;
آشپزی

طرز تهیه باقلوا در خانه به شیوه ای آسان+تصاویر مراحل تهیه

طرز تهیه باقلوا : سفره هایی پر از انواع دسرهای شربتی، به خصوص در مهمانی ها همیشه چشم نواز است. اگر چه همه باقلوا را دوست داریم، اما اگر در تهیه آن دقت نشود، می تواند بر کیفیت نهایی آن تأثیر بگذارد. اگر خودتان نمی تواند در خانه خمیر را به صورت نازک تهیه کنید می توانید از خمیر حاضر و آماده فیلو استفاده کنید. در ادامه این مطلب با طرز تهیه باقلوا در خانه همراه بخش آشپزی مجله خبری چشمک باشید.

برای تهیه 35 تکه باقلوا با 1 بسته خمیر فیلو، می توانید در کمتر از نیم ساعت باقلوایی خوشمزه و چشم نواز در منزل تهیه کنید. اما چه موادی برای تهیه باقلوا لازم است:

شاید بپسندید: گوشت مناسب کباب چنجه این ۷ ویژگی را دارد

مواد لازم برای طرز تهیه باقلوا

  • 1 بسته خمیر باقلوا آماده (40 برگ)
  • یک فنجان پسته خرد شده
  • 1 فنجان روغن
  • 10 قاشق غذاخوری کره

برای شربت باقلوا از شیرینی فیلو

  • 4 لیوان آب
  • 3 لیوان شکر
  • 1 قاشق چای خوری آب لیمو

برای روی باقلوای تهیه شده

  • 2 قاشق غذاخوری پودر پسته

شاید بپسندید: اگه دوست داری لاغر بشی، شب ها فقط از این ۹ خوراکی خوشمزه بخور!

طرز تهیه باقلوا چگونه است؟

آب و شکر را به قابلمه اضافه کنید. بگذارید 15 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بجوشد. وقتی از روی اجاق برداشتید، آبلیمو را به شربت اضافه کنید.

تهیه شربت باقلوا

سپس کره را به تابه اضافه کنید و آب کنید.

طرز تهیه باقلوا

کفی که روی روغن جمع شده  را با قاشق بردارید. سپس روغن را به کره اضافه کنید.

تهیه باقلوا

سینی فر را که باقلوا را در آن می پزید با قلم مو با روغن ذوب شده و کره بپوشانید. خمیر فیلو باقلوای آماده را مطابق سینی فر خود برش بزنید و 2 لایه از خمیر فیلو را به اندازه دقیق بچینید.

طرز تهیه باقلوا

روی 2 لایه خمیر روغن بریزید و با قلم مو به طور یکنواخت پخش کنید. دوباره 2 لایه از خمیر را بچینید. تا این مرحله در مجموع از 20 ورقه فیلو باقلوا استفاده کنید و فاصله بین هر 2 لایه فیلو را روغن بزنید. سپس پسته ها را پهن کنید.

طرز تهیه باقلوا

در مجموع 20 ورقه فیلو باقلوا را با روغن کاری بین هر 2 لایه فیلو به پایان برسانید. روغن باقی مانده را روی آن بمالید. باقلوا را با چاقو برش بزنید.

طرز تهیه باقلوا

در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید تا همه لایه ها کاملا بپزند.

طرز تهیه باقلوا

شربت داغ را بعد از بیرون آمدن از فر به طور یکنواخت روی باقلوا بریزید و بگذارید حداقل 2 ساعت در دمای محیط شربت را بگیرد. باقلوا را با پاشیدن پودر پسته روی آن سرو کنید.

طرز تهیه باقلوا

باقلوای تهیه شده از خمیر باقلوا آماده است. از وعده غذایی خود لذت ببرید.

طرز تهیه باقلوا

پیشنهاد آشپزی

باقلوا را می توانید به جای پسته با گردوی آسیاب شده نیز تهیه کنید.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

دستورالعمل کیک راوانی ترکیه به شیوه ای آسان و کاربردی!

طرز تهیه صبحانه پنکیک عدس، مقوی اما با کالری کم برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند!

دستورالعمل تهیه لوکوم ترکیه ای به سبک اصیل استانبولی!

 

این دستورالعمل ها را هم امتحان کنید!

دستور تهیه سالاد روسی، زمان مورد نیاز برای تهیه آن از آنچه که فکر می کنید کمتر است!

احتمالا بپسندید: طرز تهیه کیک ابری شکلاتی به شیوه ساده و آسان در خانه!

شاید بپسندید: طرز تهیه کوفته آکچابات یک غذای خوشمزه و مقوی از ترابزون ترکیه

مطلب مرتبط: طرز تهیه کباب بدروم ترکیه به شیوه ای آسان+تصاویر مراحل تهیه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان آلمانی به شیوه ای آسان+تصاویر مراحل تهیه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − دو =

دکمه بازگشت به بالا