;
تازه هاترفندهای زندگی

اشتباه بزرگ خانم ها موقع فریز کردن گوشت!

اشتباه رایج در فریز کردن گوشت: شاید بسیاری از شما هم عاشق خوردن گوشت قرمز باشید و آن را در اکثر مواد غذایی خود استفاده کنید اما نکات مهمی وجود دارد که باید در نظر بگیرید. مخصوصا زمانی که می‌ خواهید گوشت قرمز را فریز کنید. به خاطر همین تصمیم گرفتیم که در این مطلب ترفندهای زندگی اطلاعاتِ مربوط به سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری‌ ها در مورد اشتباهات فریز کردن گوشت را در اختیارتان قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: این ۷ گیاه آپارتمانی به هیچ مراقبت خاصی نیاز ندارند

هرگز گوشت را بدون خرد کردن داخل فریزر قرار ندهید

اگر قرار است که گوشت را داخل فریزر یا یخچال بگذارید، حتماً آن را خرد و تکه تکه کنید و بعد داخل فریزر بگذارید. گوشت پخته شده را نیز هرگز داخل فریزر قرار ندهید. بهتر است که تکه های گوشت را خرد کنید و تکه ها هم نسبتاً بزرگ باشد اما هرگز گوشت تکه نشده را داخل فریزر نگذارید.

بیشتر بخوانید: ۴ ترفند شگفت انگیز خانه داری با لیمو ترش

دمای گوشت باید یک دمای مشخص باشد

اشتباه رایج در فریز کردن گوشت، اگر قرار است که گوشت قرمز باقی مانده را در فریزر بگذارید، توصیه ما این است که دمای فریزر چهل درجه فارنهایت یا بیشتر باشد. علت انجام این کار این است که دما هرچقدر بالاتر باشد، از ایجاد باکتری ها و رشد آن ها جلوگیری می کند؛ پس باید محیط را به اندازه کافی خنک کنید.

بیشتر بخوانید: 14 عکس زیبا از حیات وحش برنده جایزه بهترین عکاسی طبیعت در سال 2024

مراقب باکتری های گوشت باشید و در نگهداری آن دقت کنید

مصرف گوشت قرمز حاوی باکتری، شما را به بیماری‌ های سختی دچار می‌ کند. باکتری های مختلفی مانند ای.کولی یا سالمونلا ممکن است در گوشت قرمز پیدا شود؛ بنابراین در ذخیره و فریز کردن آنها باید خیلی دقت کنید، زیرا اگر این باکتری وارد بدن شود، باعث ایجاد مشکلات سخت و شدیدی مانند اسهال، عفونت ادراری، بیماری‌ های تنفسی و عفونت خونی خواهد شد.

اختمالا بپسندید: پوست انار را دور نریزید: 14 کاربرد شگفت انگیز پوست انار و نحوه استفاده از آن!

اشتباه رایج در فریز کردن گوشت

شاید بپسندید: تقویت گل و گیاه با پوست تخم مرغ + فرمول

پس باید خیلی مراقب باشید.

اشتباه رایج در فریز کردن گوشت، بعضی از افراد هستند که خودشان بیماری زمینه‌ای دارند یا سیستم ایمنی شان ضعیف است یا حتی خانم‌ های باردار، اگر با این باکتری ها مواجه شوند، ممکن است در خطر بیماری‌ های خیلی شدیدتر قرار بگیرند و این موضوع جان شان را تهدید کند. معمولا مسمومیت و ابتلا به این باکتری ها با علائمی مانند کم آبی بدن، تشنگی بیش از حد، خشکی دهان، سرگیجه، سبک شدن سر یا تیره شدن ادرار خودش را نشان می دهد.

بیشتر بپسندید: باور پذیر نیست اما در این کشورهای اروپایی هم مثل چین، مردم گوشت سگ را می‌خورند؟

گوشت پخته شده را زیاد داخل یخچال نگهداری نکنید

گوشت پخته شده را هرگز نباید مدت زمان طولانی داخل یخچال بگذارید؛ همچنین از قرار دادن آنها داخل فریزر هم خودداری کنید. هرچقدر این زمان طولانی تر باشد، مضرات آن گوشت افزایش پیدا می کند. بیشترین حدی که می توانید گوشت پخته شده را نگه دارید، این است که آن را به مدت یک هفته داخل دمای 40 درجه فارنهایت در یخچال قرار دهید. در غیر این صورت اجازه بیشتری برای نگهداری از گوشت پخته شده داخل فریزر یا یخچال ندارید.

بیشتر بخوانید: راهکارهای طبیعی برای افزایش قد حتی در بزرگسالی!

 

برایتان جالب خواهد بود

هودی رو چطوری بشوریم که تغییر رنگ، شکل و اندازه نده؟

پوست موز را هرگز دور نریزید + ۶ کاربرد بی‌نظیر آن

رازهای پنهان در پوست نارنگی که تا امروز نمی‌دانستید + ۸ کاربرد شگفت انگیز آن

هرگز پوست سیب را دور نریزید + ۷ کاربرد شگفت انگیز آن

13 زیباترین ایستگاه های مترو دنیا || ایستگاه مترو شیراز در لیست 13 زیباترین ایستگاه مترو !

مهم ترین عوارض استفاده از ظروف استیل که نمی دانستید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 12 =

دکمه بازگشت به بالا