;
تازه هاترفندهای زندگی

ترفند تازه نگه داشتن سبزی خوردن | با کمک این ترفندها به مدت طولانی سبزی خوردن را تازه نگه دارید!

ترفند تازه نگه داشتن سبزی خوردن: انجام دادن سریع کارها این روزا برای خودش یه هنر محسوب میشه یعنی شما هر چقدر در زمان صرفه جویی کنید به همون میزان به نفعتون خواهد بود و از طرف دیگه راحت تر کردن کارها هم خودش بسیار مهمه چرا که خیلی ها یه سری از کارها رو به علت این که انجام اون ها براشون سخت میاد.

هی پشت گوش میندازن که این پشت گوش انداختن باعث میشه وقت کشی بشه و در انتها هم اون کاری که میخوان انجام بدن هم در صورت انجام شدن اونقدرا که باید شاید تمیز از آب درنمیاد مثلا تمیز کردن کتری سوخته بسیار کار سختیه و ادم اولش اصلا نمیدونه که باید از کجا برای تمیز کردن شروع کنه در حالی که این روزا با دوتا سرچ یه عالمه ترفند برای این منظور میتونید پیدا کنید که کار رو راحت کردن.

جالب خواهد بود: تمیز کردن فرش ماشینی بدون شست‌وشو با این ۵ روش ساده خانگی!

احتمالا بپسندید: پوست میوه ها را دور نریزید | کود پوست میوه گیاهان آپارتمانی شما را شاداب می کند+نحوه تهیه

ترفند تازه نگه داشتن سبزی خوردن

باید بدانید که ترفند تازه نگه داشتن سبزی خوردن، در برخی از اوقات نه تنها باعث صرفه جویی در زمان و تسریع و تسهیل در انجام کارها میشن باعث میشن ایمنی شما هم حفظ بشه مثلا ترفند برای جلوگیری از پاشیدن روغن باعث میشه علاوه بر این که زحمت تمیز کردن دور و اطراف گاز گردنتون نیفته از دست و بدن شما هم در مقابل سوختگی با روغن محافظت میکنه که خب میتونه عالی باشه ولی حالا در مقاله ی امروز میخواهیم در خصوص روش تازه نگه داشتن سبزی خوردن براتون صحبت کنیم که تا حدود زیادی روی اعصابتون تاثیر داره!

شاید بپسندید: رفع بوی سوختگی از غذا با ۹ ترفند ساده که نمی دانستید!

ترفند تازه نگه داشتن سبزی خوردن

بله شاید تعجب کنید ولی هیچ صحنه ای مثل دیدن سبزی های زرد و پلاسیده ای که دیروز خریدی ناراحت کننده و اعصاب خوردکن نیست پس برای این که یه بار برای همیشه این موضوع رو حل کنید در ادامه ی این مقاله با ما همراه باشید.

یکی از راه هایی که در تازه نگه داشتن سبزی برای مدت زمان طولانی در یخچال بسیار موثر هست خشک کردن اونه چون یکی از مهم ترین عواملی که باعث پلاسیده شدن سبزی ها میشه موندن قطرات آب روی برگ هاست که باعث پلاسیدگی و گندیدگی اون ها میشه ولی خب شما برای حل این مشکل میتونید بعد از این که سبزی ها رو شستید اونا رو تو یه سبد بذارید تا آبشون کشیده بشه و هر از گاهی سبزی ها رو زیر و رو کنید تا زودتر هم خشک بشن و یا با پارچه نگهداری سبزی اون ها رو خیلی خوب خشک کنید.

جالب خواهد بود: با کمک این ترفندها خستگی فصل بهار را از بین ببرید+روش انجام

بیشتر بخوانید: ترفندهای سفید کردن وسایل برقی که زرد شده اند+دستورالعمل ها

در قابلمه نگه دارید

یکی از ساده ترین و قدیمی ترین روش هایی که برای نگهداری از سبزی خوردن وجود داره که بسیار هم موثره قرار دادن سبزی داخل قابلمه هست به این صورت که شما باید سبزی خوردن رو داخل قابلمه بریزید و روی اون یه پارچه ی تمیز و نخی بکشید. با این کار شما میتونید به راحتی حداقل برای پنج تا شش روز سبزی تر و تازه توی خونتون داشته باشید. اما باید دقت کنید قبل از ریختن سبزی ها داخل قابلمه باید اون ها رو کاملا خشک کنید.

شاید بپسندید: تمیز کردن مبلمان در خانه با این روش ساده که تا به حال نمی دانستید!

جالب خواهد بود:روش کاشت سبزه تخم شربتی+ زمان کاشت سبزه عید فوری

ترفند تازه نگه داشتن سبزی خوردن

کیسه پلاستیکی و دستمال آشپزخانه استفاده کنید

این  روش رو میشه یکی از معمول ترین روش ها برای نگهداری از سبزی دونست که طی اون باید سبزی ها رو روی کاغذ بذارید و بعد کاغذ رو دور اون ها بپیچونید چون کاغذ رطوبت اضافیه سبزی رو جذب میکنه و مانع از لزج شدن اون میشه در انتها هم برای این که از گردش هوای اضافه بین سبزی ها جلوگیری کنید اون ها رو توی کیسه فریزر قرار داده و توی کشوی پایینی پخچال بذارید. با این روش شما میتونید زمان پلاسیدگی سبزی ها رو کندتر کنید و سبزی ها رو به مدت پنج تا هفت روز توی یخچال سالم نگه دارید.

شاید بپسندید: ترفند تمیزکردن میله های اجاق گاز + آموزش کامل

احتمالا بپسندید: رنگ کردن تخم مرغ با رنگ خوراکی و طبیعی + آموزش کامل

تازه نگه داشتن سبزی خوردن

شاید بپسندید: این خوراکی‌ها را به هیچ عنوان در یخچال نگهداری نکنید!

اصلا سبزی ها رو نشورید؟

تو این روش شما باید سبزی ها رو پاک کنید و بعد بدون این که اون ها رو بشورید داخل نایلون نگهشون دارید. به این صورت ته نایلون یک یا دوتا دستمال کاغذی هم قرار بدید و بعد سبزی ها رو داخل اون بریزید و سر نایلونتون رو گره بزنید و توی یخچال بذاریدش. قرار دادن دستمال نخی و یا دستمال کاغذی باعث میشه که رطوبت سبزی گرفته شده و سبزی پلاسیده نشه. بعد به نسبت نیاز روزانه تون میتونید سبزی بردارید و اون رو بشورید و استفاده کنید بدون این که ذره ای نگران خراب شدن اون ها باشید چون با این ورش سبزی هاتون تا مدت ها تر و تازه میمونن.

شاید بپسندید: این چیزا برا ما عجیبه، اما تو ژاپن خیلی عادیه | حقایق جالب درباره ژاپن

 

 

برایتان جالب خواهد بود

احتمالا بپسندید: ترفند مخفی کردن برجستگی شکم هنگام لباس پوشیدن!

شاید بپسندید: عدد شانس متولدین هر ماه در سال جدید + روش محاسبه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا