =

دکمه بازگشت به بالا