;
سلامت

۷ ماده غذایی که باید خام بخورید!

مواد غذایی که خام خورده می شود: برخی مواد غذایی ویتامین‌ها و املاح خود را طی فرایند پخت از دست می‌دهند، بنابراین بهتر است آنها را به صورت خام بخورید. در واقع  اگر شیوه صحیح مصرف مواد غذایی را بدانیم، بیشترین بهره را از خاصیت و ویتامین آنها می‌توانیم ببریم. در این مطلب سلامت چند مواد غذایی‌ای که نباید پخته شوند را آورده‌ایم.

شاید بپسندید: ۷ راهکار ساده برای خلاص شدن از خروپف

۱.کلم بروکلی

کلم بروکلی حاوی مقادیر بالایی از فیتوشیمیایی سولفورافان است که به پیشگیری از سرطان، بیماری قلبی، التهاب، افسردگی و شرایط مضر سلامتی کمک می کند. مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۸ که در مجله غذا و شیمی کشاورزی منتشر شد، نشان داد که وقتی بروکلی را به‌جای پخته شده خام می‌خوریم، بدن ما سولفورافان را سریع‌تر جذب می‌کند. مطالعه دیگری در سال ۲۰۰۹ همچنین نشان داد که پختن کلم بروکلی به روش‌های مختلف، از جمله در مایکروویو، پختن و سرخ کردن، سطح ویتامین C این سبزیجات را کاهش می‌دهد. اگر نمی توانید فکر کلم بروکلی خام را تحمل کنید، آن را بخارپز کنید.

شاید بپسندید: با این ۷ اقدام ساده خطر بیماری قلبی را از خودتان دور کنید!

احتمالا بپسندید: 8 موثرترین درمان خانگی گرفتگی سینه و گلو (سرماخوردگی)+نحوه تهیه و مصرف دمنوش های گیاهی

۲.پیاز

مواد غذایی که خام خورده می شود، پیاز به دلیل غلظت بالای فلاونوئید کوئرستین، سرشار از فواید سلامتی، از جمله مزایای مبارزه با سرطان است. اشلی والتر، متخصص تغذیه می‌گوید: « پیاز وقتی خام خورده می‌شود، خواص مبارزه با سرطان را به حداکثر می‌رسانید. پخت و پز فواید فیتوکمیکال موجود در پیاز را کاهش می دهد که با سرطان مبارزه می کند. علاوه بر این، پیاز از خانواده سبزیجات آلیوم است، به این معنی که حاوی عوامل ضد پلاکتی است که می تواند از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ نشان داد که وقتی پیاز خام را در فر گرم می‌کردند، این خواص مفید برای قلب در ۳۰ دقیقه یا کمتر کاملاً از بین رفت.

۳.سیر

سیر مانند پیاز یک سبزی آلیوم است که دارای عوامل ضد پلاکت نیز هست، اما این بدان معناست که خواص آن که با بیماری های قلبی عروقی مبارزه می کند نیز تحت تاثیر گرما قرار می گیرد. مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۷ نشان داد که حرارت دادن سیر در دمای ۳۹۰ درجه فارنهایت به مدت ۶ دقیقه، فعالیت ضد پلاکتی را در آن به طور کامل از بین می برد. نانسی وودبری، متخصص تغذیه، می گوید: «مطالعات نشان می دهد که گرما آنزیم آلییناز را غیرفعال می کند. جوشاندن سیر به مدت ۲۰ دقیقه به طور کامل فعالیت ضد باکتریایی آن را از بین می‌برد و تنها یک دقیقه حرارت مایکروویو ۱۰۰ درصد از خاصیت آن در مبارزه با سرطان را از بین برد.

۴.بلوبری

احتمالاً می دانید که زغال اخته برای شما مفید است، اما آیا می دانید چقدر سالم است؟ جولی جافریون، متخصص تغذیه تناسب اندام می گوید: «زغال اخته بیش از هر میوه دیگری حاوی آنتی اکسیدان است که عمدتاً به دلیل مقادیر بالای پلی فنول است. خوردن آنها به صورت خام تضمین می کند که تمام این فواید را دریافت خواهید کرد. تحقیقات منتشر شده در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی نشان می دهد که فرآوری زغال اخته، از طریق پخت، مقداری از پلی فنول آن را کاهش می دهد.

مواد غذایی که خام خورده می شود

۵.فلفل دلمه‌ای قرمز

مواد غذایی که خام خورده می شود، فلفل کبابی یک افزودنی سریع و آسان برای هر وعده غذایی است، اما فلفل دلمه ای قرمز منبع عالی ویتامین C است و به گفته موسسه ملی بهداشت، گرما می تواند ویتامین C آن را از بین ببرد

۶.کلم‌پیچ

کلم پیچ که یک سبزی چلیپایی است حاوی ترکیباتی به نام گلوکوزینولات است و وقتی با آنزیم میروزیناز تماس پیدا می کند به ترکیبی متفاوت و مبارزه کننده با بیماری تبدیل می شود. با این حال، گرما میروزیناز را غیرفعال می کند، بنابراین کلم پیچ پخته شده شما همان خاصیت مبارزه با بیماری را که سالاد کلم پیچ خام دارد، ندارد.

۷.چغندر

این ممکن است برای برخی تعجب آور باشد، اما بله، می توانید چغندر را خام بخورید. چغندر حاوی سطوح بالایی از فیبر، فولات (نوعی ویتامین B۹)، ویتامین C و منگنز است – با این حال چغندر پخته شده ۲۵ درصد فولات و سایر ویتامین ها و مواد معدنی خود را از دست می دهد.

برایتان جالب خواهد بود

سندرم قلب شکسته: اگه قلبت شکسته، کلیک کن

۷ حقیقت مهم درباره خوردن پرتقال که نمی دانستید + بهترین ساعت مصرف آن

اگر دندان های سالم و بی عیب می خواهید، این 4 راز ساده را که دندانپزشکان نمی گویند را یاد بگیرید!

بهترین زمان مصرف ویتامین ها علی الخصوص منیزیم برای دریافت 100٪ فواید آن ها!

درمان چربی خون با این ۹ دمنوش شگفت انگیز + روش مصرف

۵ تفاوت اصلی استرس و اضطراب که نمی دانستیم!

میوه‌های کم‌قند: ۷ میوه مجاز برای دیابتی ها با شاخص گلیسمی پایین!

۱۹ خواص و فواید باورنکردنی زیره سبز برای درمان و لاغری

۱۲ علامت ساده که می‌تواند هشدار حمله قلبی باشد

بهترین روش طب سنتی برای درمان دیابت و قند خون بالا!

اگر این نشانه ها را دارید کلسترول‌تان بالاست + خوراکی ها و راهکارهای مفید برای کاهش کلسترول!

۸ ماده غذایی که عمر تان را کوتاه می کند!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 15 =

دکمه بازگشت به بالا