;
آشپزی

طرز تهیه صبحانه پنکیک عدس، مقوی اما با کالری کم برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند!

طرز تهیه صبحانه پنکیک بدون آرد: این صبحانه خوشمزه و چشم نواز شما را در تمام روز سیر نگه می دارد. اگر از خوردن غذاهای مشابه برای صبحانه و دستور العمل های تکراری خسته شده اید، به جای درستی آمده اید! طعم این صبحانه زیبا به قدری عالی است که باعث می شود هر آنچه را که قبلا به عنوان صبحانه می خوردید را فراموش کنید.

یک سالاد سبز رنگ چشم نواز، تخم مرغ و پنیر با هم ترکیب می شوند تا بشقاب بسیار شیک و رضایت بخشی را ایجاد کنند. “ای کاش می توانستم هر چه زودتر صبح این کار را انجام دهم!” شما به یادگیری دستورالعملی دعوت شده اید که می تواند هم شما را سلامت نگه دارد و هم اینکه مانع از اضافه وزن شما شود. با طرز تهیه صبحانه پنکیک عدس در بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

مطلب مرتبط: طرز تهیه دسر نارگیلی دو رنگ مجلسی به شیوه ای آسان!

مواد لازم برای طرز تهیه صبحانه پنکیک عدس

مواد این صبحانه خوشمزه، مقوی و در عین حال کم کالری عبارت است از:

برای پنکیک عدس

  • 3 قاشق غذاخوری عدس قرمز
  • 1 لیوان آب
  • یک قاشق چای خوری نمک

برای سالاد صبحانه:

  • 6 عدد گوجه گیلاسی
  • 2 عدد خیار
  • 1 عدد فلفل کاپیا
  • یک  عدد فلفل سبز
  • 3-4 شاخه نعناع تازه
  • 3-4 شاخه جعفری
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1/2 لیمو
  •  نمک

برای پنیر کشک با طعم لیمو:

  • 3 قاشق غذاخوری پنیر کوتاژ
  • 1/2 پوست لیمو
  • 1 قاشق چای خوری روغن زیتون
  • 1/2 قاشق چای خوری پونه کوهی (آویشن تازه به میزان دلخواه)
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل چیلی

برای بشقاب صبحانه:

  • 1 عدد تخم مرغ
  • نمک
  • 1 قاشق چای خوری روغن
  • 2 برش سینه بوقلمون دودی
  • 4-5 عدد زیتون سیاه

طرز تهیه صبحانه پنکیک عدس

طرز تهیه صبحانه پنکیک عدس چگونه است؟

به عدس قرمز آب اضافه کنید و به مدت 6 دقیقه بپزید.

به عدس های پخته شده نمک اضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا یکدست شود.

تابه کرپ را گرم کنید. کمی روغن بزنید و پوره عدس را به تابه منتقل کنید. تابه را تکان دهید تا مخلوط پخش شود و بپزید تا لبه های آن از تابه جدا شود.

بعد از اینکه از پخته شدن قسمت زیرین آن با کفگیر مطمئن شدید، آن را برگردانید و 1 تا 2 دقیقه دیگر بپزید.

برای سالاد صبحانه، خیار، فلفل و گوجه گیلاسی را درشت خرد کنید. جعفری و نعناع تازه را درشت خرد کنید. مواد سالاد را در یک کاسه ترکیب کنید. نمک، روغن زیتون و لیمو را اضافه کنید و مخلوط کنید.

روغن را در یک تابه کوچک گرم کنید. ابتدا سفیده تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس زرده تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر تفت دهید و از روی اجاق گاز بردارید.

پنیر را با پوست لیمو، فلفل چیلی، آویشن و روغن زیتون مخلوط کنید.

تمام مواد صبحانه ای که آماده کرده اید را با بوقلمون دودی و زیتون سیاه در بشقاب سرو قرار دهید و لذت ببرید!

 

برایتان جالب خواهد بود

دستورالعمل کیک راوانی ترکیه به شیوه ای آسان و کاربردی!

دستورالعمل تهیه لوکوم ترکیه ای به سبک اصیل استانبولی!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا