درمان اضطراب دانش آموزان کلاس اولی با این راهکار ساده!
اضطراب کودکان: اضطراب جدایی یکی از انواع شایع اضطراب و استرس هایی که می تواند کودکان کلاس اولی را درگیر خود کند. کلاس اولی هایی که دچار اضطراب جدایی هستند، مایل به جدا شدن از والدین خود نمی باشند و با بهانه های مختلف می خواهند مدرسه را ترک کنند.
متاسفانه برخی والدین، با زور و تنبیه و تهدید فرزند خود را وادار به مدرسه رفتن می کنند اما این روش ها می تواند به سلامت عاطفی فرزند آسیب برساند. راهکارهایی را در این مطلب کودک و مادر برای افزایش تمایل کودک به مدرسه رفتن و کاهش وابستگی به والدین ارائه می کنیم که مناسب کودکان کلاس اولی دچار اضطراب جدایی است.
بیشتر بخوانید: بهترین روش برای درس خواندن کودکان
صحبت و همدلی با کودک
اگر فرزندتان از مدرسه رفتن هراس یا احساس اضطراب دارد، حرف های فرزندتان و بیان احساساتش گوش دهید و آنها را درک کنید. به حرف های فرزندتان و بیان احساساتش گوش دهید. اگر کودکتان احساس کند که مورد احترام قرار گرفته و شما او را درک می کنید، بهتر می تواند با شما حرف بزند.
شناخت ترس های کودک
اضطراب و ترس کودکان از مدرسه ممکن است به علت هایی چون جدایی از والدین و مسخره شدن و یا طرد شدن توسط همکلاسی ها ایجاد می شود. معمولا کودکان از این می ترسند که مادریا پدرشان او را ترک کرده و برنگردند اما شما باید به او اطمینان دهید در ساعت مقرر به دنبالش خواهید آمد.
مطلب مرتبط: ۷ رفتار شما که میتواند نشانه پیری روح باشد
تقویت اعتماد به نفس کودک
اضطراب کودکان، اعتماد به نفس مناسب، سلاح کودک در برابر چالش های دنیاست. کودکانی که احساس خوبی در مورد خود دارند، راحت تر می توانند با مشکلات محیط اطراف مقابله کنند.
صحبت در مورد مدرسه و مهدکودک
در مورد مدرسه و مهد کودک اطلاعاتی به فرزند خود ارائه دهید و او را تشویق به رفتن به مدرسه نمایید. سعی کنید با تعریف خاطرات خوب از دوران تحصیل ذهن فرزندتان را از منفی نگری و خیال بافی های منفی در رابطه با مدرسه و هراس از مدرسه دور و مشتاق رفتن به مدرسه یا مهد کودک کنید. موضوعات و چیزهایی مانند صحبت کردن با دوستان، بازی کردن و یا خوردن ناهار مورد علاقه در مدرسه و … که می تواند در مدرسه برای کودک خوشایند باشد و لذت ببرد را یادآوری کنید.
تمرین جدایی
شما به یکباره نمی توانید کودک خود را از وابستگی ها نجات دهید اما می توانید وابستگی کودک به والدین را کاهش دهید. سعی کنید گاهی فرزندتان را نزد یک مراقب یا اعضای دیگر خانواده بگذارید. این کار به فرزندتان فرصت می دهد تا با غیبت و نبود شما راحت تر کنار بیاید و نشان می دهد که شما همیشه بر می گردید و هرگز او را ترک نمی کنید.
شاید بپسندید: قبل از رابطه زناشویی از این مواد غذایی خوشمزه میل کنید!
بیشتر بخوانید: ازدواج فامیلی: راز مهم در مورد ازدواج فامیلی که تا به حال نمی دانستید!
ایجاد یک برنامه ثابت برای کودک
اضطراب کودکان، یک برنامه روزانه داشته باشید زیرا دانستن اینکه قرار است کودک چگونه روز خود را بگذراند، می تواند به او کمک کند تا با استرس و اضطراب های خود کنار بیاید سعی کنید برنامه های تفریحی و استراحت را در برنامه ریزی های خود قرار دهید و سخت گیری بیش از حد نداشته باشید.
شاید بپسندید: راز تمرکز دانش آموزان ژاپنی؛ فنگ شویی اتاق مطالعه
خداحافظی عالی و پر از آرامش
هرگز از زور، سرزنش کردن، مقایسه و یا تنبیه کودک خود برای رفتن بچه به مدرسه استفاده نکنید. استرس خود را به فرزندتان منتقل نکنید و هنگام خداحافظی با فرزند خود آرام و با چهره ای شاد رفتار کنید زیرا کودک اضطراب والدین خود را می فهمند و درک می کنند.
برایتان جالب خواهد بود
شاید بپسندید: مهمترین درس های زندگی که در پایان عمر متوجه آنها می شویم!
احتمالا بپسندید: واقعا اسم افراد بر شخصیت و سرنوشت آینده آن ها تاثیر داره؟!
بیشتر بخوانید: ۱۵ راه ساده برای پولدار شدن با تاثیر فوق العاده