انواع کاهو: هر کاهو برای کدام غذا مناسب است؟
انواع کاهو: امروز می خواهیم انواع کاهو را که در بسیاری از دستور پخت ها از سالاد گرفته تا ساندویچ استفاده می کنیم، بررسی کنیم. اگر آمادهاید یکی یکی بیاموزید، از کاهوی فرفری گرفته تا کاهو آیسبرگ، در کدام دستور غذا از کدام نوع کاهو استفاده میشود و در انتخاب کاهو به چه نکاتی توجه کنید؛ همه و همه را در ادامه این مطلب بخش تازه ها مطالعه کنید.
شاید بپسندید: هیچ وقت دل دختری را نشکنید + عاقبت سخت دل شکستن در احادیث و روایات!
انواع کاهو
اکنون که صحبت از کاهو شده است حتما جزئیاتی را در ذهن دارید که مربوط به کاهو است. از جمله اینکه چگونه می توانید کاهویی را که خریداری می کنید برای طولانی ترین زمان تازه نگه دارید، انواع کاهو چه ویژگی هایی دارد
ویژگی های اصلی انواع کاهو
کاهوی آیسبرگ: طعمی با طراوت
کاهو فرفری: انتخاب کلاسیک سالاد
کاهو رومی: برای سالاد سزار ضروری است
کاهو برگ: انتخابی سبک برای ساندویچ و برگر
انواع کاهو برای غذاهای مختلف
در ادامه ترجیح داده شده ترین گونه های کاهو را گرد هم آورده ایم، از کاهوی فرفری گرفته تا کاهوی آیسبرگ، از کاهوی رومی تا کاهو برگ. بیایید شروع کنیم به بررسی اینکه کدام نوع کاهو در کجا استفاده می شود:
کاهوی آیسبرگ: طعمی با طراوت
این کاهو که به نامهای کاهوی آیسبرگ، کاهوی سر یا کاهوی ترد نیز شناخته میشود، در انتخاب اول ما قرار دارد. بیایید نگاهی به خصوصیات کلی، ارزش غذایی و کاربردهای این کاهو بیندازیم:
ارزش غذایی 100 گرم کاهو آیسبرگ به شرح زیر است:
کالری: 14 کیلو کالری
کربوهیدرات: 2.97 گرم
پروتئین: 0.9 گرم
چربی: 0.1 گرم
فیبر: 1.2 گرم
ویتامین A: 74 میکروگرم
ویتامین C: 2.8 میلی گرم
پتاسیم: 141 میلی گرم
همانطور که از ارزش غذایی آن متوجه می شوید، کاهوی آیسبرگ که بسیار کم کالری است، به لطف مواد مفیدی که دارد، شایسته است در آشپزخانه های ما باشد. از آنجایی که بافتی تازه، با طراوت و ترد دارد، تقریباً با انواع سالادها سازگاری دارد.استفاده از آن هنگام تهیه ساندویچ و برگر نیز امکان پذیر است.
از آنجایی که برگ های آن صاف است، به راحتی می توان به آن شکل داد، بنابراین می توان از آن در تزیین و ارائه سالادی زیبا استفاده کرد. کاهو آیسبرگ را نیز میتوان در دستور پخت غذای جانبی گنجاند.
کاهو فرفری: انتخاب کلاسیک سالاد
این کاهو که معمولاً به آن فرفری می گویند یکی از انواع کاهو است که ما اغلب در آشپزخانه های خود از آن استفاده می کنیم. میانگین کالری و ارزش غذایی در هر 100 گرم به شرح زیر است:
کالری: 15 کیلو کالری
کربوهیدرات: 2.9 گرم
پروتئین: 1.0 گرم
چربی: 0.2 گرم
فیبر: 1.3 گرم
ویتامین A: 740 میکروگرم
ویتامین C: 6.5 میلی گرم
پتاسیم: 194 میلی گرم
در مورد موارد استفاده از کاهو فرفری باید گفت که این کاهو باید بیشتر در سالاد ترجیح داده می شود.
همچنین به راحتی می توان از آن در تهیه ساندویچ، برگر، روکش و روکش استفاده کرد. با قرار دادن این کاهو در بین غذاهای لذیذ مانند کوفته و کوفته عدس، طعم آن متفاوت می شود. (البته فراموش نکنید که مقدار زیادی آب لیمو روی آن بریزید) ناگفته نماند که استفاده از کاهو فرفری روشی بسیار کاربردی در تهیه پیش غذا و مخلفات است.
کاهو رومی: برای سالاد سزار ضروری است
به جرات می توان گفت که این نوع کاهوی خوشمزه که به کاهوی رومی یا کاهوی روما نیز معروف است، بیشتر با دستور سالاد سزار وارد آشپزخانه های ما شد. میانگین کالری و ارزش غذایی 100 گرم کاهو رومی به شرح زیر است:
کالری: 17 کیلو کالری
کربوهیدرات: 3.3 گرم
پروتئین: 1.2 گرم
چربی: 0.3 گرم
فیبر: 2.1 گرم
ویتامین A: 871 میکروگرم
ویتامین C: 4.5 میلی گرم
پتاسیم: 247 میلی گرم
بیایید بلافاصله به این سؤال پاسخ دهیم که کاهو رومی در کجا استفاده می شود: می توانید از آن در تهیه سالاد سزار استفاده کنید. شما می توانید از آن برای تهیه ساندویچ، برگر، روکش، روکش و بوریتو استفاده کنید. می توانید از آن برای درست کردن تزیینات استفاده کنید.
از آنجایی که برگ های آن بزرگ است، می توانید از آنها در دستور پخت پیش غذا استفاده کنید که می توان از آن به عنوان سبزیجات شکم پر استفاده کرد. (مثل قرار دادن فیل پنیر داخل و بسته بندی آن)
کاهو برگ: انتخابی سبک برای ساندویچ و برگر
همانطور که می شناسیم، یکی از گونه های کاهو است که با برگ های نسبتاً سفت و راست خود جلب توجه می کند. کالری و ارزش غذایی 100 گرم تقریباً به شرح زیر است:
کالری: 12 کیلو کالری
کربوهیدرات: 2.3 گرم
پروتئین: 1.1 گرم
چربی: 0.1 گرم
فیبر: 1.4 گرم
ویتامین A: 603 میکروگرم
ویتامین C: 3.0 میلی گرم
پتاسیم: 194 میلی گرم
در واقع شما می توانید با کاهوی برگ که کالری کمتری نسبت به سایر کاهوها دارد، مانند سایر انواع کاهو، دستور العمل های زیادی درست کنید. بیایید موارد استفاده را به صورت زیر فهرست کنیم:
از آنجایی که بافتی سبک و ترد دارد، به ساندویچ و برگر بسیار می آید.
از آن به تنهایی یا به صورت سالاد، به خصوص همراه با وعده های غذایی چرب و سنگین میل می شود.
به راحتی می توان از آن در بسیاری از سالادها استفاده کرد.
همچنین می توان از آن برای تزئین، تزئین بشقاب و ارائه استفاده کرد.
نکاتی که در انتخاب انواع کاهو باید در نظر بگیرید
ما با گونه های کاهو به خوبی آشنا هستیم، اما باید بدانیم در انتخاب کاهو به چه نکاتی توجه کنیم. در انتخاب کاهو به نکاتی توجه کنید:
باید بررسی کنید که آیا برگهای کاهویی که میخرید تازه هستند یا خیر. برگها باید سبز پر جنب و جوش و پژمرده نشوند.
اگر برگ های کاهو زرد، قهوه ای یا نرم شده است، نباید کاهو بخرید.
به خصوص اگر قصد خرید کاهوی فرفری و رومی را دارید، باید مطمئن شوید که ساختاری ترد و ترد داشته باشد.
برگ های کاهو که نزدیک به فاسد شدن هستند از نظر بافت بسیار نرم تر و ظریف تر می شوند، باید به این نکته توجه کنید.
شما باید این فرصت را داشته باشید که با نگهداری از کاهویی که تازه خریداری می کنید، آن را در شرایط مناسب برای مدت طولانی تری استفاده کنید.
چگونه کاهو را نگهداری کنیم؟
برای اینکه از کاهو به مدت طولانی استفاده کنید بدون اینکه کهنه یا فاسد شود، باید نحوه نگهداری کاهو را بدانید. در اینجا، اجازه دهید نحوه نگهداری کاهو را مرحله به مرحله توضیح دهیم:
کاهو را مرتب کنید، بشویید و خوب تمیز کنید.
سپس آن را روی یک دستمال کاغذی یا پارچه تمیز قرار دهید و تمام آب آن را بردارید.
در این مرحله در صورت تمایل می توانید از سالاد خشک کن ها حمایت کنید.
در حین خشک کردن، حتما قطرات آب روی آن را با دستمال کاغذی بردارید.
سپس برگ های کاهو کاملا خشک شده را به کیسه ها یا ظروف دربسته منتقل کنید.
یک دستمال کاغذی خشک را داخل کیسه یا ظرف قرار دهید و آن را محکم ببندید.
در قسمت سبزیجات یخچال نگهداری شود.
سخن پایانی
در واقع، مطمئناً می توان تقریباً از هر نوع کاهو به جای هم استفاده کرد، اما اجازه دهید برای کسانی که نمی دانند از کدام کاهو در کدام دستور پخت استفاده شود توضیح دهیم:
شما می توانید کاهوی آیسبرگ را به تنهایی به عنوان یک میان وعده سالم انتخاب کنید یا می توانید از آن در دستور العمل های سالاد و ساندویچ استفاده کنید.
میتوانید از کاهوی فرفری در سالاد، ساندویچ، روکش و دستور پخت همبرگر استفاده کنید زیرا تازگی میدهد.
از آنجایی که برگ های بلند و ساختاری ترد دارد، کاهوی رومی در تهیه سالاد سزار بیشتر مورد علاقه است.
جدای از این، میتوانید از کاهو رومی در بسیاری از دستور العملهای سالاد، ساندویچها و مخلفات مختلف استفاده کنید.
از آنجایی که برگ کاهو نسبتا نرم و سبک است، می توان از آن در دستور پخت برگر، ساندویچ و سالاد استفاده کرد.
برایتان جالب خواهد بود
ابومحمد جولانی کیست؟ || او چگونه فکر می کند؟
مرتب کردن سریع خانه با روش ۱۰/ ۲۰ !
اطلاعات جالب درباره پرچم سوریه تحت نفوذ خاندان اسد و مخالفانش+عکس
کاربردهای جالب صابون در خانه داری که احتمالا نمی دانستید!؟
علامت جرم ماشین لباسشویی + روش رفع آن
این گیاهان آپارتمانی برای هر خانه ای لازم اند+عکس
با این ترفند ساده، سبزی خوردن را به مدت یک هفته تازه نگه دارید!
راهکارهای طبیعی برای افزایش قد حتی در بزرگسالی!