دستورالعمل تهیه بادمجان به همراه گوشت چرخ کرده، یک غذای مقوی و چشم نواز!
دستورالعمل تهیه بادمجان به همراه گوشت : وب سایت چشمک امروز با طرز تهیه بادمجان با گوشت چرخ کرده مهمان خانه های شماست. این غذای خوشمزه و مقوی با ظاهر زیبایش همه را شگفت زده خواهد کرد. این غذا فوق العاده خوشمزه است و تهیه آن نیز بسیار اسان است. با دستورالعمل امروز با ما همراه باشید. فراموش نکنید که دستورالعمل های ما را با دوستانتان نیز به اشتراک بگذارید.
طرز تهیه این غذا بسیار آسان است. کافی است بادمجان ها را در روغن بسیار کم کنید، به این ترتیب بادمجان شما طعم خاص و ملایمی پیدا می کند. سپس با تهیه مقداری گوشت چرخ کرده، این غذا را غنی کنید. بدون اینکه بیشتر وقت تان را بگیریم به سمت آشپزخانه حرکت می کنیم. شما می توانید این غذای خوشمزه را به همراه پلو سرو کنید. همه چیز مربوط به سلیقه خود شماست. با دستورالعمل تهیه بادمجان به همراه گوشت و مجله خبری چشمک همراه شوید.
مواد لازم برای دستورالعمل تهیه بادمجان به همراه گوشت
- 200گرم گوشت چرخ کرده
- 4-5قاشق سوپخوری روغن مایع
- 4-5 عدد بادمجان
- 2 عدد سیب زمینی
- یک عدد گوجه فرنگی
- 1 عدد فلفل کاپیا
- یک عددئفلفل سبز
- 1 عدد پیاز
- یک حبه سیر
- 1 قاشق دسرخوری رب فلفل
- نمک 1 قا شق چایخوری
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شدده
- یک قاشق چایخوری فلفل تند
- ½لیوان آب گرم
دستورالعمل تهیه بادمجان به همراه گوشت چگونه است؟
بادمجان ها را به صورت رنگی پوست بگیرید. یک خط در میان پوست آن را باقی بگذارید. یعنی بعد از پوست کندن راه راه بماند. آن ها را نازک و بلند پوست کنید. در صورت تمایل در آب نمک خیس کرده و کاملا خشک کنید. این صورت تلخی بادمجان گرفته می شود.
مقدار کمی روغن در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. بادمجان ها را کنار هم سرخ کنید. بادمجان های سرخ شده را به یک بشقاب که با دستمال کاغذی پوشانده شده منتقل کنید.
پیاز و سیر را خرد کرده و تفت دهید.
گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. فلفل ها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
سیر و ادویه ها را اضافه کنید و مخلوط کنید. وقتی فلفل ها نرم شدند از روی حرارت بردارید.
بادمجان ها را محکم کنار هم و از قالب مورد نظر برای قرار دادن در فر آویزان کنید.
سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش دهید، نه خیلی ضخیم. سیب زمینی ها را کف قالب بچینید.
گوشت چرخ کرده خود را به آن اضافه کنید. گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. دوباره سیب زمینی ها را روی قابلمه بچینید.
در آخر نصف لیوان آب اضافه کنید. بادمجان ها را ببندید.
در فر 200 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
آن را در بشقاب سرو بکشید. می توانید به دلخواه تزیین و سرو کنید. نوش جان.
شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در طصورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.
برایتان جالب خواهد بود
آسان ترین روش تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی!
طرز تهیه شامی کباب اینه گل از شهر بورسای تریکه به روشی ساده و آسان!
دستورالعمل سوپ عدس با رشته فرنگی، یک غذای مقوی برای روزهای سرد پاییزی!
به سبک کافه ها: طرز تهیه کلوچه شکلاتی!
طرز تهیه کوفته شکم پر با مرغ به شیوه ای متفاوت و آسان+تصاویر مراحل تهیه
طرز تهیه کلوچه مغزدار آلویی به شیوه ای ساده+عکس مراحل تهیه
جایگزین پیاز در قیمه و دیگر غذاها، وقتی که پیاز نداری!
طرز تهیه مرغ با طعم کاری برای چیدن یک سفره چشم نواز!
دستورالعمل تهیه کباب مرغ با سبزیجات در ماهی تابه + انواع روش های مرینیت مرغ
احتمالا بپسندید: سه سوته سس های خوشمزه و سالم در خانه آماده کنید+طرز تهیه چند سس خوشمزه
طرز تهیه کوکی در ده دقیقه | یک شیرینی سبک و چشم نواز مخصوص پذیرایی در ماه رمضان!
ماکارونی مجلسی: ۱۰ نکته مهم برای پخت ماکارونی مجلسی فوق العاده خوشمزه!