;
تازه هاترفندهای زندگی

 تمیز کردن میوه ها و سبزیجات با این روش ساده چینی ها!

بهترین روش تمیز کردن میوه ها و سبزیجات: دانستن نحوه تمیز کردن میوه ها و سبزیجات برای از بین بردن میکروب ها، آفت کش ها و خاک ضروری است. بهترین روش برای شستشوی محصولات چیست؟ اگرچه سرکه و جوش شیرین روش‌های مؤثری هستند، تمیز کردن میوه‌ها و سبزیجات زیر آب روان بهترین روش است.

تحقیقات نشان داده است که مسواک زدن و مالیدن محصولات تازه زیر آب جاری سرد به اندازه استفاده از محلول سرکه برای کاهش باکتری ها روی محصولات تازه موثر است.. برای آشنایی با بهترین راه برای تمیز کردن میوه ها و سبزیجات و همچنین سایر نکات ایمنی، ادامه این مطلب ترفندهای زندگی را بخوانید.

مطلب مرتبط: رفع بوی کله پاچه از دست و هنگام پخت با این ترفند ساده!

بیشتر بخوانید: بهترین روش برای شستن پرده های توری

آب روشی موثر برای شستن محصولات

دست های خود را با آب و صابون حداقل به مدت 20 ثانیه بشویید تا میکروب ها از بین بروند.
محصول را در یک آبکش بریزید یا زیر آب جاری نگه دارید.
سبزیجات یا میوه های سفت را با یک برس محصولات تمیز کنید.
کاملا آبکشی کنید.

شاید بپسندید:ترفند تشخیص آبلیموی اصل از تقلبی!

با سرکه تمیز کنیم

سرکه یک راه طبیعی برای تمیز کردن میوه و سبزیجات است. می توانید میوه و سبزیجات خود را با سرکه خیس کنید یا اسپری کنید. روش خیساندن برای محصولات کوچک مانند زغال اخته، کلم بروکسل، گیلاس و گوجه فرنگی گیلاس بهترین است.

در اینجا نحوه خیس کردن محصول در سرکه آورده شده است:

دست های خود را با آب و صابون حداقل به مدت 20 ثانیه بشویید تا میکروب ها از بین بروند.
مقدار کمی سرکه را در یک کاسه یا ظرف مخلوط با آب بریزید، سپس محصول را اضافه کنید.
اجازه دهید محصول برای چند دقیقه خیس بخورد.
میوه ها و سبزیجات را از صافی رد کنید و آنها را کاملاً بشویید.
بهم بزنید تا خشک شود.
در مقابل، می توانید از روش اسپری برای محصولات بزرگ از جمله سیب، فلفل دلمه ای، کلم بروکلی و هلو استفاده کنید. سرکه و آب را به یک بطری اسپری اضافه کنید. محصول را در یک کاسه یا ظرف قرار دهید و محلول را کاملا اسپری کنید. اجازه دهید سرکه برای چند دقیقه بماند تا محصول را بشویید و سپس به آرامی خشک کنید.

شاید بپسندید: خوراکی هایی که بدن شما را بعد از 40 سالگی متحول می کند!

 با جوش شیرین پاک کنیم

تحقیقات نشان داده است که جوش شیرین می تواند به طور موثر میکروب ها، آفت کش ها و خاک را از محصولات پاک کند.

دست های خود را با آب و صابون حداقل به مدت 20 ثانیه بشویید تا میکروب ها از بین بروند.
محصول را در یک کاسه یا ظرف قرار دهید. به ازای هر دو فنجان آب سرد، یک قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) جوش شیرین اضافه کنید.
اجازه دهید محصول حداقل 12 دقیقه خیس بخورد.3 محصول را به اطراف حرکت دهید تا مطمئن شوید جوش شیرین به همه طرف برسد.
از یک برس برای تمیز کردن سبزیجات سفت استفاده کنید.
محصول را آبکش کرده و آبکشی کنید.
بهم بزنید تا خشک شود.

فواید پاکسازی میوه ها و سبزیجات

شستن میوه ها و سبزیجات میکروب ها، آفت کش ها و خاک را از بین می برد. گاهی اوقات خاک قابل مشاهده ای را روی سبزیجات سبز برگ می بینید که می تواند اشتها آور نباشد و بافتی لطیف به وعده غذایی شما اضافه کند. در مقابل، شما نمی توانید میکروب ها، از جمله باکتری ها (به عنوان مثال، E. coli و سالمونلا) و ویروس ها را ببینید. برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا، شستشوی کامل محصولات ضروری است.

باقیمانده آفت کش ممکن است منجر به اثرات منفی بر سلامتی شود، از جمله: 45

تغییرات در تولید هورمون جنسی
کاهش کیفیت اسپرم 6
اختلال در چرخه قاعدگی
افزایش خطر سقط جنین
افزایش خطر نقایص مادرزادی

بهترین روش تمیز کردن میوه ها و سبزیجات

آیا شستشو باعث حذف آفت کش ها می شود؟

بهترین روش تمیز کردن میوه ها و سبزیجات، شستشو و خیساندن سطوح باقیمانده آفت کش را کاهش می دهد اما حذف نمی کند.

توجه به این نکته مهم است که فواید خوردن پنج وعده محصول روزانه بسیار بیشتر از خطرات آفت کش ها است. شما می توانید با مصرف میوه ها و سبزیجات از سلامت خود محافظت کنید، به عبارت دیگر، حتی اگر شستشو به طور کامل باقیمانده آفت کش ها را از بین نبرد.

برخی شواهد حاکی از آن است که محصولات ارگانیک حاوی سطوح پایین‌تری از باقیمانده آفت‌کش‌ها در مقایسه با محصولات کشت شده معمولی هستند. قبل از مصرف باید محصولات تازه ارگانیک و معمولی را بشویید.

سایر نکات ایمنی

محصول را کاملاً زیر آب جاری سرد بشویید و سپس آن را کاملاً خشک کنید. اطمینان حاصل کنید که محصولات سفت مانند خیار را با برس محصولات تمیز پاک کنید

محصولی را انتخاب کنید که کبود یا آسیب دیده نباشد.
محصولات را با مواد شوینده، شستشوی محصولات تجاری یا صابون نشویید. میوه ها و سبزیجات می توانند آن محصولات را جذب کنند و شما را بیمار کنند.
میوه ها و سبزیجات را دور از گوشت خام، مرغ و غذاهای دریایی در سبد خرید و یخچال خود نگهداری کنید.
هرگز سالاد یا محصولات تازه را روی بشقاب یا سطحی که قبلا شسته نشده است قرار ندهید.

گوشت خام، مرغ، غذاهای دریایی یا تخم مرغ را به طرز بدی نگه می دارید.
میوه ها و سبزیجات تازه از قبل بریده شده و بسیار فاسد شدنی (مانند انواع توت ها، خربزه و کاهو) را در یخچال در دمای 40 درجه یا کمتر نگهداری کنید.
هنگام تهیه غذا از چاقوها و تخته های برش جداگانه برای محصولات خام و گوشت خام استفاده کنید.
می توانید اقلام “از قبل شسته شده و آماده برای خوردن” مانند سبزی کیسه ای یا هویج بچه را بدون شستشوی بیشتر مصرف کنید. اگر مطمئن نیستید که یک کالا باید شسته شود یا در یخچال نگهداری شود تا کیفیت آن حفظ شود، با یک خواربارفروش یا پرورش دهنده صحبت کنید.

سخن آخر

رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات، باعث افزایش مصرف ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و آنتی اکسیدان ها می شود. خوردن میوه ها و سبزیجات بیشتر می تواند به مدیریت وزن، بهبود کلسترول، کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت و بیماری قلبی کمک کند.

فقط مطمئن شوید که محصولات شما برای خوردن بی خطر هستند تا از گنجاندن بیشتر در بشقاب خود بیشترین فواید را ببرید. انواع و رنگ ها را هدف قرار دهید تا بدن خود را در معرض طیف وسیعی از ترکیبات محافظ سلامت موجود در میوه ها و سبزیجات قرار دهید.

برایتان جالب خواهد بود

حوله ات رو دور ننداز: با کمک این ماده شگفت انگیز مثل روز اول حوله نرم و بدون بو خواهی داشت!

۸ راه ساده برای خلاص شدن از شر مایت های گرد و غبار

چگونه بوی بد کفش و پا را از بین ببریم + ۷ پیشنهاد خانگی موثر

ترفندهای ساده برای برق انداختن طلا و جواهرات مثل روز اول!

راهکارهای پیدا کردن سایز انگشتر: رازهایی برای انتخابی بدون خطا!

نگهداری کاهو در یخچال بدون پلاسیدگی و خراب شدن

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =

دکمه بازگشت به بالا