سیر چگونه می تواند فشار خون شما را به طور طبیعی کاهش دهد؟+میزان و نحوه مصرف
کاهش فشار خون با سیر: سیر قرن هاست که به عنوان یک درمان طبیعی قدرتمند شناخته شده است و راه خود را در آشپزخانه های سراسر جهان پیدا کرده است. اما آیا می دانستید که این سبزی ریشه ای معطر چیزی بیش از طعم دادن به غذا انجام می دهد؟ تحقیقات اخیر نشان داده است که سیر ممکن است در کاهش فشار خون و همچنین دیابت نقش داشته باشد. کشف کنید که چگونه این گیاه می تواند به سلامت شما کمک کند. با بخش خواص گیاهان دارویی مجله خبری چشمک و مطلب کاهش فشار خون با سیر همراه باشید.
مطلب مزتبط: ۱۰ خاصیت شگفت انگیز خوردن سیر با معده خالی
ارزش غذایی سیر
ارزش غذایی یک حبه (سه گرم) سیر خام به شرح زیر است؛
- منگنز: ۲ درصد از نیاز روزانهی بدن
- ویتامین ب ۶: ۲ درصد از نیاز روزانهی بدن
- ویتامین ث: ۱ درصد از نیاز روزانهی بدن
- سلنیوم: ۱ درصد از نیاز روزانهی بدن
- فیبر: ۰٫۰۶ گرم
علاوه بر این سیر حاوی مقدار خوبی کلسیم، مس، پتاسیم، فسفر، آهن و ویتامین ب ۱ است. مقدار ذکر شده از سیر ۴٫۵ کالری، ۰٫۲ گرم پروتئین و ۱ گرم کربوهیدرات دارد.
خواص سیر
مهم ترین خواص سیر و فواید سیر برای سلامتی نگاه کنیم.
- تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
- کمک به کاهش فشار خون
- کاهش کلسترول
- پیشگیری کننده سرطان
- دارای خاصیت آنتی بیوتیک قوی
- پیشگیری از آلزایمر
- مرطوب کننده پوست و ضد آکنه
- جلوگیری از بیماری های پوستی و قارچی
- پیشگیری از پیری زودرس
- محافظت از پوست سر و کمک به رشد مو
- ضد شوره
- افزایش طول عمر
- کمک به جذب آهن
- درمان عفونت های کلیوی و ادراری
شاید بپسندید:تقویت سیستم ایمنی بدن با این ۹ میوه خوشمزه
راز اصلی سیر در کاهش فشار خون
راز سیر در مواد فعال آن مانند آلیسین است. آلیسین زمانی که سیر خرد شده یا له می شود ترشح می شود و مسئول بسیاری از فواید سلامتی آن است. این ماده به آرامش رگهای خونی کمک میکند و جریان خون را بهتر میکند، که میتواند منجر به کاهش فشار خون شود.
به واقع متخصصان اکنون می دانند که ترکیبات گوگرد موجود در سیر دلیل اصلی اثرات مفید آن برای سلامتی است. با بریدن، خرد کردن یا چرخ کردن حبه های سیر، مواد شیمیایی تیوسولفینیت موجود در آنها به آلیسین تبدیل می شود. آلیسین یک ماده فوق العاده است. با این حال، در حالی که به نظر می رسد این در تئوری درست است.
میزان مصرف برای کاهش فشار خون با سیر
وقتی نوبت به گنجاندن سیر در رژیم غذایی شما برای اهداف سلامتی می رسد، میزان مصرف مهم است. برای بهترین نتیجه توصیه می شود روزانه یک تا دو حبه سیر خام مصرف شود.
می توانید آن را به سالاد، سس اضافه کنید یا به سادگی با آب مصرف کنید. لطفا توجه داشته باشید که مصرف زیاد آن می تواند باعث مشکلات گوارشی و همچنین معده شود.
احتمالا بپسندید: درمان سرد مزاجی با گیاهان دارویی+ چگونه بفهمیم سرد مزاج هستیم یا گرم مزاج!
روش های مختلف استفاده از سیر
سیر را می توان به روش های مختلفی مصرف کرد. علاوه بر خوردن خام، می توانید مکمل های سیر را نیز انتخاب کنید که اغلب بو و طعم کمتری دارند.
اطمینان حاصل کنید که مکملی را انتخاب می کنید که آلیسین بالایی داشته باشد تا حداکثر فواید را داشته باشد. گزینه های دیگر سیر تخمیر شده یا سیر سیاه شده است که هر دو طعم کمتری دارند اما فواید سلامتی فراوان دارند.
بیشتر بخوانید:خواص دمنوش بابونه و تأثیرات آن بر سلامت+فواید ترکیب بابونه و دیگر گیاهان دارویی!
عوارض احتمالی و اقدامات احتیاطی
اگرچه سیر فواید زیادی دارد، اما مهم است که از عوارض جانبی احتمالی آگاه باشید. برخی از افراد ممکن است این شکایات معده را تجربه کنند یا یک واکنش آلرژیک را تجربه کنند.
علاوه بر این، سیر می تواند بر اثر برخی داروها مانند رقیق کننده های خون تأثیر بگذارد. عاقلانه است که قبل از مصرف مقادیر زیاد سیر با پزشک مشورت کنید، به خصوص اگر دارو مصرف می کنید.
اجتمالا بپسندید:۱۱ ماده غذایی مفید برای درمان دیابت را بشناسید!
سیر به عنوان یک متحد طبیعی
گنجاندن سیر در برنامه روزانه شما می تواند یک راه ساده و موثر برای درمان و یا کنترل و مدیریت طبیعی فشار خون شما باشد.سیر یک ادویه فوق العاده برای کسانی است که از فشار خون یا فشار خون بالا رنج می برند.
با این حال، حتی اگر شما عاشق سیر نیستید، مصرف مکملهای سیر همچنان میتواند فواید سیر عادی به سلامتی مانند کاهش فشار خون بالا، درمان تب و بسیاری موارد دیگر را برای شما به ارمغان آورد. در نظر داشته باشید که باید مطمئن شوید که مصرف این مکمل ها به اندازه چهار حبه سیر در روز باشد. قبل از شروع مصرف مکمل ها حتما با پزشک خود صحبت کنید.
برایتان جالب خواهد بود
درمان یبوست: این خوراکی ها برای درمان فوری یبوست، معجزه می کنند!
منابع ویتامین C: بهترین میوه و سبزیهای سرشار از ویتامین C
۷ ماده غذایی برای شادی و فرار از افسردگی
چرا باید هر روز یک عدد سیب بخوریم؟
راه سریع رهایی از استرس + نکاتی که باید بدانید
با این روش میگرن را غافلگیر کنید!
علائم هشدار دهنده سکته مغزی چیست؟
۱۴ فایده گریه برای بدن که تا به حال نمیدانستید!
با خواندن خواص این سبزی همه کاره، به پای ثابت رژیم غذایی تان تبدیل می شود!