;
آشپزی

دستورالعمل کیک راوانی ترکیه به شیوه ای آسان و کاربردی!

دستور العمل کیک راوانی یکی از قدیمی ترین و شناخته شده ترین کیک های ترکی است. راوانی یکی از پرطرفدارترین دسرهای شربتی است و درست کردنش بسیار راحت است. اگر زمانی که می‌خواهید در جشن‌های شلوغ یا تعطیلات می‌خواهید روانی سرو کنید، با اندازه مشکل دارید، این دستور برای 8 نفر است. در سینی بزرگ پخته می شود، و برای یک مهمانی خانوادگی بزرگ کفایت می کند. این دستور خوشمزه را حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای دستور روانی در تابه بزرگ من

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 لیوان شکر
  • یک لیوان روغن
  • 1 لیوان ماست
  • یک فنجان شیر
  • 1 عدد پوست لیمو
  • نصف  قاشق چای خوری وانیلین
  • 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1.5 لیوان آرد سفید
  • 2 لیوان آرد سمولینا

برای شربت

  • 4 لیوان شکر دانه ریز
  • 5 لیوان آب
  • نصف قاسق چای خوری آب لیمو

دستور العمل کیک راوانی

دستور العمل کیک راوانی

شکر و آب را در یک قابلمه مناسب بریزید. مدام هم بزنید تا شکر حل شود. بعد از آب شدن شکر اجازه دهید بجوشد.

بعد از 15 دقیقه جوشیدن، آبلیمو را اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر به این صورت بجوشانید و روی اجاق بگذارید.

برای کیک، تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کف سفید شود. شیر، روغن و ماست را اضافه کنید.

بلغور، آرد، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. در آخر پوست لیمو را اضافه کنید و سینی فر سایز بزرگ  را با روغن مخلوط کنید. مخلوط را بریزید و صاف کنید.

در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 30-35 دقیقه بپزید. کیک را از فر خارج کنید. سپس در حالی که کیک داغ است، شربت گرم شده را روی آن بریزید.

بعد از اینکه شربت کاملا جذب شد، آن را برش بزنید و سرو کنید.

 

برایتان جالب خواهد بود

طرز تهیه صبحانه پنکیک عدس، مقوی اما با کالری کم برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند!

دستورالعمل تهیه لوکوم ترکیه ای به سبک اصیل استانبولی!

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا